Епидемия от рак, дори и сред младите

Няма връзка с COVID или ваксините срещу него
29 мар 2024 17:30, Нели Христова
104
Епидемия от рак, дори и сред младите
Снимка: Pixabay/fernandozhiminaicela

Случаите на онкологични заболявания при хора под 50 г. са скочили с 80% през последните 30 години, което кара специалисти да определят случващото се като "епидемия от рак" сред младите. Все още няма категорично становище на какво може да се дължи това голямо увеличение освен на вече познати фактори като нездравословен начин на живот и стрес.

"Истината е, че просто не знаем. Причините за рака са заключени в населението много години преди да станат очевидни", коментира проф. Карол Сикора, онколог с над 40-годишен опит. Той обаче е категоричен, че няма връзка с COVID или ваксините срещу него, защото увеличаването е започнало да се случва доста преди пандемията.

"Вярвам, че това вероятно се дължи на промени в начина на живот – затлъстяване, диета с мазнини, заседнал начин на живот, седене на бюра по цял ден и на по-добра диагностика, разбира се", посочва ученият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
15
 
! Отговори
Климбо преди 1 месец
Бих добавил джиесеми - те.А иначе- няма храна без Е- та.Да не говорим какъв въздух дишаме в Столицата.Сериозна тема,въобще не е за "плоски шеги"
91
3
 
14
 
! Отговори
ОцелялОтСДС-Чумата преди 1 месец
Няма как да е иначе, щом краварете денонощно ни пръскат с аерозоли със самолетите си,под "зоркия" поглед на българските марионетки - политици-Без.Род.Ници: асфалтпашовци, сополанпаситовци, гномове, бойкикиевци, тагаревци, дебелакшишковци , кирчовци, кокорчовци и проче деге.Нерати- центъджии. Вероятно краварете правят изследвания с разработените в усраинските лаборатории нови препарати , полезни според техните критерии за човечеството.Все някога истината ще излезе наяве, но какво от това?
90
0
 
23
 
! Отговори
Elitar преди 1 месец
Не знаят защо... Ядем ГМО храни, месо тъпкано с хормони и антибиотици. Прекарваме пред облъчването на телефоните и компютрите 90% от времето си... Вие какво друго очаквате ?
89
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ковид ваксините. ....
88
10
 
5
 
! Отговори
Zzzzzzz преди 1 месец
Путин и глобалното затопляне са виновни .
87
0
 
6
 
! Отговори
Udan преди 1 месец
Ракът е липса на Б 17
86
8
 
21
 
! Отговори
Истинският преди 1 месец
Имам наблюдение върху хора които познавам от много години и след като се ваксинираха започнаха да стават агресивни и праволинейни и постоянно виждат врагове във всеки срещнат. Казвам го със съжаление защото преди си бяха съвсем нормални и мислещи хора.
85
0
 
24
 
! Отговори
Бай Петко преди 1 месец
От храните
84
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВСИЧКО ИДВА НАЙ ВЕЧЕ ОТ ОБЕДНЕНИЯ УРАН,КОЙТО ИЗПОЛЗВАТ КРАВАРИТЕ ПРИ УЧЕНИЯ И НЕ САМО И КОВИДА ,КОЙТО ПУСНАХА.
83
5
 
27
 
! Отговори
Помнещ преди 1 месец
А бомбите дето падах в сърбия с уран за разкош
82
8
 
36
 
! Отговори
Храните преди 1 месец
Които идват главно от ЕС СА ВРЕДНИ И ПРИЧИНЯВАТ РАК,ЖАЛКО Е ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ГО ДОКАЖЕ ГЛ....ПАЦИ!!!! РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО НЯМАМЕ И ИЗБОР,ЗАЩОТО НИЕ ВЕЧЕ НЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ ХРАНАТА СИ КАКВАТО БЕШЕ ЦЕЛТА НА ЕВРОГЕЙОВЕТЕ!!! А С ЕВРАЦИТЕ ЩЕ НИ СТОПЯТ ДО 10 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА НИТО БЪЛГАРИЯ НИТО БЪЛГАРИН!!!! НЕ СЛУЩАЙТЕ ФАЛШИВИТЕ ИМ МЕДИИ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ И ВИ КЪПЯТ С ГОЛЕМИЯ ЧЕРПАК С ТОВА ЕВРО ЕЛИТА СЕ ВЗАЕЛ ДА НИ ИЗБИВА,А ВИЕ УРА ЗА ЕСЕС И САЩ *** КАТО Г....ЛОШИ СТЕ!!!
81
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичко идва от храната.
80
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най вече радиация.Сега руснаците като бухат ракети в Украйна кво става,а!Да не говорим за Чернобил.Точно чернобилската поколение сега заболява от рак!
79
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има здравна каса и пътеки, няма здравеопазване
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма специалисти, няма пари, няма безплатно здравеопазване, страх от прегледи
77
3
 
43
 
! Отговори
Ам чи как преди 1 месец
Гмо храни, пръскане на тежки метали от небето, облъчваща радиация в джобовете ни, промивка на мозъци....
76
2
 
20
 
! Отговори
Largo преди 1 месец
Пиите редовно фреш от цвекло,моркови и копър и магданоз , а колкото до лекарства има Ги но еврейските фармацефтични корпорации пречат за производството им .
75
2
 
25
 
! Отговори
Гош преди 1 месец
Проблемът идва от полуфабрикатите, изкуствените храни , торовете и ГМО.
74
2
 
20
 
! Отговори
Българка преди 1 месец
Болестите са вашите грехове, е казал ИСУС! Те са карма от този и рредишен живот, и човек трябва да Благодари та Бога, защото така 6е пречиства. Те имат велико предназначение. И всяка клетка може да се самоизлекева, регенерира. Мисъл, възвръщане на хармонията на мисли чувства постъпи, вода слънчева лук връзка с природата и Бог.
73
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е от онази експериментална течност където наричате ваксина срещу ковид-19.Тя е създадена за намаляване на населението.Ако не развият рак от кръвосъсиреците получават увреждания на сърцето и/или мозъка.Вижте кралското семейство.След като се набодоха кралицата първо разви рак на костите,принц Чарлз на простата като Лой Остин,а сега принцеса Кейт има.Бил Гей е един от производителите на този бъркоч и притежава център за намаляване на населението.Опитал се е да намали и кралското семейство.