Борисов прозря: С офертата на ПП-ДБ искали да го заобиколят

Четири години страната е в пълен застой, заяви той
19 окт 2024 12:05, Александър Попов
173
Борисов прозря: С офертата на ПП-ДБ искали да го заобиколят
Снимка: БГНЕС

Офертата на равно отдалечен премиер на ПП-ДБ не е към нас, офертата е към "Възраждане", към Делян Пеевски. Сега ПП-ДБ се чудят как да ни заобиколят, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Асеновград, предаде БГНЕС.

Те търсят начин да кажат, че изборите са били опорочени, че някой им е попречил. Те не желаят да има правителство. При 18 милиарда дупка в бюджета, няма желаещи да правят правителство. Но за пред хората излизат и казват различни варианти. А ние искаме да има правителство, просто защото ме е яд, че толкова неща могат да се правят за страната, а вече четири години е пълен застой - и в санирането, и НАТО-вските пари, и в европейските фондове, и за пътища, и за всичко, възмути се лидерът на ГЕРБ.

В София, която е пред очите на два милиона души, затвориха кръговото към Бояна, сложиха незаконно скеле, а ние чакаме да оправят страната, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от Избори 2024
ДПС-Ново начало подкрепи иновациите в сектор "Образование" на семинар в Пловдив
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 минути
В най-добрите финансови години Борисов и подчинение му ограбиха България, коччината, в която живеем се вижда отдалеч. Но пък цените даже по-скъпи от на запад
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 минути
След като през 1949 отровиха Димитров във Москва на власт за една година дойде В Коларов . Него го отровиха в България! Спестиха си пътните разноски. След което пътят беше разчистен.
158
1
 
1
 
! Отговори
Мария преди 5 минути
Борисов прозира много неща ,и всичко което е казал е станало,но мошениците и наивниците са .много.Горкия Копейкин днес по Нова заяви,че нямал никакви спестявания?! Лъжец от класа Повдига ми се от вас нагли типове.Лъжцу,мошеници пълни нгодници .
157
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 минути
Яшар - Живков е хитрец и има усет. Това никой никога не му е отричал. Без да блести с нищо и правейки се наТъпп и незабележим успява да се внедри в състава на Димитровкия ЦК! Защото Живков е избрал една ужасна истина за комунистите! Можеш да напреднеш само ако си ПростПростПрост и незабележим. Само тогава Горният КомунистическиУрод те допуска защото не те смята за опасен. Историята им бъка с такива примери.
156
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 минути
Яшар - Живков е хитрец и има усет. Това никой никога не му е отричал. Без да блести с нищо и правейки се на *** и незабележим успява да се внедри в състава на Димитровкия ЦК! Защото Живков е избрал една ужасна истина за комунистите! Можеш да напреднеш само ако си ПростПростПрост и незабележим. Само тогава Горният КомунистическиУрод те допуска защото не те смята за опасен. Историята им бъка с такива примери.
155
1
 
0
 
! Отговори
Маркс преди 9 минути
Комунизма възкръсна!
154
0
 
2
 
! Отговори
Фотографа преди 9 минути
Снимката на прозрящия говори вместо него. Свръх-тегло, налудничав поглед, сенки под очите. Дори няма нужда да се коментира.
153
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
Стотици милиарди откраднаха ГЕРБ през 2009-2021 години и откраднаха парите на България за поне 20 години напред
152
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 15 минути
И тоя е голям"експерт" . Той е господарят на "експертите". От всичко разбира. Ха ха.
151
1
 
2
 
! Отговори
Сега преди 17 минути
На теб колко пъти ти даваха възможност от тази по добра здраве му кажи пък и годинките минават няма време часовникът тиктака
150
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 21 минути
То от от много време всички се опитват да заобиколят ГЕРБ-СДС и ДПС, но мутрите не се дават
149
1
 
7
 
! Отговори
Пффф преди 24 минути
Този да го вкарат в психиатрията или в затвора най-накрая, че стана по-досаден от Зеленски.
148
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
Докато Борисов беше премиер, в ЕС инфлацията беше много ниска и някакви с празно между ушите твърдят, че това е заслуга на борисов. После инфлацията в ЕС скочи и същите твърдят, че това е защото Борисов го свалихме от власт.
147
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
Бай Яшар - истинското име на Бай Тошо!
146
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 26 минути
Да идва Сретан и да приключваме.
145
1
 
6
 
! Отговори
диетолог преди 26 минути
Баце, теб по лесно ще те прескочат, отколкото да те заобиколят!
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 27 минути
Угодничеството пред синагогата е характерно за ББ и цялата свита на Бай Тошовата рода. Те се изреждат на ритуал да засвидетелстват васалитета си. Публикувано в сайта на "Шалом" - Боко с кипа (религийна еврейска шапка) в Израел. Бойко - женен за еврейка. На картината пише: "Моята истинска родина се нарича Израел" Цветелина Бориславова (НДСВ) - еврейка, изпълнителен директор на "Си банк", съпруга на ББ. Баба й, еврейка от Одрин, приема християнството и от Цецилия се прекръства Цветелина!
143
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 28 минути
Борисов бавно се превръща в безумник.
142
2
 
2
 
! Отговори
Кой ли е преди 28 минути
по-пишман евроатлантик от борисовчетата и петковчетата? Зле прикритото им желание за удържане/завземане на властта и използване на държавата за собствени нужди прозира отвсякъде. Засега третият дебелак печели.
141
11
 
2
 
! Отговори
Борисов докато преди 30 минути
Беше на власт имотите бяха на поносими цени. Ще гласувам за Борисов. Останалата плява не ме интересува

Спонсорирани публикации