Оперирана от херния: Нито съм упоявана, нито съм рязана, лъжат!

От болницата твърдят, че жената е на тежки хапчета
Обновена: 18 апр 2024 09:16 | 18 апр 2024 09:15, Петър Бойчев
66
Оперирана от херния: Нито съм упоявана, нито съм рязана, лъжат!
Снимка БГНЕС

Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас са издали епикриза на своя пациентка, в която е упоменато, че ѝ е направена оперативна интервенция, без такава да бъде извършена.

Това твърди потърпевшата Милена Стефанова, която се свърза с NOVA, за да разкаже за лечението си в болницата, откъдето била изписана в неделя.

"Искам да апелирам хората да проверяват документацията си и когато има нередности, да сигнализират. В моя случай, според епикризата, ми е направена ендоскопска операция. Описано е, че съм била с венозна анестезия. Нямам направена подобна интервенция. Нямам рани, нито шевове, нито отпред, където може да се влезе през 6 мм отвор, който е описан. Това е точене на НЗОК, измама за много пари", разказа жената.

За три дни е получила една инжекция-блокада с лидокаин. "Първите ден и половина след нея имах леко подобрение, впоследствие нещата много се усложниха, а болките ставаха непоносими. Нямах такива преди да постъпя в болницата. Разписани са четири инжекции, поставени след ЯМР, нямам такива. Нямам и дискова херния, но д-р Балев иска да ми прави операция. Имам намерение да търся правата си по съдебен път", сподели тя.

Директорът на болницата д-р Лидия Стефанова заяви, че е изненадана от казуса. "Не е проведен предварителен разговор с мен, не са се произнесли компетентните институции. Това е опит за провокация, никога не сме извършвали фалшиви операции. Институциите ще излязат със становище след подаден сигнал.

Това е единственият законово уреден начин. Преди това няма как да се разбере каква е истината. Пациентката не е направила опит да осъществи контакт с нас, за да изясни ситуацията. Тя причини достатъчно неприятности по време на престоя си, психиатър се е произнесъл, че е на тежки психотици", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
24
 
! Отговори
ИМАЛА ДА ЖИВЕЕ преди 1 месец
МОЖЕШЕ ДА БЪДЕ УМЪРТВЕНА И ЗАЕДНО СЪС ПОГРЕБАЛНАТА МАФИЯ ДА СИ РАЗДЕЛЯТ ПАРИТЕ.
20
0
 
33
 
! Отговори
Черно и бяло преди 1 месец
Тук грешка няма как да има, лесно може да се провери дали жената е оперирана и да се разбере кой кого лъже. В случай, че няма операция е очевидно, че са излъгали за всичко в епикризата. По-просто от това няма как да бъде, само да видим какви глупости ще измислят този път само за да не се каже истината, подозирам че може да изкарат жената с психични проблеми като гледам как се оправдават но то и това е доказуемо!
19
0
 
18
 
! Отговори
Хемус преди 1 месец
Ами от 2020 година пиша,че е добре за "шарлатаните" в бели престилки,ако ви боли зьб,да ви втьлпяват,че имате коронавирус!Понеже има една каца без дъно наречена здравна каса!На пациентите се гледа на килограм!
18
1
 
15
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Той само да беше,белите престилки се подиграват и грабят хората,после защо ги биели...вижда се че малко ги бият.
17
0
 
15
 
! Отговори
ТАЗИ ЖЕНА преди 1 месец
Е ЛЕКУВАНА ОТ РАСТОЯНИЕ. НОВА МЕТОДИКА НЕПОЗНАТА ЗА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ.
16
0
 
7
 
! Отговори
Да бе преди 1 месец
Поредните кърлежи на касичката тръскай до дупка
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В страната тече безпрецедентен рекет на ЗК. По много начини. Но винаги за сметка на пациента. Защо няма мед. Сестри а някакви измамнички по кабинетите.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вече има
13
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Ето , заради тези изпълнения искаха да въведат пръстов отпечатък , но бялата мафия скочи и след жестока съпротива всичко се размина !!!
12
0
 
28
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Това се прави ежедневно във всяка една болница , особено в частните ! На това ги научи Боко , с неговата благословия ! Бялата герберастка мафия , директора на Пирогов 6 месеца се прави на *** за да не го уволнят !
11
0
 
31
 
! Отговори
Az преди 1 месец
Като чуеш докторката и ти става ясно че лъже на 100%
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако всеки има медицинско досие и достъп до него, ще спрат такива своеволия от страна на болниците, но именно за това нямаме такава опция, защото ще спре лапаницата на бая народ и управлението го знае, защото и то е замесено.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако някой свое имущество или пари на въпросната болница то той ще бъде осъден незабавно,ако обаче някоя болница източи пари от касата с фиктивни диагнози и манипулации,тоест свие парите за здраве на хората,реакция никаква!
8
0
 
21
 
! Отговори
Има и плюсове преди 1 месец
По-добре фиктивно да не те срежат, отколкото фиктивно да те срежат. Колко народ нарязаха и то със сърдечни навремето.
7
0
 
17
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
сега пишете а на 9 юни пак ще гласувате за тези извращения това е българия 21 векчлен на ес и нато както казват в дежурното клише
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каквото пише в електронното здравно досие, това е! Може даже бъбрек да ви извадят, ама като не се вижда на екран, че е опериран и изваден, изписани сте след обстоен преглед за домашно лечение и толкоз! Каквото пише на екрана!
5
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е така от както болниците станаха търговски дружества...пълна мъгла и здраво точене на касата...
4
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промяната е факт!!!
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Болница "Сърце и мозък" - а карантия нема ли :)))
2
6
 
8
 
! Отговори
ЛЪЖАТ преди 1 месец
то и за шенген излагаха и за еврото ще излъжат, тая нема да излъжат :)))