Ангел Дюлгеров представи новата си песен и албума си "Самсара"

Да работиш с Лили Иванова и Любо Киров те изгражда като артист, заяви той
23 май 2024 17:07, Инна Ангелова
3

Ангел Дюлгеров, който е китарист и продуцент, представи новата си песен “Космическо привличане” в студиото на “България днес”. Той има и нов албум, който носи името “Самсара”. В предаватето музикантът разказа още за музиката си.

"За всички ни е важно любовта да бъде по-силна от страха във всяко едно отношение. В тази песен се чудя дали човек може да опитоми любовта, дали може да опитоми това силно чувство, което ни обзема - понякога е его, понякога е любов. Човек си мисли, че има контрол, доста пъти се подготвя за тези моменти, но в повечето случаи като че ли нещо в главата ни дърпа конците и нещата не се случват така, както ние сме си ги представяли", каза Дюлгеров.

Всички, които искат да си вземат албума, могат да го намерят във всички музикални платформи. Има го дори на плоча. "Плочата от много време насам преживява страхотен ренесанс, много хора си купуват музика на плочи. Имам грамофон вкъщи. Това е една от най-приятните емоции - да си пуснеш един албум на плоча, и звученето е много по-различно. А "Самсара" е кръговрат на живота - това, което постоянно ни кара да седим и въртим колелото, за да стигнем донякъде, но в повечето случаи се оказва, че сме в началото", допълни продуцентът за Bulgaria ON AIR.

Той сподели, че работейки за себе си, не се съобразява с нищо. Но допълни, че е благодарен, че работи с имена като Любо Киров и Лили Иванов, защото те го изграждат като артист. "Искам свободно да мога да изразя себе си. Креативният процес е много интересен. Когато двамата артисти седнат да работят, това е обмен на енергия и идеи. Създаването на музика не е просто да седнеш и да изсвириш нещо, това е доста сложен процес, който слушателите не познават", каза Ангел Дюлгеров.

"Лили Иванова е много взискателна, предимно към себе си. По този начин тя задава начина на работа", призна Дюлгеров.

Представянето на албума ще бъде в края на есента. Ще има два концерта в София и Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Телевизия
Легендарният продуцент на U2 и Rolling Stones – гост в "Светът е бизнес" на 22 май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой па тоя ?
1
0
 
1
 
! Отговори
Раковски преди 3 седмици
Сам си е сара, като самскрита, който сам се е скрил.