Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Шефът на украинското разузнаване публикува това в Телеграм
26 фев 2024 10:07, Петър Бойчев
374
Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб
Снимка Телеграм

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб. За това съобщават руската опозиционна медия "Медуза" наред с украинската държавна агенция УНИАН.

"Може да ви разочаровам, но това, което на нас ни е известно, е, че той е починал наистина от тромб. И това малко или много е потвърдено. И това е взето не от интернет. Но, за съжаление, смъртта е естествена", каза началникът на ГУР на форума "Украйна. Година 2024".

Други подробности Буданов не съобщи.

Коментара той направи пред медиите в рамките на конференцията и го публикува и в канала си в Телеграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как може да получи тромб млад човек? За да се стигне до тромб има си редици причини. Най-малко не е имало лекарски преглед. Освен това в какви условия е бил в затвора. Човек може да умре от естествена смърт и когато не се храни или не пие вода или е пребит брутално и има раскъсвания на тъкани и се обрязува тромб. Така или иначе ,човек който е политически опонент е възпрогладеннза терорист. Колкото и да пиша не виждам особен смисъл. Време е за импичмънт на нашия президент Путин Радеф.
202
6
 
17
 
! Отговори
МАРИЯ преди 6 месеца
Русие е на път да разкрие по безспорен начин че Украинските тайни служби са отровили Навални. Те усещат че ще бъдат разкрити затова изпреварват събитията и се съгласяват с първоначалното заключение че смъртта е естествена. Тромба е естествен да, но има отрови които могат да предизвикат тромби !
201
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
БУДАЛАНОВ: Я ЛЪЖЕМ АМА ДОГОВОРИХ 20 УКРАИНСКИ ЗАТВОРНИКА ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ
200
18
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
ПАК НЕ ИМ МИНА НОМЕРА НА ПУТИНИСТИТЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ГИ ПОДКРЕПИ НАЧАЛНИКА НА РАЗУЗНАВАНЕТО НА УКРАЙНА БУДАЛАНОВ КОЙТО ОБЯВИ, ЧЕ ЩОМ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ Е ОБЯВИЛ, ЧЕ Е УМРЯЛ ОТ ЕСТЕСТВЕНА СМЪР-Т ЗНАЧИ Е ТАКА!
199
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Убиецът на Навални се казва Владимир Владимирович Путин, престъпник издирван с червена бюлетина от Международния наказателен съд в Хага за геноцид и тежки военни престъпления. Що се отнася до приказките на Буданов се вижда че това е зле прикрита договорка с хунтата в Москва. Ако не ти е изпържен мозъка от руска пропаганда веднага ти става ясно че за Украйна е по изгодно да твърди че смъртта на Навални е насилствена за да всее брожение в руското общество, но Буданов прави точно обратното.
198
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жълтопаветки, имаме нова опорка: тромба е бил руски!
197
0
 
7
 
! Отговори
Д-р. Хаус преди 6 месеца
Политиците произнесели се по случая са доказани лъжци, затова нито един от тях не е прав.. Според Д-р Хаус е или лупус или автоимунно..
196
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 201 : Отдавна трябваше да го убият. Така се прави със западните провокатори и национални предатели. Скоро и тук!
195
16
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 199 преди 6 месеца
Хаххах в шах си ти. Това, че е умрял от тромб съвсем не означава, че не е убит. Смъртта му е сигурно убийство, какво е сигурно, че утре ще има изгрев .
194
16
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 месеца
Че кой вярва на Кремъл ? Три независими лаборатории доказаха че е тровен с новичок, но руснаците твърдяха че не бил? И то при положение, че отказаха разследване ? А да доказват версия чрез украинското ГУР, си е повече от нелепо!
193
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шах и мат на евроатлантите.
192
9
 
5
 
! Отговори
До Пак по опорката? преди 6 месеца
А тромба може да се получи и чрез медикаменти...
191
12
 
7
 
! Отговори
До До 185 преди 6 месеца
Ти явно си пропуснал колко човека паднаха от прозорците, задавиха се с чай, отровиха се с цигара или получиха инфаркт. Трябва да си много "специален" за да не виждаш връзката...ама много.
190
14
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 6 месеца
А тоя тромб от какво е бил причинен? Колко секретни медикамента има, които, ако бъдат дадени на някого, биха предизвикали и поява на тромб, и инфаркт, и инсулт?... Проверявано ли е дали в организма на Навални е имало от тези вещества, предизвикващи такива неща? А? Със сигурност - не. Най- лесно: починал от естествена смърт. Естествена смърт на 48-годишен човек?...
189
15
 
6
 
! Отговори
Някой преди 6 месеца
Путин е убиецът на Навални! Те в Полярния кръг тромбите ги раздават заедно с чая ! И откога Копейките взеха да цитират Буданов? Навални е бил руски националист и оправдавал нахлуването в Крим! Така ме не очаквайте от него добро дума за опозиционерът!
188
3
 
10
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 6 месеца
До 123: Това ли разбра? Просто е: според информацията, която има Буданов (а той ръководи разузнаването в Украйна) Навални е починал от тромб. Нещо неясно?
187
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А розови еднорози тичат по дъгата.
186
5
 
15
 
! Отговори
Айляк преди 6 месеца
Не можаха евроатлантиците да припишат на Путин смъртта на Навални. Опитаха, но не успяха. Явно от Кремъл имат доказателства за истинската причина за смъртта на опозиционера. И тя се нарича ваксина Пфайзер, наночастици, микрочипове и т.н...Съпругът на стрина Урсулинка направи милиарди ойро от Пфайзер. Там трябва да се търси причината. И от БелиО обор веднага заповядаха на бандерското разузнаване да оповестят уж естествената смърт на Навални, за да не се унижават те да го правят...
185
2
 
16
 
! Отговори
Хааа преди 6 месеца
Сега европед..те ще обвинят и Буданов че е агент на Путин.
184
16
 
6
 
! Отговори
123 преди 6 месеца
Ох, олекна ми. Знаех си, че Путин не е убиец, а един много добър човек.Навални всъщност е бил на курорт, а Немцов и Политковска се самоубиха за да го злепоставят.