Костадинов за Шенген: Ще ни превърне в бежански лагер

Приемането ни криело огромни опасности за бъдещето ни
165
Костадинов за Шенген: Ще ни превърне в бежански лагер
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отправи предупреждения относно потенциалните рискове от влизането на България в Шенгенското пространство.

Според него, приемането на страната в Шенген, в момент, когато тази система не функционира правилно, крие огромни опасности за бъдещето на България.
 
„Започва да се прокрадва една новина, че в четвъртък България може да бъде приета в Шенген. Това предизвиква вълна от ентусиазъм в евроамериканските медии и в американските партии у нас. Но никой не говори за огромната смъртоносна заплаха, която това представлява за страната ни“, заяви Костадинов. Той подчерта, че в момента Шенген, на практика не функционира, тъй като страни като Германия и Австрия затварят границите си. „Влизането на България в Шенген точно сега, когато Шенген се разпада отвътре, не е нещо, което трябва да ни радва“, добави той.

Костадинов обърна внимание на последиците от това България да стане „първа шенгенска държава“.

„Когато нелегален имигрант влезе в България, той вече няма да преминава транзитно, а ще бъде регистриран като част от Шенгенското пространство. Нашите, така наречени партньори ще връщат всички мигранти обратно при нас, защото ще бъдем първата шенгенска държава“, предупреди председателят на „Възраждане“.

Костадинов подчерта и икономическите последици от евентуалното влизане в Шенген.

„Знаете ли колко струва на Германия всяка година издръжката на нелегалните мигранти? 25 милиарда евро! Това са 50 милиарда лева – почти целият бюджет на нашата държава“, заяви той. Според него, България няма да може да се справи с такъв финансов товар. „Ние ще трябва да храним, настаняваме и интегрираме тези хора, а това ще бъде непосилно за нашата икономика“, добави Костадинов.

„Проблемът не е само икономически, а и демографски. След време ще се събудим в държава, в която голяма част от населението няма да говори български език“, предупреди Костадинов.

Според него, демографският проблем ще се задълбочи с приемането на големи количества мигранти, които ще бъдат настанявани в изоставени райони и военни поделения, което ще промени демографския състав на България. „Това е най-голямото национално предателство, което сегашният политически елит може да извърши“, заяви категорично Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от ЕС
Евробарометър: Две трети от българите виждат повече ползи в Шенген
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Европа не стимулира раждаемостта на своите народи,а внася тарамбуки от цял свят.Ако някой не вижда че ни превземат демографски значи е пълен слепец.И че това е глобален план на шепата световни глобалисти,които искат да завладеят планетата и да я управляват.Дедите ни 5 войни в последните 150 години водиха за България,а ние ще я предадем без грам съпротива.В Полша и Унгария не стъпва емигрант,но ние сме продажници
146
0
 
0
 
! Отговори
Тоя преди 1 седмица
*** от снимката как маниполира здраво картуните не просветените
145
3
 
4
 
! Отговори
Аз ще гласувам за преди 1 седмица
Възраждане. Европейските ценности не ми понасят
144
13
 
4
 
! Отговори
Изборите преди 1 седмица
Коцето е вече ясен на всички и изборните резултати на възраждане вече само ще вървят само надолу. Колкото и да е странно - на има такъв народ - може и леко да се увеличат. Не че и те са кой знае какво цвете за мирисане. И друго - предсказвам, че на тези избори ще счупим рекорда по негласуване и ниска избирателна активност. Така ми се струва. Хем няма свестни за които да се гласува, хем през ден скандали за купуване на гласове. Задънена улица и последващи осми избори.
143
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е човвкаМинах границата Холандия-Германия миналата седмица. Имаше дестетки яко с автомати германски граничари завардили границата от към Холандия. Проверяваха на избирателен принцип предимно бусове, но си е факт че затягат шенгена пък ние за кво ни е да влизаме като ще има пак проверки и няма да има свобода на движение
142
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя sопол и Шенген не иска. Къв iдiот трябва да си, че да гласуваш за тия
141
6
 
18
 
! Отговори
КГБ копейка преди 1 седмица
Да влезем в СССР ?!? :)))))
140
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е щом Германия си затвори границите и не я интересува Шенген само тролеите цъкат тук плюсове на глупавите си коментари
139
3
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
Явно окончателното решение е взето още с приемането ни в - ес
138
15
 
29
 
! Отговори
Абсолютно преди 1 седмица
Вярно с оригинала!!! Само центаджиските парцали не го осъзнават!!!
137
28
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Копейкин гепи 5 милиона партийна субсидия - боли го фара за талибаните :)))
136
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Костя - дурак!
135
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интересно-такива ниски,късобаджачести особи,винаги са много ,,войнствени".А дали може да държи пушка,и готов ли е да воюва за Родината-диванен коментатор!Въздух,под налягане!!!
134
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз може и да не съм прав, но да цензурирате думите Т им не го одобрявам. Аз и в кумунистическо съм живял, но такава цензура не съм виждал цензурират - цензурират пък спрът, каква е тази цензура, да ти п искам на цензурата.
133
35
 
20
 
! Отговори
Говорит Москва! преди 1 седмица
Никой не е ,,затварял" никакви граници. Тези измислици могат да минат само пред русофилските промити мозъци, коитоса виждали Германия и Австрия само по руските телевизии... Да, има подборен граничен контрол. Което значи, че може да те спрат за проверка на документите, но по-често не го правят. Или да те попитат къде и по каква работа отиваш. Редовно минавам тези граници и всеки друг такъв може да го потвърди. Не слушайте лъжите на този кремълски агент!
132
1
 
8
 
! Отговори
Хи хи хи преди 1 седмица
Ще се борят с Гуцанов и Тошко!
131
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Волгин,ако не се справя,да го отзоват!
130
4
 
14
 
! Отговори
Еди преди 1 седмица
Ако беше албански депутат,все насинен щеше да ходи!
129
29
 
18
 
! Отговори
Поли преди 1 седмица
Болен мозък! Айде при Путин ,там бежански лагери няма Руснаците бягат в САЩ и Канада Пълно е с руснаци,китайци ,араби,гърци,индийци италианци бегри
128
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Възраждане нали изпрати Волгин в Брюксел,да спре миграцията!?