Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!

Протест снощи можеше и да няма, ако от съюзът не провокираха така феновете
Обновена: 17 ное 2023 12:56 | 17 ное 2023 12:49, Красимир Ангелов
139
Стига наглост в БФС, оставка незабавна и веднага!
Снимка: Lap.bg

Шок за гражданите на София и очакван завършек за феновете на футбола у нас. В това се превърнаха снощните безпрецедентни протести в столицата срещу ръководството на Българския футболен съюз. Протести, които съвсем спокойно можеше да бъдат избегнати, ако от футболната федерация не решиха зорлем да надъхат ултрасите с безумното местене на срещата, затваряне на стадиони и правене на всичко възможно протест да няма. Е, протест в крайна сметка имаше.

Днес призивите за оставки ще валят. От една страна за очевидно несправилата се със задачата си полиция, която за компенсация на това превиши правомощията си в отделни случаи, а от друга – призивите за край на наглостта на трима от големите герои от САЩ 94, които отдавна са решили, че футболният им съюз им принадлежи пожизнено.

И докато оставките в полицията са политически въпрос, ситуацията с оставката на шефовете на БФС е... никаква. На фона на тежките безредици на метри от стадиона, шефът на БФС Борислав Михайлов се скри в миша дупка и до този момент не е коментирал нищо, а единият от легендарните му съотборници, благодарение на когото честваме датата 17 ноември като празник, се направи на неразбрал срещу кого е този протест.

Другият, известен в миналото като "Екзекутора на Германия" отчете, че от УЕФА му благодарили за отличната организация. Наглост. Абсолютна и безкрайна на фона на случилото се отвън.

Времето ви изтече, господа! Ясно е, че се чувствате като Сталин, защото на практика никой не може да ви бутне. Държавата няма право да се меси във футбола, феновете ще ги изкарат подстрекавани, а това че всеки мач ви псуват по стадионите единствено пълни касичката ви с измислените глоби за "нецензурни скандирания". И то с хиляди.

Но искате или не искате, вече видяхте кой ви иска оставката! Футболни специалисти, политици, общественици и хиляди фенове и почитатели на футбола. Сигурно и това ви е малко?

След като очевидно не сте искани (освен май от УЕФА, която незнайно или знайно защо си държи на вас?), отстъпете и запазете поне капчица от достойнството си. Защото някога бяхте герои. А днес сте единствено мразени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
15
 
2
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 9 месеца
След като са искани от УЕФА значи остават.
25
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Отклоняване на вниманието, какво става в ПП които все още крепят Лукойл, в началото казваха това било частна фирма и не можело да се месят, сега какво викат?
24
0
 
19
 
! Отговори
Адреса на Михайлов? преди 9 месеца
На феновете трябва да бъде казан личния адрес на Борислав Михайлов. За да не се налага да се троши обществено имущество в центъра на София, дайте публично адреса на Михайлов. Тогава следващия протест ще да се проведе там където трябва - пред личното имущество на Михайлов. Нека видим наживо как СДВР ще пази личната собственност на престъпник и престъпника вътре?
23
1
 
22
 
! Отговори
Боби Михайлов преди 9 месеца
Още не сме падали от Ватикана, не виждам от какво сте недоволни!
22
18
 
1
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 9 месеца
СЪД И ЗАТВОР ЗА УЧАСТНИЦИТЕ В ПОГРОМА УЛТРАСИ.
21
6
 
6
 
! Отговори
депутат от ПП-ДБ преди 9 месеца
ОСТАВКА и ЗАТВОР ВЕДНАГА !! Пролетта гласувайте 'Възраждане-ППДБ--ДПС' да си върнем България, за която са мечтали Левски и Ботев, където всички са равни по доходи, етнос, раса, полова идентичност и сексуална ориентация !!!
20
19
 
1
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 9 месеца
АГИТКИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ. ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ОСТАВКИ НА БФС А ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА САМИТЕ АГИТКИ.
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Борислав Михайлов, Йордан Лечков, Емил Костадинов и цялото БФС са вече не просто срамни и вредни за футбола, а опасни за хората.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преслава била написала нова песен в която се пее: "Оставка и сълзи е живота ми"
17
0
 
11
 
! Отговори
Перукан преди 9 месеца
Бате, Дан Тан, Коце, трявба да прикриваме далаверките и тотото, че нещо ме емнаха. Засега ще се сниша, но оставам в играта!
16
1
 
15
 
! Отговори
Cpt. William Lynch преди 9 месеца
СЪД и ЗАТВОР за ПЕРУКАТА и МВП ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЕДНАГА!!!
15
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
НЯМА ПРИЧИНА ЗА ОСТАВКА. БФС НЕ КОНТРОЛИРА АГИТКИТЕ ОТ ***
14
0
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 9 месеца
На тоя плакат Перукан пита: ...ти мене...у-а-жааа-аш ли ме ?
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ОСТАВКА!
12
0
 
15
 
! Отговори
glas преди 9 месеца
но НЕ САМО на лицето от снимката, а на ВСИЧКИ ДО ниво оперативен служител. На цялото котило сви нки о срани
11
0
 
15
 
! Отговори
БРАВО преди 9 месеца
ВОЛЯТА НА НАРОДА
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Затвор и доживотна забрана за работа във футбола. Перуките не може и да са портиери на стадиона. А ГЕЙРБ и Пипи ги държат даже за президенти и трениори.
9
0
 
12
 
! Отговори
До журналята преди 9 месеца
Абе чакайте Перукан да си прикрие кражбите и тотото бе,то не става от днес за днес...Дайте време на тупето да позабърше,какво,в пандиза ли искате да лежи на стари години?Тцтцтц,журналисти-безсрамници.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен__бе да бе, няма да подкрепяме националите, щото перуката така искал, че да си запази далаверата
7
1
 
15
 
! Отговори
Бай Ставри 3 килия преди 9 месеца
Няма да барате какадуто,пиленцето е за мен!