"Lost in Hills" - три сцени и над 40 артисти в Пловдив

Фестивалът ще събере почитатели на електронната музика
30 май 2024 13:50, Анисия Иванова
2
"Lost in Hills" - три сцени и над 40 артисти в Пловдив
Снимка: Bulgaria ON AIR

Три сцени и над 40 артисти. Това ще видим на най-мащабния фестивал "Lost In Hills" в началото на юни. Той ще бъде в рамките на два дни в Пловдив, разположен на фона на живописния хълм Бунарджика.

"Ние сме в природата, хълмът Бунарджика дава невероятно изживяване, особено когато вечерта залезът се спуска", каза DJ Павел Делев в предаването "България сутрин".

По думите на DJ Петър Филипов електронната музика непрекъснато се развива, а в новия аранжимент звучи по уникален начин.

"Развива се бързо с компютрите и технологиите. Появяват се нови начини за моделиране на звуци", добави той пред Bulgaria ON AIR.

Делев обясни, че за присъстващите на фестивала няма ограничение във възрастта.

"Идват наши фенове, които познаваме от 20-30 години, идват и с техните деца. Всички са добре дошли. Нашите деца също присъстват", сподели Делев.

Според Филипов и Делев клубната изява е по-интимна, докато мащабните събития на открито изискват по-специална подготовка за диджея.

"Отдавна пускаме само авторска музика и този процес отнема време. Ако имаме изява от 1 час, на нас ни трябват около 15 трака готови, които сме ги продуцирали. В случая ги правим специално за този фестивал. Това е музика, която най-вероятно ще види бял свят след 1-2 години", уточни Делев.

Филипов призна, че винаги публиката дава тон какво иска да получи, а диджеите са хората, които трябва да анализират и да дадат правилното нещо чрез музиката. Девизът им тази година е: "Изкачи се на върха, почувствай тръпката".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от Музика
Alma и Кристиан Костов представиха песента си "So High”
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ей тези, които си мислят, че са "върха на сладоледа" върха на разитието, като унижават езика ни, заменяйки го с умишлено опростачения английски, са част от унижожителите на бългаската култура. Да каже някой от робите на английския, как е на английски "дечица", "майчица" . Има ли въобще нагласа в този език за такива думи, пълни с любов?
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А палячото Зеленски участва ли ?