Берлин: Русия ще е готова да нападне НАТО до края на десетилетието

Това заяви шефът на германското разузнаване
14 окт 2024 14:02, Елка Василева
187
Берлин: Русия ще е готова да нападне НАТО до края на десетилетието
Снимка: архив, БГНЕС

Руските сили ще са в позицията да атакуват територията на НАТО най-късно до края на това десетилетие, каза днес шефът на германското разузнаване, цитиран от Ройтерс.

"Руските сили би трябвало да са в позиция да започнат нападение срещу НАТО най-късно до края на това десетилетие", заяви Бруно Кал пред парламентарна комисия в Берлин.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от Русия
САЩ дишат прахта на Китай, корабостроенето трудно се връща на пистата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен 82 Нали те покани Путин да отидеш в Раша, що си още тука ве мен, харесва ти нашата ко ч и нка ли :))) Това русофилчетата ги признавам за най-заблудените овчици на свето, но не искат да ходят за нищо на света в матушката си, напълно побъркани хора :)))
89
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 дни
До Анонимен/69 "... и го намериха в дупката му" - намериха му барабонките в пещерата. Бин Ладен умра още зимата на 2001ва гидуна от бъбречна кризаа....
88
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
87
2
 
6
 
! Отговори
до 83 преди 5 дни
""""Копейки, знаем че в Расию от чешмите тече мед и масло""""" ------ Бегай у Сан Франциско, беь Центъджия, там шъ съ излекуваш напълно с няколко дози Фентанил!!!!
86
4
 
5
 
! Отговори
Вярно е преди 5 дни
По пътищата и полята на Курска област е пълно с унищожена немска и натовска техника, да Русия се научи да побеждава нато в Украйна....
85
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До 87, то това звучи иронично - от 700 000 000 европейци, само 150 потърсили убежище в Расиа!?! Между другото, много бързо ще разберат къде са отишли, и ще искат да се върнат обратно, ама дали ще успеят, или ще ги засилят към фронта, е друг въпрос
84
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
След налагането на санкции срещу Русия икономиката на ЕС започна да се срива. A след като Русия наложи санкции на ЕС преди години и забрани селскостопанските стоки от ЕС, Русия се превърна в аграрна свръхдържава, докато европейските фермери фалират и блокират европейските столици с тракторите ютюб : Russia Breaks All Records Again Farm Food Festival in Moscow 300 Farms 140000 Visitors
83
1
 
3
 
! Отговори
Мутри вьн преди 5 дни
Този безвратия - чичото на шиши ли е
82
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Десетки милиони неудачници, пpoшляци скапаняци, хора без образование и квалификация които не могат да се реализират в източна Европа при васалщината защото няма работа, емигрираха на запад да мият улиците и да пpocтитуират и да се унижават пред богатите оядени западняци да им слугуват и да им задоволяват инстинктите. На пръсти се броят българите на запад които работят престижни професии, а и тях ги гледат като хора втора ръка.
81
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
150 европейци са поискали да се преместят в Русия по схемата за граждани на държави, които натрапват деструктивни неолиберални постановки и споделят духовно-нравствените ценности на Москва. И това е само началото. Досегa потоци източноевропейци се преселиха на Запад заради материално блогополучие, готови и на най-унизителен труд там, готови да бъдат роби. А към Русия тръгват заради ценности и това са интелигентни и обезпечени хора, за които жизнен приоритет са именно ценностите - това са хора, търсещи свобода, а не тълпите скапаняци източноевропейци които отидоха да се подлагат на запада.
80
3
 
4
 
! Отговори
стига бе преди 5 дни
Истинските анализатори казват точно обратното. Не само едни думи хвърлени на вятъра, а с аргументи. Първият е, че Русия няма толкова население като държавите в НАТО, а това е основен аргумент. Всичко останало е на заден план, поне засега. Русия и в Украйна не би влязла, но краварите не спряха на натискат марионетките. Войната започна след преврата 2014, продължи с избиването на рускоезичните в Донбас, сега Русия ще я завърши. Как, ще видим. А този говори каквото са му наредили ЦРУ да каже.
79
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Аве русофилите, колко от вас се преместиха да живеят в путинския рай? Той лично ви покани. Аз ще ви отговоря - НУЛА. Защото тука си леете пропагандата, но не сте чак толкова луди, дори на екскурзия да отидете до тая дупка.
78
3
 
3
 
! Отговори
00-11 преди 5 дни
Ааа..., ся разбрах що искаТ Русия да ги "нападне"! Щото съ надяват Русия да ги спаси от самите тях за пореден път! Е, да ама Русията не ще пак да въ спасява и тогаз остава единствения вариант отново Дойчу да нападне Русия, за да я спасят "лошите" руснаци!!! Ама нема да стане, щото никой нема нужда от Радиоактивна Пустиня, в която шъ съ превърне Германия!!!
77
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Копейки, знаем че в Расию от чешмите тече мед и масло, но така и не можем да разберем, щом там е такъв "рай на земята", защо нито една копейка не е емигрирала там???
76
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Русия е красива и уредена страна, а България е разкапана евpокочина където всичко се руши. Средната заплата е 150 хиляди (1500 евро), яйцата по 11 стотинки, бензин 1 левче, хляб 50 стотинки, ютюб - 1500 km From Moscow/ Real Life in the Highest Mountain City in Russia.
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Той Путинчо може да е хвърлил топа след 10 години, пък и с тез 140 милиона поданици, едва ли неяо може да направи срещу НАТО :)))
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До 78, и остава само един въпрос: ЗАЩО ЛЪЖЕШ?
73
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Пълно е с клипове в ютюб за руските супермаркети, и за цените. На запад могат само да си мечтаят за такова изобилие.
72
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева). Безработица практически няма, навсякъде търсят хора, нямаш грижа за работа, да купиш жилище с ипотека при сигурна работа. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои държави на Русия не си заключват колите.
71
4
 
9
 
! Отговори
Такива като преди 5 дни
този трябва на кол да ги бучат. Както каза един френски историк: "След като Русия победи в Украйна и НАТО се разпадне, европейците ще разберат, че НАТО не е създаден да ги пази, а за да ги контролира". Вместо да търгуват с Русия от САЩ се опитват да назначат там правителство, което да им позволява да ползват на безценица ресурсите й.