Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб

Шефът на украинското разузнаване публикува това в Телеграм
26 фев 2024 10:07, Петър Бойчев
374
Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб
Снимка Телеграм

Началникът на украинското разузнаване към Министерство на отбраната Кирил Буданов заяви, че лидерът на руската опозиция Алексей Навални е починал от естествена смърт - именно от тромб. За това съобщават руската опозиционна медия "Медуза" наред с украинската държавна агенция УНИАН.

"Може да ви разочаровам, но това, което на нас ни е известно, е, че той е починал наистина от тромб. И това малко или много е потвърдено. И това е взето не от интернет. Но, за съжаление, смъртта е естествена", каза началникът на ГУР на форума "Украйна. Година 2024".

Други подробности Буданов не съобщи.

Коментара той направи пред медиите в рамките на конференцията и го публикува и в канала си в Телеграм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
16
 
! Отговори
И каква стана тя? преди 6 месеца
Умрял от тромб. И какъв е единственият изход за русофобската пропаганда: Да разправят, че тромбът не бил естествен. ............................................................................................. А всъщност управляващите в Русия нямаха никакъв интерес от това да Зеленски на предаде богу дух. Той си беше в колонията и на никого не пречеше. Смъртта му беше от полза само за русофобската пропаганда.
222
14
 
1
 
! Отговори
Карачанаков преди 6 месеца
Ама верваме щом казваш и на другаря с името на женски полов орган му вярваме каза че няма да напада Украйна и си удържа на думата 3 дена
221
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Я да видиш ти не беше ли го убил лично Путин бе пурко
220
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прекрасните условия в карцерите и гулаг колониите при които беше поставен Навални нямат абсолютно никакво отношение към този тромб! Някой да не си мисли нещо друго? Човекът си почина от естествена смърт на 46 г. и това е "най-естественото" нещо, което можеше да му се случи...
219
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като ръсиха нашите политици обвинения към Путин и Русия, наричаха него и руснаците убийци, сега ще излезе ли някой да се извини?
218
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не разбрах кое е за съжаление според Буданов, че е починал или, че е починал от естествена, а не от насилствена смърт?
217
2
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 месеца
Психопатите от пплгдб+ заслужават същото ;) !!!!
216
12
 
3
 
! Отговори
доктор преди 6 месеца
Тромбите, кръвоизливите, падания от високо място са чести начини по които враговете на народа в демокрациите умират по естествен път... Случва се толкова често, че няма как да не е естествена смърт. В една такава показна демокрация за пример е естествено да умреш, ако не следваш линията на партията. Това беше преди така и така си и остана
215
2
 
17
 
! Отговори
Тагаренко преди 6 месеца
И сега каква стана тя?Две седмици умнокрасиво кудкудякане отиде в кофата.
214
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шефа на ГУР на Оссрайан е Путинист! Разкрихме го, как така няма да повтаря опорката на Посолството! Съсела и Брюкселската Снаха ни казаха истината - Путин лично е убил Нахални и милиони деца в Газа с един Юмрук. АЗ вярвам на всяка "истина" поднесена ми от Съсела и Снахата, няма как Посолството да им заповяда друго! Аз съм за да се смени Националният празник, герб и Трибагреник - София да се прекръсти на Зеленски, а ГЕРБ,Знаме и Празник да са на *** или в краен случай Рож. ден на Байдън
213
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хе,нашите вече обвиниха Русия )даже нашето външно министерство викали митрофанова но тя не утишла)смях бря ние винаги сме св излагани от страна на ПП )
212
2
 
17
 
! Отговори
Ала Бала преди 6 месеца
Явно украинците се стягат за преговори - преди ползваха всяка възможност да покажат руснаците във възможно най-негативна светлина, а сега действат доста по-премерено.
211
2
 
22
 
! Отговори
Мда преди 6 месеца
Е как бе сглобката льга в захлас че е убит - не , че някой им вярва за нещо
210
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега ще кръщаваме ли някоя софийска пресечка на негово име или не,ПП и ДБ кво решиха,абе мен ако питате направо някой булевард да кръстим-НаХални!
209
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ха, сега, какво ще дрънка Борисов Навални е убит, и цялата наша евроатлантическа укронацистка Г Н УС!!
208
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Един човек може да бъде убит по хиляди начини без да останат следи а симптомите ще сочат естествена смърт. Примерно алакалоидните отрови, има много отровни билки като чемериката, която може да се купи свободно от българска аптека. Който пийне отвара от чемерика сърцето му забавя ритъма и постепенно спира. Алкалоидите не оставят следи, не може да бъдат открити нито в кръвта нито урината.
207
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин го е убил с тромб.
206
16
 
0
 
! Отговори
Евала преди 6 месеца
От този ли Буданов изтекоха към Кремъл плановете за украинското контранастъпление миналата година?
205
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И къде е заседнал този тромб,като показаха видео как го държат служителите от службите и му бутаха главата в купчина сняг като че ли да се свести,но може да си е глътнал езика от уплаха,а после го понесоха както го държаха носейки го от двете страни почти изправен с провлачени крака към линейката,а тромби могат да се предизвикат и от отрови за които приготвящите ги знаят,коя от кои са незабележими за предизвикване на съсиреци като имаше една от някакво растение съдържаща се естествено състояние.
204
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Човек може да умре от естествена смърт и при липса на условия за живот. Без храна, вода, лекарски грижи. Всеки здрав човек, ако се разболее от бактериална инфекция и не приема лекарства ще умре от естествана смърт за седмица две. Не е важно от какво е умрял ,а какво е причинило това да се стигне до тромб. Има много хора в България с тромби , които все още са живи!!!!Ако при всеки тромб ,хората умираха,сега щяхме да сме многократно по-малко.