Клопка или хулиганство? Журналист вади пистолет, задържан е

Димитър Стоянов пусна различна версия
23 апр 2024 09:21, Александър Попов
165

Журналистът Димитър Стоянов от Bird.bg Димитър Стоянов е задържан за 24 часа. Вчера той е участвал в скандал, при който е извадил пистолет срещу държавен служител от НАП.

Потърпевшият е подал оплакване в полицията, а МВР разпространи кадри как Стоянов вади и насочва оръжието.

Случката се разиграла в столичния квартал „Хаджи Димитър”.

Вчера пък Стоянов пусна пост в социалните мрежи, в който описва съвсем различна история.

"Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е или идиот", написа той в профила си във Facebook.

От медията, в която работи, също излязоха с кратка позиция:

"Журналистът от BIRD Димитър Стоянов е задържан от МВР по жалба на служител на НАП. Това става докато разследваме как зетя на министър Калин Стоянов, служителя на НАП Георги Шурелов, се е измъкнал от правосъдието, след като е арестуван за рекет. Нещо неясно?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от Общество
8,2 пъти купуваме 20 жизненоважни продукта с МРЗ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
0
 
! Отговори
Ббб преди 5 дни
Няма значение че е служител на НАП, може и будист да е, не ме интересува. Важното е че т.нар. журналист нарушава правилника за движение по пътищата, кара се и удря няколко пъти човек, който му е направил забележка и после му насочва пистолет в лицето. За такъв трябва най-строгото наказание. А то какво става, прокуратурата го освобождава от ареста е всички медии го изкарват жертва. Ужас хора, в каква държава живеем. Съвземете се!!!
134
1
 
1
 
! Отговори
Гоше преди 1 седмица
Шкембара с анцуга и оня с качулката нещо не ми приличат на чиновници от НАП, а и такива да са, нямат работа с хората. Плешивио само показа железото и всичко приключи бързо, без пострадали а можеше да пусне един у големио корем на "нападжията". Ама за такива отпадъци не си струва да се хабят патроните. Оня им показа пищова само защото и жена му се набърка. Така сложи край на разправията.
133
1
 
4
 
! Отговори
Буков преди 1 седмица
Ясно е, че е уйдурма. Нападателят е изотзад...Има предистория....не може да вървиш зад някой и той да се обърне към теб с пистолет, просто защото си зад него. МВР мисирките пак се о..аkaha. Но в тая територия на кой му пука. Днеска бият мен, утре теб, следващия ден жена ти, а Бойко с кюлчетата и Доган с пристанищата и студения резерв, никой не ги бие. Българи юнаци и ..ъпаци
132
2
 
4
 
! Отговори
Дрънканиците преди 1 седмица
на кагебейското "пиленце" няма да изтрият кадрите от камерата.
131
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А тоя с качулката какъв е?
130
4
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 1 седмица
Определено клопка на куките!
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Заради едни 99% от висши полицаи и прокурори, ще вземе да им излезе лошо име на всички.
128
13
 
10
 
! Отговори
Как може да вадиш преди 1 седмица
пистолет срещу човек, и то на оживено място. Съд и затвор за мисирката Стоянов.
127
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Журналистът Димитър Стоянов е задържан от МВР докато BIRD разследва как зетя на министър Калин Стоянов, служителя на НАП Георги Шурелов, се е измъкнал от правосъдието, след като е арестуван за рекет.
126
3
 
5
 
! Отговори
ловец преди 1 седмица
До Размислипоредното активно мероприятие с участие на *** - защо веднага изкараха журналиста престъпник, защо не спират да повтарят че другия работи в нап и защо пускат само части от видеото?
125
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ченгеджийски постановка.На мен ми направиха безброй Випа, Рп, АП, -
124
4
 
26
 
! Отговори
ВСИЧКО СЕ ВИЖДА преди 1 седмица
Тоя от нап се беше засилил във гръб на журналиста ,дамата със журналиста го видя и уплашено дръпна журналиста който извади пистолета и се объра към нападащия го във гръб ! А оня както се беше засилил като видя пистолета едвам се спря и бързо даде на задна ,ама ако не беше пистолета нямаше да е баш така !
123
2
 
9
 
! Отговори
Спец преди 1 седмица
Има ли съпричистност към нападенето на мъжа с калчуката, който го присреща от другата страна? Обвинения за нападението повдигнати ли са?
122
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ХАДЖИ ДИМИТЪР - ВЕГАС НА БОЙКО, БЪЛГАРСКИЯ ТРЪМП
121
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Асен Василев обучи нападжиите да се държат като престъпници. Масово започнаха да тормозят хората ! Чудят се от къде да събират недостатъчните приходи, за да ни набутат в еврозоната и да си усвоявтат по-лесно милиардите за бухалките.
120
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Каква клопка,бе. Седесарят сам си вади пистолета и го насочва към жертвата. Едно спъване и малшанс и щеше да е убиец, а държавния служител - труп. Затвор, конфискация на пистолета и никога да не му дават разрешение да носи оръжие.
119
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кляка
118
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Оня ден един от КАТ на околовръстното се е гъбаркал със сина ми ,като го е карал да клика,уж да види дали ни и пил.Добре,че не съм бил там, щото щяха да хвърчат милиционерски фуражки.
117
9
 
11
 
! Отговори
българин преди 1 седмица
В България "разследващата журналистика" е според цената.А този е известен"разследващ журналист" Ама мнооооого известен Тъстът на шефа му Чобанов пък е един по-слабо известен генерал от КГБ.Случайно
116
10
 
14
 
! Отговори
нежурналист преди 1 седмица
Този "журналист" ходи на пазар в хранителен магазин въоръжен?Странно.Утре щр опитам и аз.