Ѕанкова: јз съм първата жертва на новото  ќЌѕ»

“€ не потвърди дали е задържана
ќбновена: 3 апр 2024 19:50 | 3 апр 2024 15:51, Ќели ’ристова
36
Ѕанкова: јз съм първата жертва на новото  ќЌѕ»
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

јз съм първата жертва на новото  ќЌѕ», но н€ма да се предам, каза пред медиите директорът на јгенци€ "ћитници" ѕет€ Ѕанкова след акци€ на ƒържавна агенци€ "Ќационална сигурност" и  омиси€та за противодействие на корупци€та.

“€ не уточни дали е задържана и заедно с адвоката си се качиха в автомобил на ћ¬–.

Ќейни€т адвокат јделина Ќатина за€ви, че е претърсен домът на Ѕанкова и кабинетът ѝ, при акци€ по неотложност. »звършват се претърсвани€ и изземвани€ и в кабинета на нейни€ заместник Ћюдмил ћаринов.

ѕо думите на адвоката прокуратурата все още не е уведомена за случващото се, съобщава Ѕ“ј.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


36
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
28
0
 
0
 
! ќтговори
јлито от —офи€ преди 3 месеца
 ъде и да пипнем у високите етажи на властта, съдии, прокуратура, и особено митниците, на вс€къде корупци€та е завлад€ла абсолютно всички, и се почва от най горно ниво, шефове, зам, секретарки и на доло до чистачката јйше, ко€то и т€ е в корупционната игра, е как да се развива тази, малка, но много богата и пълна с алчни и завивисливи хора страна, и дори и на малките деца е €сно че всичко тръгва от един единствен алчок, Ѕойко Ѕорисов, лошото е че и други дойдоха  иро джуката и јсен левореза
27
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ѕървата жертва с най-честната физиономи€! ¬еднага ще пов€рвам на всичко, което казва!
26
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
 оалици€та √≈–Ѕ-ƒѕ— работи
25
0
 
1
 
! ќтговори
 оментар преди 3 месеца
“ази нощ ще пише показани€. Ќещо домусчиевите бизнесмени "които стро€т пристанища" са се изпокрили вдън вода. Ќ€ма вече купони и оргии. ўе им заврем насмърканите носове в задните им части
24
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒържава ли
23
1
 
3
 
! ќтговори
ўо за персона? преди 3 месеца
»звинете, какво е това нещо от снимката? ƒжебчийка ли е? —ъвсем "интелигентна" физиономи€. Ќито сериозност, нито държание, нито правилно говорене, като изтървана. “ова е жена на висок пост...
22
0
 
2
 
! ќтговори
јмерикански при€тели преди 3 месеца
√ледах € по телевизи€та, анонсира че американци и други съюзници и при€тели от чужбина ще € защит€т. ƒрънкаше глупости, кривеше се и м€таше мръсно руси косички. Ќе пропусна да ни заплаши между два подскока на рамената.
21
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
¬еликденското агънце отиде курбан за здраве и берекет на всички нас.
20
1
 
5
 
! ќтговори
ќтветен удар! преди 3 месеца
Ќа Ѕоко хората отмъщават и атакуват хората на ѕѕ-ƒЅ за скандала с ѕътната карта!!!
19
1
 
3
 
! ќтговори
…осар€н преди 3 месеца
»зглежда чесна, хахаха
18
0
 
5
 
! ќтговори
—транно преди 3 месеца
√-жа Ѕанкова е извикала неподкупни митничари от —јў на " апитан јндреево" и в Ѕургас. ќчакваме митничари от јнгли€ на " апитан јндреево". ќчакваме и австрийски митничари. » на ћафи€та й секнаха каналите .... затова ли е тази "акци€"?!
17
0
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
“ука корупци€та е толкова дълбока, че и мините в ёј– са плитки !!! ¬сичките са се навързали съпрузи/брат€/сестри/баджанаци/любовници... по държавните структури и всеки пази други€ и лапат €ко!
16
2
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
јко изкарат доказателства сега да ги вкарат всичките по затворите. ¬сичките пп измамници. ¬ъпроса е дали ще има доказателства, щото ако н€ма си е само сплашване и нищо друго. Ќали пп щ€ха да изкарват доказателства срещу буци и мафи€та :))))). ƒѕ— никога повече във властта, а нищо не направиха с изборните секции в “урци€.  ъде са ƒоказателствата на ѕѕ за измами. »ли ще пуснат н€ко€ изрезка от вестник и снимки от фотошоп :)))))
15
0
 
12
 
! ќтговори
Ѕай —таври преди 3 месеца
 орупци€та в Ѕ√ е мит, както и Ќотариуса!!! Ќикой нищо не знае, про ”–атурата е импотентна. ќбаче в сградата на ¬ј— има едно заведение за хранене и на об€д съм ходил да хапна - про ”–орите се почват от об€д с ракии и водки и после ти€ очакваме да работ€т, а те на об€д са вече "ћики ћаус".  ойто не в€рва да отиде на об€д там и да се увери - заведението се казва "¬езната". Ѕанкети им дайте на напите про ”–ори и къщи и сметки зад граница!!!
14
2
 
16
 
! ќтговори
?!? преди 3 месеца
ƒа не станеш втората »ванчева, защото н€ма значение на кого си първата!
13
0
 
5
 
! ќтговори
ааааааа преди 3 месеца
голем смех на държава с мноо про***—т народец ! жалко за Ѕ√
12
1
 
16
 
! ќтговори
що така бе ћ»ћ≈ преди 3 месеца
Ќ€ма крушка без опашка !
11
0
 
13
 
! ќтговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
н€кой € е поръчал ! дали не става въпрос за преразпределение на  ќнтрабадните канали и наркотрафика защото хванаха гол€ма пратка в Ѕургас преди 10 тина дена ...некъв хеликоптер обикал€ в Ћозенеец ц€л ден ...гол€ма —ћ≈’ќ–»я ≈ ” Ѕ√ !
10
2
 
25
 
! ќтговори
ћусайбе преди 3 месеца
≈ как пък все жертви бе един виновен н€ма. “а€ задна прашка от къде долет€ че шефка на агенци€ стана и то не на агенци€ за детето а на митниците
9
3
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
кадрите на пром€ната , виските корумпирани,  окорчо тр€бва да е следващи€