Радев иска правителството да вземе мерки след ада край Своге

Вината за катастрофите – не само на КАТ, а на всички институции
240
Радев иска правителството да вземе мерки след ада край Своге
Снимка: МВР

Трагедията е голяма, 16 души са загинали. Благодаря на всички екипи, които са реагирали по възможно най-бързия начин, каза президентът Румен Радев, след като посети пострадалите от жестоката катастрофа с автобус край Своге в "Пирогов“.

Още по темата
Държавният глава беше в болницата, където е разговарял с една от пострадалите, която е контактна и в добро състояние.

"Голям професионализъм, хора с големи сърца", каза Радев за лекарите от спешния център.

"Пирогов“ не е просто болница, това е институция", заяви президентът и призова за повече инвестиции в лечебното заведение.

Според Радев, когато се случват инциденти на пътя, обикновено цялата отговорност се хвърля към КАТ, но КАТ само регистрира .

"Необходимо е адекватно и пълно разбиране на проблема – не само в МВР, тук е и МРРБ, транспортното министерство, МОН, всички институции, които отговарят за цялата система от обучението на водачите до движението по пътищата", посочи Радев.

"Проблемът е надинституционален. Очаквам Министерският  да вземе дълбоки адекватни мерки", призова държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31Ако всичко беше изрядно,това нямаше да се случи! А и Президента не говори за конкретния случай.На мен ми писна ежедневно да ме заливат с новини за паднали самолети и хеликоптери,за катастрофирали автобуси с хора,коли,саморазправи по пътищата и побоища заради отнето или въображаемо такова предимство,омръзна ми,в тази ситуация,да ме убеждават,че всичко е хубаво и розово!
24
12
 
9
 
! Отговори
Италянеца преди 6 години
Виновни са комунистите.
23
23
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 6 години
Зеленият чорап, така и така е безличен и безгръбначен, по-добре да не се изказва, а да дава думата от негово име да говори мъжа в семейството - Деса :) Той, джендър Деса така и така е по-нагла и се вре винаги пред камерите, пише си там някакви щуротии в социалните мрежи, отгоре на всичко има и по-широки рамене от Радиф. Абе по-активна е от тоя ***
22
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този сайт е на практика вече нечетим от проруски ***.
21
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви мерки се очаква да вземе Тиквочев, та той вече 10 години е на власт, ако искаше нещо да прави , щеше да направи. Но на него му е важно да го тупат по гърба от Брюксел и да има какво да *** неговата шайка. Ако нещо стане лошо-някой друг е виновен, най-вече опозицията
20
27
 
16
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Е за това което ми обясни пак ще гласувам за Борисов! Понеже според теб политиката е много сложно нещо! Бих тогава те попитал за какво ми е президент, който нищо не може? Е точно ти и сега ме убеди да пусна глас за Борисов!
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Питащ?При *** като тебе,врагове или природни бедствия не ни трябват!
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Лъжа еПравенето на каквото и да е в политиката,не е като да пишеш глупости по форумите!
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самоубииството на тоя народ понякога върви с по-буйни темпове. Това става на избори и в дни като вчерашният. На тоя народ и Господ не може да му помогне.
16
18
 
22
 
! Отговори
Питащ? преди 6 години
,, правителството да вземе мерки" и за баща ти ли да вземе? Ако е не много избирателно ми се вижда!
15
10
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Мантинелите се произвеждат в Стомана - Перник. Ако искате от *** да почнеме да ги внасяме, техните по-стоманени ли са?
14
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простащините на руските *** вече дават плодове. Постоянният вербален терор побърква хората и те почват да грешат. Руският тролетариат да се издири и неутрализира!
13
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обезопасяването на пътищата ни е пълна нула.Ниски мантинели от китайска ламарина,липсващи и дребни знаци сложени не където трябва,асфалт където спирачния път е най-дълъг в цяла Европа.Затова народа ни се изтрепа по пътищата.КЪДЕ СА ЕКСПЕРТИТЕ ОТ ПЪТНИТЕ УПРАВЛЕНИЯ?КРАДЕ ЛИ СЕ ОТ ПАРИТЕ ЗА ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА ПЪТИЩАТА В БЪЛГАРИЯ?
12
10
 
32
 
! Отговори
Съвет преди 6 години
Пътищата ремонтирани от герб водят доста често в гроба. Много се е крало по тия ремонти. Това е положнието. Този път бил ремонтиран 2016г. Но някакви си коефиценти не били отговаряли дори на минимално изискуемите стойности. Хубу, ама кво от това? Нали гербаджиите са си взели комисионните? Умрелите са умрели.
11
25
 
15
 
! Отговори
РАЗВЕСЕЛЕН преди 6 години
Тоя по словоблудство май ще надмине Плевнята! Само че друг му плаща и май е в рубли! Празнослов трябва да му е фамилията Ха Ха Ха
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 7 *** човека пише за заплата от кога комисионните са заплата .
9
6
 
10
 
! Отговори
До 7 преди 6 години
Абе ахмак, човека ти говори за комисионните от лобиране на разни фирми, не ти говори за,, трохи"!!!
8
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев искал прсвителството да вземе мерки ,първо тоя къде те е направил той да вземе мерки ...да си оправи шофьорлъка после давай акъл на другите ...червен комунист такъв
7
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Лъжа еХайде пак общи приказки заплата на президента е около 11000 лв. сам можеш да пресметнеш колко прави това на година, а не няколко стотин хиляди.
6
1
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
КАТ и адм. мерки, рестрикции и такси, това не помага. Обърнете поглед към хората и техните проблеми , а не веднага гонене на вещици.