Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа

Ако от ГЕРБ не харесвали меморандума, да предложели друг текст
185
Петков зове: Край на емоцията, време е да свършим работа
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков призова ГЕРБ да седнат на масата на преговорите и да се намери изход от създалата се ситуация и напрежението около предложения от коалицията меморандум.

Още по темата
"Край на емоцията, време е да вършим работа", настоя той. Според него няма нужда от поредни избори.

"Трябва да направим крачка напред в промяната на всички тези институции, за които всички българи искат отдавна. Нека да творим този меморандум или просто от ГЕРБ да предложат друг текст", коментира той.

Петков предложи ПП-ДБ и ГЕРБ да излъчат екипи, които да преработят текста.

"Аз съм готов по всяко време да седнем на преговори и да излъчим екипи. Нека да седнем за важните неща. Темата кой е външен министър на фона на всички приоритети е с много по-малка важност", призна той.

Петков отново обясни, че меморандумът е публична позиция, с която да приканят ГЕРБ на преговори и да предложат корекции по документа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още по темата: ГЕРБкирил петковпп-дб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Осъдете го, изгонете го, вземето му всичко на тоа и чукундурите около него. По зле дори от гербавата мафия. ДПС проксита
60
0
 
24
 
! Отговори
Пурко преди 6 месеца
Ауу Кирчо, сега ли дойде времето за работа?
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Значи и То си признава, че досега нищо не е свършило. А що пара присвои и изхарчи - народна!!! А колко вреди нанесе то и антуражът му с неадекватните си решения също!
58
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Избори, "моморондом", такъв! Или пак не са ви разбрали, некадърници от ПП,ДБ? Докога ГЕРБ ще ви търпи?
57
3
 
21
 
! Отговори
ПП Памперсите Пълни преди 6 месеца
Голему Шубе от Нови Избори - сега е Момента ШиШи и Буда да ги ДоПосекат - Политическият им Трууп вече се Вмириса!
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Братя давайте да строим България с нови сили
55
1
 
21
 
! Отговори
Кво Стане бе кИкИ преди 6 месеца
що така се Страхуваш от Избори като Дем0н от Тамян те Плашат нещо?!
54
2
 
18
 
! Отговори
Анти Тяло преди 6 месеца
Време е за афтаназия, Петков!
53
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Tрябва да се мисли когато се гласува. Но някои хора, колкото и да мислят, друго не могат да измислят. За едни 12-13% от гласуващите Доган и Пеевски са им мили. За едни 25% ГЕРБ и ББ колкото и да ги унижават, лъжат и мамят - те си ги харесват. Да не говорим за крайни недоразумения като ИТН и Възраждане. И когато добрите сили са оставени с 63 депутатa в НС, вие какво искате? На кого се сърдите? Сърдете се на себе си.
52
0
 
24
 
! Отговори
ДО баш "демокра преди 6 месеца
Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?
51
0
 
29
 
! Отговори
Мсйорс преди 6 месеца
Кирчо татков , емоциите ги правиш ти с неразумните си условия и искания , с искането на всяка цена Денков да е външен мимистър , с гласуването против строежа нс 7 и 8 блок на АЕЦ от спечелилата конкурса фирма, за смяната на шефовете на служби и регулатори и пвладяване на цялата власт в страната както излезе от среднощните ви сбирки! Отивайте си там откъдето сте дошли!
50
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Затвор за този мошеник!
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вие я свършихте преди 9 месеца. Изпрахте Борисов и Пеевски, помогнахте им да променят конституцията, както им харесва, превърнахте ги в приемлива за десния избирател алтернатива. Всеки сребърник дето сте взели за това ви дело, да излиза много болезнено от храносмилателната ви система!
48
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Има един депутат в парламента на когото му казват ментата. Незабавно да му бъде отнет този приз и веднага да се връчи на Кир Михалаки.
47
6
 
9
 
! Отговори
боко се пени преди 6 месеца
ЕС ще реши и сега! Сглобката няма алтернатива!
46
3
 
16
 
! Отговори
Краси Петрофф преди 6 месеца
ФАКТ: Единствено при Радев ДПС и Пеевски бяха извън властта! Дойде сглобката и кирчовците - и ДПС и Пеефски влязоха във властта през парадния вход! ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ ялови демократи!
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разбира се че държавата политика не е важна. За канадските граждани. Важно да регулаторите, там са далаверите от там се дава на кой колко да папка от народеца и колко ще влиза после е джобчетата на политиците и партиите. Прав е Киро прозтото.
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП
43
0
 
18
 
! Отговори
вие се преди 6 месеца
изпуснахте, сега трудно се почиства, това което сътворихте през последните десетки месеци! Ходете си с мир! Колкото по-бързо си отидете, толкова по-добре за държавата. Още повече премиерът, за когото нашата икономика и хората не го интересуват. Кара го по шопски - нека на Вуте да му е зле. Злобар. Малко бой яде. Интересното е, че този трябва да се движи до живот с охрана. Няма да му стигат парите за охрана.
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя не се спря с командите.