Костадинов: Не подкрепяме становището на КСНС, има двоен стандарт

В Украйна се води жестока война, посочи лидерът на "Възраждане"
4 окт 2024 16:00, Гергана Попова
55
Костадинов: Не подкрепяме становището на КСНС, има двоен стандарт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Не подкрепяме становището на КСНС. Искахме Съветът да има същата позиция като при войната в Украйна. Забелязваме обаче двоен стандарт и тежко лицемерие, което може да ни струва скъпо". Това каза след края на заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Още по темата
"В Украйна се води жестока война, която засяга стотици хиляди българи, а и тя е много по-близо до нас, но българското държавно ръководство се включи на страната на Киев. Нищо от това не притеснява управленския елит.

Относно войната в Близкия изток обаче се говори колко умерени и балансирани трябва да бъдем. Няма война, която да не е заплаха за нас, но в единия случай се включихме в нея, а в другия трябва да сме деликатни. Нашата позиция е да осъдим израелската агресия, както осъдихме руската. За пореден път станахме свидетели на грозен двоен стандарт. България избира страна противно на собствената си логика. При войната в Украйна избираме страната на жертвата, а при тази в Ливан - страната на агресора", заяви още Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от Политика
Йорданов: Партиите сме на един и същи акъл по отношение на сигурността
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Крундел преди 20 минути
ааахх, късоплодният се изходил по въпроса, че е война, са леля му ще му дърпа ушите... нали беше сво - специална военна операция, ква война кви 5 копеек...
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 20 минути
Слава на Христос, Слава на Израел, Слава на Украйна!!!
48
0
 
3
 
! Отговори
Умен ли е преди 26 минути
Този който се ваксинира,но призовава да не се ваксинираме, иска да излезем от ЕС,но жена му печели европроекти,обещава да върне субсидия,но си плаща къща на морето с нея, против долара и еврото е,но спестява само в евро и долари. Не,не е умен, а ЛЪЖЛИВ ЛИЦЕМЕР.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 28 минути
Костя си живурка с партийна субсидия само за врякане - както Болен Сайдеров 15 години :)))
46
1
 
6
 
! Отговори
Възраждане! Време е! преди 36 минути
Кой ще храни милионите безкраки укронацисти? Вие ли ще ги храните бе русофоби? Вие не можете да изхраните п0миарите си. А укро-чаветата и вдовиците укро-жонките нациски кой ще храни? Пак ли вие бе цръвули?
45
7
 
1
 
! Отговори
Вин преди 43 минути
Русоробе,бомбите с обеднен уран не са ядрено оръжие, нито остава радиация.Оранжевият агент не е химическо оръжие, забранено от международната конвенция. Атомните бомби спестиха над милион убити американски войници ако трябваше да се прави сухопътна операция против японската имперска армия, на която дори след първата бомба се поставя условие да обяви капитулация, но правителството отново отказва! Между другото, Сталин чак тогава се вклюва във финалната фаза на ВСВ! Демек, СССР не осъжда бомбите!
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 49 минути
Един политик да не го е страх да каже че царя е гол.
43
7
 
2
 
! Отговори
чети37 преди 1 час
До пак азТрябва да четеш историческите факти преди да се облекчаваш върху клавиатурата!Факт 1-6 и 9 август1945!Факт 2-орангевият агент върху Виетнам!Факт 3-бомбите върху Югославия с обеднен уран!Три факта за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!АК ТИ 37
42
5
 
1
 
! Отговори
ЧЕТИ 37 преди 1 час
До пак азТрябва да четеш историческите факти преди да се облекчаваш върху клавиатурата!Факт 1-6 и 9 август!Факт 2-орангевият агент върху Виетнам!Факт 3-бомбите върху Югославия с обеднен уран!Три факта за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!АК ТИ 37 НЕ СИ РАБРАЛ КОЙ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!
41
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Костадинов пожелавам ви успех на изборите! Възраждане идва със свободата и истината за българите! Единствената българска партия мислеща и защищаваща народа си! Първи сме!
40
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Израел имал право да се защити защото хамаз видиш ли ей тъй на без нищо нападнали евреите които ги тормозят от както е създаден Израел ама това никой не го вижда. Фактически ивицата Газа беше в изолация а сега е анексирана. Факт .
39
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Разбира се, че има двоен стандарт. Когато руските престъпления, даже по-лоши и брутални, се извършиха от Израел, борците за справедливост се скриха. Вече не чуваме нищо за 'теротириална цялост', 'човешки права', 'инвазия', 'убийства на цивилни', не виждаме и разни снимки от Буча , татри и други сълзливи истории след като в Газа се случиха неща в пъти по-лоши (Израел бомбандира училища, църкви, болници и т.н.).
38
3
 
9
 
! Отговори
четисталин преди 1 час
Малко инфо за умствените и хормонални сбърканяци облекчаващи се в сайта!ПО време на ВСВ в Москва има еврейски антифашистки комиутет,който координира американските доставки за СССР и пълни гушите на ционистите масони!Ешили иу да създадат еврейска съветска социалистическа република в Крим!Войната бушува а юсейте мислят да разпарчетосат съюза!Сталин им показал съчетание от три пръста!Тихо им казал дале на васток ешчо далее на бирибиджан ешчо далее!Та за юдеиските стремежи четете онанисти!
37
14
 
7
 
! Отговори
пак аз преди 1 час
На тоя неостър *** няма ли кой да му обясни, че тероризма си е тероризъм, без значение арабски, руски или нигерисйки е. Заклеймяват се терористите, а не техните жертви. Ама копейкинска работа - нали му е платено ще - не ще трябва да си заработи копейките!
36
14
 
7
 
! Отговори
За преди 1 час
Парички от Путин копейката е готов и да го обрежат ритуално по Путин почин. Браво роби путин'оф! Срамно петно за България.
35
12
 
7
 
! Отговори
Отличник преди 1 час
Да не би Копейката да се изпусна да нарече Просия агресор? Ах, ще яде задвратници от шефовете си...
34
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Абе не е лесно да си загубeн путлepас.
33
17
 
12
 
! Отговори
До 29 преди 1 час
Мислиш си че Копейкин го интересуват жертвите ли. Тоя продажник щеше да приказва същото дори и да нямаше жертви.
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
много ми е интересно как в цял свят има един който да казва истината и по интересно как останалите гледат в такъв момент някъде настрани. Ако в България това е Костадинов чете езика на тялото на Борисов и Пеевски много интересно. Но това не е само в България, това е навсякъде в тъй наречения колективен запад.
31
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Представяте ли си кви ретарди гласуват за тоя? И сме принудени да живеем сред тях.