Полицай праща мръсни клипчета на момче, което се представя за 13-годишно момиче

Срещу служителя на реда от Твърдица е започнало разследване
23 май 2024 09:17, Петър Бойчев
86
Полицай праща мръсни клипчета на момче, което се представя за 13-годишно момиче
Снимка Пиксабей

Започнало е вътрешно разследване срещу полицай от град Твърдица, заподозрян за разпространение на нецензурни видеоклипове с негово участие.

След публикуването им в социалните мрежи полицията се самосезира, а служителят временно е отстранен от работа. По случая работят и от отдел „Киберсигурност“ към ГДБОП, съобщава bTV.

Скандалното видео всъщност е изпратено до момче с фалшив профил на момиче. Ученик в Стара Загора, който отказва да застане пред камерата и по негово настояване остава анонимен.

Историята започва през есента на миналата година в Твърдица. Група деца са спрени от полицая, който според момчето започва флирт с малолетно момиче. Провокирано от поведението му, момчето се прибира и прави фалшив профил на момиче в социалните мрежи. Представя се за 13- годишна ученичка, а полицаят й пише веднага – първи, съобщава бТВ.

С фалшивия профил момчето няколко пъти подчертава пред служителя на реда, че е 13-годишно момиче.

Полицаят обаче отговорил, че няма проблем, щом за момичето също не е, че той е на 30 и няколко години. Следват сексуални намеци и предложения. На третия ден от започването на чата полицаят му изпратил и клип.

Видеото е със сексуално съдържание, а в края се вижда лицето на полицая, който се снима сам. Ученикът не е подавал сигнал към полицията, но твърди, че родителите му знаят за случилото се. Изпраща видеото на свой приятел, също ученик,  който го публикува в социалните мрежи.

„Аз го пуснах в социалните мрежи, във Фейсбук и Инстаграм, с цензура, като се описва случая и са прикачени чатовете към публикациите“, казва ученикът с примерно име Ивайло Русев.

След публикациите в социалните мрежи полицията в Сливен се самосезира и започва вътрешно разследване. Ивайло твърди, че при разпитите в полицията е посочил и други подобни случаи, за които не са подавани сигнали.

"Предимно момичета под 18 години, малолетни и непълнолетни. Имам и мои познати, приятелки, на които е писал“, казва ученикът.

Когато полицаят е попитан в чата какво работи, той изпратил стикер на патрулка.

От полицията в Сливен отказват коментар, но в писмено становище  посочват, че служителят е временно отстранен от работа.

Според ръководството 35-годишният полицай няма нарушения и съвестно изпълнява работата си. Разследването трябва да докаже дали той е изпратил скандалното видео, или само го е съхранявал в телефона си. По наша информация неговата версия е, че е загубил мобилния си апарат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от НОТИФИКАЦИИ
Суша, жега и безводие в Мексико, дори полицаите протестират
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
12
 
7
 
! Отговори
Евала преди 1 месец
Браво на полицая, че е заловил 13 годишния педофил! От малки трябва да се хващат!
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз на 13 имах косми като на мъж, може полицая от Твърдица да е представил некакво женствено момче без косми, но не ми пука :)))
31
0
 
1
 
! Отговори
А бе преди 1 месец
някой от двамата е фен на песента на Сани "Чичко полицай".
30
8
 
9
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
целевата аудитория на статията са хора, които се правят че вярват, че петък вечер в 23:00 такситата карат осмокласнички към вкъщи след кръжок по ракетомоделизъм, и че на комшията щерката има гримове за 2000 лева, щот пести от закуски.
29
2
 
6
 
! Отговори
чичко милиционер преди 1 месец
"полицай от град Твърдица разкри тежка злоупотреба с лични данни . по време на провеждане на разследване в социалните мрежи, младши инспектор Еди Койсиев разкри тежък случай на злоупотреба с лични данни в социалните мрежи. жертвайки личното си време, инспектор Койсиев е уличил ученик от града, че използва лични данни и снимки на свои съученички и познати - малолетни и непълнолетни, с цел измама. предполага се, че задържания ученик е предлагал мними сексуални услуги на възрастни мъже в интернет".
28
3
 
5
 
! Отговори
Хммм преди 1 месец
А дали пък този от другата страна не се представя за полицай?!
27
1
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 1 месец
И аз това им казвам. Не са разбрали или не са прочели статията и развихрили фантазията.
26
3
 
20
 
! Отговори
Токо Токов преди 1 месец
За неумещите да четат, да поясня, че момчето се е правило на момиче, не полицаят, той си е просто полицай.
25
12
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
Тази история е странна. Никой педофил няма да си прояви лицето и местоработата . Не е изключено полицаят да е жертва на някакъв тарикатлък. Не изключвам и възможността ченгето да е работил по закавяне на педофили. Просто няма как едно ченге педофил да каже ,че е ченге и да покаже лицето си. Няма как.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има женствени момчета по природа, може полицая да го е показал като момиче, но не знам какъв е случая :)) А за трансексуалните, не ги бъркайте с травеститите, те направо си изглеждат като жени :))
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Момчето в ТВУ. Полицаят уволнение. Обаче гледам повечето не са прочели статията.
22
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега разбрах статията, полицай е пращал снимки на момче, което е мязяло на момиче на 13 години... :))) Ми то има момчета без никакви косми по природа, родени са за жени, тъй че може... :)))
21
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има мъже които си падат по мъже, има трансексуални, дето трудно ще ги различиш от жените, почти не им личи, но полицай да се представя за 13 годишно момиче..., това за първи път го чувам :)))
20
4
 
10
 
! Отговори
Найо Тицин преди 1 месец
Верен гласоподавател на нас!
19
2
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
неукяните толкова са се вживели в ролите си на измислени супергерои и са толкова предрусали с клас Б филми, че е цяло чудо, че не са почнали да се самоизбиват.
18
1
 
8
 
! Отговори
Звездомир Коминков преди 1 месец
Онлайн общувам само с хора, които познавам от реалния живот, така че няма начин да се объркам кой на колко е, и накъде го води мерака.
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гаранция куката е бил кАпейка. Те си падат да са ДС та, полицайчета, да се вживяват, че нещо зависело от тях. Комплекси за малоценност демек имат кАпейките.
16
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евроатлантизъм се лее отвсякъде
15
3
 
12
 
! Отговори
Х преди 1 месец
не е точно педофил, но при подходящи условия ще бъде. Условна поне.
14
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те момичетата още от 6 клас почват да се озъртат, по мое време през 90-те повечето момчета не го осъзнаваха това нещо :))) Но полицай да се представя за момче, което праща мръсни клипчета и се представя за 13 годишно момиче..., нещо ми звучи като травестит :)))