Боряна Калейн: След Токио се сринах, платих голяма цена в сълзи

Самокритична съм и понякога това не ми помага
20 окт 2024 11:15, Стела Стоянова
18
Боряна Калейн: След Токио се сринах, платих голяма цена в сълзи
Снимка БГНЕС

"На хората им е трудно да разберат, че не съм машина, аз съм човек също. Понякога самата аз изпитвам силни емоции и невинаги успявам да покажа своя максимум. Това е нещо, което само аз знам как си го преживявам. Никога не съм се отказала. Колкото пъти и да съм се проваляла, аз съм ставала и съм се опитвала отново", каза Боряна Калейн по Нова тв.

"Аз платих много голяма цена в сълзи, в разочарования, но така открих себе си и осъзнах, че съм силен човек, който може да се справи с всичко, което поиска. Не знам дали мога да дам цена на това нещо. Моята цел винаги е била нещо по-голямо", каза още Калейн. Тя сподели, че е имала един момент в спортната си кариера, когато е искала да захвърли бухалките: "Преди година и половина, точно преди световната купа в София. Тогава бях в много тежък момент емоционално. Аз се докарах до него, защото спрях да вярвам в своя успех. Изпаднах в голяма и дълбока дупка".

"Като че ли не успях да се съвзема напълно след Токио. Продължих да падам в тази дупка стъпка по стъпка. През 2022 не успях да участвам в световното първенство. Следващата година не успях да стартирам спрямо моите очаквания", разказа тя. "Чувствах се като най-големия провал на света", добави тя. "Аз съм много амбициозен човек, самокритична съм и вместо да ми помага, това започна да ме мачка", каза още Калейн.

"След Токио имах разговор с личния ми треньор. Тя ме уверяваше, че все още има какво да дам на художествената гимнастика, че трябва да си дам малко повече време и да имам търпение към себе си. Не бях категорична, но бях много близо до това да се откажа", сподели олимпийската състезателка.

"Аз показах нова светлина на художествената гимнастика - това да сме в образ, а не просто да изпълняваме дадени елементи с уред. Влагам сърце и душа във всяко съчатение", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Общество
Тийнейджъри обирджии вилнеят в Плевенско
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 36 минути
:)) Ква злоба муцуна е :)
12
0
 
0
 
! Отговори
Гонзо-виелицата преди 1 час
Четейки коментарите, се вижда колко гоУеми диванни експерти имаме. Хора, които даже си нямат бегла предства какво представлява да си спортист от световна величина и какво е да тренираш.Хора, чието най-голямо постижение и да стигнат в свински тръст до кварталния магазин да си вземат нещо за душата. Като неможете , поне не подценявайте труда на другите
11
1
 
8
 
! Отговори
Браво Боряна! преди 2 часа
Една от малкото качествени жени в България! Ако зависи от мен,бих я направил президент на страната! Честна,работлива и красива, пълен антипод на Борисов, Пеевски, Петков и още поне дузина евроатлантика!
10
9
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 часа
Тази жена измести много деца , които щяха да вземат Златни Медали за България .Но Парите за илияна раева са по-важни в личен план , отколкото успехите на Родината ни България .
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Сринала се защото започна връзки с наркоразпространители и да смърка кокаин като Раева
8
7
 
8
 
! Отговори
реалист преди 3 часа
Вместо да скимти ,грозноватата менте-грация спокойно може да работи в супермаркета и да учи задочно.Сбабичосаната Сираковица да и помогне с част от откраднатите милиони от Федерацията.Е ,може и за дУпедатка да се кандидатира.Там повечето са обикновани пернати.
7
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
И хайде сега българският панелен миш-ок и про-стак, чието единствено постижение този месец е да си плати тока, да почне да си показва нивото в коментарите!За момичето- ще се справиш с всичко, просто трябва на всяка цена да обичаш себе си
6
1
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 3 часа
Браво!!!
5
3
 
15
 
! Отговори
до4 преди 4 часа
Никой не може да реве като Тити, той е уникален ревльо
4
9
 
8
 
! Отговори
Войводата преди 4 часа
1. ЗА НЕЯ 2. Да ражда деца затова е жена 3. И стига хленчене 4. Истински мъже няма ли вече? Нема ли кой да й подсуши сълзите
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
като тити ли е плакала или нормално?
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Злато няма да има.
1
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Страхотна е! Успех, момиче!