Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация

Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев
27 мар 2024 15:33, Петър Бойчев
251
Войната няма да продължи с години, Украйна е в критична ситуация
Снимка БГНЕС

Неприятен развой на бойните действия в Украйна предвижда германският вестник Die Welt.

"Войната в Украйна продължава и ако западните страни бързо не предоставят на Киев много повече оръжия, украинската държава ще се изправи пред "критична фаза“ до септември.

През 2024 г. страната няма изгледи да върне окупираните от руснаците територии, се казва в публикацията на Die Welt. "...Напротив, трябва да очакваме нови офанзиви на руснаците и ще има нови териториални загуби...“, се подчертава още в статията.

Според авторите войната едва ли ще продължи още няколко години при този развой на събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: войнаУкрайнаDie Welt
Още от Свободно време.
Месечен хороскоп за април за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Какво им трябва на ЕС Украйна задължително да победи. Какви интереси има там, че се отказа от евтини ресурси и съсипва икономиката си, изпразни складовете си с оръжия и изпраща милиарди вместо да ги използва за развитие на собствения си народ. Ама била суверенна държава и нямали право руснаците, ами Сърбия не беше ли суверенна държава когато нато я бомби, Ирак не беше ли суверенна държава когато американците нахлува. Питам пак какви интереси има ЕС.
218
1
 
7
 
! Отговори
Точно така е преди 4 седмици
До Антинатовец - Браво за този пост! Цялата истина, право в очите
217
0
 
13
 
! Отговори
Бай Член преди 4 седмици
Казано с две думи, статуквото след края на ВСВ вече е изцяло разрушено. Победителите на Райха, сега са изправени един срещу друг. Украйна е кърваво опитно поле, реална електронна игра между основните играчи. И както се видя, Чичо Сам губи, както преди това загуби в Сирия.
216
2
 
16
 
! Отговори
Историк от народа преди 4 седмици
На времето Русия спаси Европа от Наполеон, сега ще я спаси от демокрацията, НПО-тата, соросоизма, либерастията и мр ъ сните ла пи на Чичо Сам.
215
6
 
12
 
! Отговори
Антинатовец преди 4 седмици
До rambaldievskievich, тебе пък какво ти пука за Европа. Тя ни унищожава, бавно и методично, съсипа икономиката ни, заводите ни, енергетиката ни, изпрати децата ни в чужбина да слугуват на западните ***, унищожи цялата ни държавност, общество, всичко. Че до 1989 г. живеехме много по-добре, ама много, в сравнение със сега. И не е работата в разни лъскави глезотии, които тогава нямахме, а в смисъла на целия живот. Той ми мисли за Европа, да мре тая Европа! И да идва Русия да ни освободи!
214
1
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 седмици
Удри бай Владо, украинската мачка не е от нашите!
213
1
 
14
 
! Отговори
Историк от народа преди 4 седмици
Тя тая Украйна откакто я измисли Ленин все каши забърква. Украйна е руската Македония. Единственият начин за справяне с нея е пълната окупация. Същото се отнася и за нашите БЮРМовци, ама сме гола вода у БГ-то за да го направим.
212
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пръкналата се през 1991 година Расийска Федерация начело с рептила Вова е сатанински експеримент на илюминатите да унищожат славянството.
211
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Сетила се Мара да се побара. Съвсем за *** ги взехте руснаците. *** , *** , ама приказката им е трезви никога няма да ни победите , пияни никога няма да ви се дадем. Щели да ги победят ???? В студената война концепцията на НАТО срещу СССР беше отстъпление в Англия и стрелба с ядрено оръжие по европа. Та толкова за НАТО. Те и тогава знаеха, че немогат да победят, а сега ясно се вижда. Сега си представете колко беше силен Варшавския пакт и защо се направи всичко възможно да ни унищожат всячески
210
2
 
10
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 4 седмици
Т,ъ,п,и,т,е европейци, особено западните, не разбраха и не веднага, че победа на русия = на тотално и безмилостно заробване (именно - зоробане) на ЦЯЛА Европа!
209
2
 
1
 
! Отговори
Стефан преди 4 седмици
Брей. Тези от днес как разбраха че думата "ппро$т" се отнася за украинци? Та ямахнаха. Аз имах предвид българи.
208
2
 
11
 
! Отговори
Стефан преди 4 седмици
Имам съсед. До преди две седмици имаше голям украински байрак на балкона. Сега го махна и сложи малко украинско флагче на простора. "Виж колко е ***" Казвам на жена ми докато се разхождаме. "Сложил го е с жълтото нагоре" . "Не е ***" отговаря тя. "Посоката се обръща"
207
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
НАТО не може да воюва срещу феодални армии, въоръжени с лопатки, сопи, камъни... НАТО е въоръжен със супероръжия, с които може с лекота да се справи с високотехнологични общества, да речем извънземни, но с обикновени селяни не. Затова, белия байрак и на килимчето... Зеленски да го пратят на Марс. Нали вече е американска територия? Пардон, колония.
206
1
 
13
 
! Отговори
Бай Дрън преди 4 седмици
Какво стана със санкциите, какво стана?
205
3
 
22
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
До 211 "... явно доста държави не си вземат поука от историята.после ще им струва повече." - така е! Лицеверните и нагли европеидни про'с'таци са неграмотни и не си знаят идторията и затова трябва са бъдат смачкани, но този път завинаги!
204
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Русия победи НАТО с ракети с чипове от перални машини...
203
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
дайте нападателни оръжия на Украйна и ще видим обрат явно доста държави не си вземат поука от историята.после ще им струва повече.
202
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"Западът трябва да предостави много повече оръжия на Киев". Не думай! И като ги предостави какво ще стане? Нали до сега предоставяха?! В Украйна няма кой да се бие повече, разберете го това. Повечето украински мъже са или на 2м под земята вече или неспособни да се бият. И да доставят оръжия, няма кой да ги използва. Тази война няма как да бъде загубена от Русия. Уж Русия щяха да отслабват, а то какво стана, точно обратното, Русия отслаби Запада, и ще ги доведе до срив.
201
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо още оръжия? Колко още бедни хорица от Украйна искат да загинат? Тази война е загубена. Колкото по-бързо преговарят загубата си, по-добре.
200
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Квоооо стана, гущерчета, ко стана?