Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа

Ако от ГЕРБ не харесвали меморандума, да предложели друг текст
185
Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков призова ГЕРБ да седнат на масата на преговорите и да се намери изход от създалата се ситуация и напрежението около предложения от коалицията меморандум.

Още по темата
"Край на емоцията, време е да вършим работа", настоя той. Според него няма нужда от поредни избори.

"Трябва да направим крачка напред в промяната на всички тези институции, за които всички българи искат отдавна. Нека да творим този меморандум или просто от ГЕРБ да предложат друг текст", коментира той.

Петков предложи ПП-ДБ и ГЕРБ да излъчат екипи, които да преработят текста.

"Аз съм готов по всяко време да седнем на преговори и да излъчим екипи. Нека да седнем за важните неща. Темата кой е външен министър на фона на всички приоритети е с много по-малка важност", призна той.

Петков отново обясни, че меморандумът е публична позиция, с която да приканят ГЕРБ на преговори и да предложат корекции по документа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: ГЕРБкирил петковпп-дб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Време ти е да вървиш на начално училище , желателно килийно , заради подходящото звучене Кире.
20
0
 
21
 
! Отговори
Кокоро Руй преди 6 месеца
Такъв бъз го тресе, че и пиците с кристали вече не могат да го успокоят. ДСБ могат да работят с Буци, доказали са го. Половината му партия от крилото на Асен Василев и Лорер също могат да работят с Буци и са го доказали. Той и неговата Божанковска/Митевска/Денковска клика обаче са аут. Никой вече не ги бръсне за нищо и този смешен мумурандум, писан от Лена, няма да го спаси. Мафията те сдъвка и изплю, Кире. Дано историята по-бързо те забрави теб, жена ти, любовницата ти и баджанаците ти.
19
0
 
16
 
! Отговори
Ударно преди 6 месеца
А досега какво правихте бе Кирчо....сега ще работите, така ли.Русия осводи и село Победа, освобождават по 15 села на ден по цялата линия и напредват ударно в офанзива.Но тава не е важно.По важното е е тоя клоун на снимката.Ай..
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ротацията е тотално сгрешена формула.Това може да го измисли някой наистина неспособен човек без грам знания по политически науки.То затова е наука политиката.Това изобщо не работи в демокрация, а в някаква диктатура.Например в армията ,където няма демокрация и единоначалие.Там има наряди, които сменят други и тн.В демокрация няма как да е решение.Но в САЩ днес са установили някаква диктатура и си мислят, че тука сме аборигени.Объркаха и Румъния.Там за първи път изобщо отиват за предсрочни.
17
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мачкай Киро, народа е с теб!!!
16
1
 
9
 
! Отговори
До преди 6 месеца
Коментар 1,как да не е свърши.,направи си още една дъщеря,ей сега и четирите му ще държат парапети.браво на кирето.
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато ни събра имунитета и Пеевски ни викна в кабинета щом надушим малко власт сглобка стана завчас Бойко Мустафа Асен и Аз Извикахме и мойта Кака Лена да барне както може два-три члена Конституция стана пуснахме пералнята Бойко Мустафа Асен и Аз Ще взема да се върна във Канада защото всяка нощ сънувам ада как отиваме в затвора и попадаме на хора Бойко Мустафа Асен и Аз
14
0
 
15
 
! Отговори
киро и компания преди 6 месеца
са полит. труп, просто не го осъзнават.
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Отидем ли на избори тоя му-льо няма въобще да влезе повече в парламента
12
1
 
17
 
! Отговори
() преди 6 месеца
Край на сглобката.Тарикат и децата разбраха за мръсните ви и игри и желание да сте винаги в играта.Добре знаете ,че няма да има кой да гласува за вас, защото всичко е било емоция пред хората за уж свършена работа .Марш по бобслея морков проС.
11
3
 
30
 
! Отговори
Най некадърния преди 6 месеца
Най некадърния и простоват човек който сме избирали дори и за мин председател е тоя Петков . Той Български неможе да говори кой *** гласуват за тоя продажник незнам
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Киро , работо и престъпление са две различни неща , освен в твоите и на още едни представи , за които се говори , че би следвало да бъдат преследвани от закона .
9
1
 
15
 
! Отговори
време е преди 6 месеца
Кико, време е пак да заемеш стойка партер пред некоалиционните ти партньори.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато нямаш договор с някого то с течение на времето всяка страна може да извърта нещата както и е угодно. Така става когато не направиха коалиционно споразумение .
7
1
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 6 месеца
Про100то си е про100.От ГЕРБ не са длъжни да предлагат друг текст.Шарлатаните управляваха 9 мес. без всякакви меморандуми.Значи и ГЕРБ имат право на същото.
6
2
 
23
 
! Отговори
Дам... преди 6 месеца
Ех Кире, тя твойта работа е все там, на парапета бре самецо разгонен! Зарежи я политиката, не ставаш, нито ти, нито другите около теб!
5
1
 
24
 
! Отговори
Муа ха ха хааааа преди 6 месеца
Това шубето е голям страх. Тоя много добре знае, че власт и постове партията му повече няма да види и стана нещо като Боко, демек мени си мнението три пъти на дин. Вчера ултиматуми, а днес молби. Явно Денков няма да може да ппави екскурзии виме, щом в името на сглобката Киро е готов на всичко.
4
1
 
29
 
! Отговори
Даам преди 6 месеца
1 година ни занимавате с пълни глупости.Ходете си с мир, моля Ви.Сега е момента да си тръгнете после вече ще е късно.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Другари! В името на "демокрацията", на която сме стожери, да седнем да си поделим баницата, че иначе други ще лапат. Няма занчени тук, принципи, морал и т.н. Важното е да се опаковаме добре, като евро-атлантици, да ни разпознаят, каквото искат нашите партньори това правим, само и само да ни подкрепят, за да се налапаме, че иначе други ще лапат. КП от ПП :-)
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ТояОолигофрен докога ще го показват става за филм на ужасите като актьор и мръсен измамник нищо друго