599 нови случая на коронавирус у нас

Починали са трима души с КОВИД-19
17 окт 2023 07:39, Елка Василева
74
599 нови случая на коронавирус у нас
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 599, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 3813 теста, така че делът на положителните резултати е 15,7%.

През последното денонощие са починали трима пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 425 души с диагноза КОВИД-19, от които 26 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в лечебно заведение са 113.

Активните случаи към момента са 4 705.

През последните 24 часа са поставени 3497 дози ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 506 души у нас са загубили битката с коронавируса от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
7
 
! Отговори
До 23 преди 10 месеца
Ваксите сте единствената грешка на глупоста, но не от предпазливост, а от страх. Разбира се можеш да се успокояваш, че си смел щото участваш в експеримента предвиден за мишки и маймуни, а ония дето не са *** са страхливи, като малки деца. Бъди отново "смел" и се бустерирай. Сложи си и маска и бягай от сянката си. По това си личите отдалеч.
34
5
 
8
 
! Отговори
бай Бай преди 10 месеца
Още през 30 години на миналия век е открит корона вирус по кокошките в САЩ!Вземете дени учебник по ветеринарна медицина и потърсете вируси!Проблема е че маската няма да ви спаси от заразяване щото тия маски са отворен прозорец в полето. 70% спирт унищожава вируса, а не разни хлорни съединения! Ковидарите щоне се попитате с какво лекуват животните и защо нямаше умряли животни по време на ковидарската хуманна епидемия????Задайте си въпроса или го неможете това?
33
5
 
3
 
! Отговори
бай Бай преди 10 месеца
До Анонимен 39 хехехе ми какво да си говорят с вас, ковидарите??за какво че сте 80% хора ли??Вие ковидарите дори не питате с какво дасе лекувате ако ви е хванал корона вирус!! Корона вирусите са група то вируси по животните и са отдавна познати във ветеринарната медицина и животните ги лекуват и ваксинират!
32
5
 
1
 
! Отговори
До сиропиран 39 преди 10 месеца
Така е. Умре ми оная работа. Ела да я съживиш с духане.
31
6
 
9
 
! Отговори
Козяк се обажда преди 10 месеца
Аз забелязвам че трябва да оправдаем дадените излишни пари за ваксини.
30
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Забелязвате ли, че останаха само двама-трима антиваксъри, които истерично пишат все едни и същи глупости? Останалите измряха.
29
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Забелязват ли, че останаха само двама-трима антиваксъри, които историчността пишат все едни и същи глупости? Останалите измряха.
28
7
 
3
 
! Отговори
за офсе бучи, бучи преди 10 месеца
Проучване на 250 зъболекари в Пакистан установява, че близо 12 % от тях съобщават за мисли за самоубийство в продължение на няколко дни след ваксинацията. Около 1 процент са имали мисли за самоубийство всеки ден. В отделни проучвания на случаи е турски мъж в края на 50-те години без предшестващо психично заболяване, който е пристигнал в спешното отделение поради опит за самоубийство в рамките на три дни след поставянето на втора ваксина. Той бил раздразнителен, страдал от безсъние и говорел сам на себе си. https://theepochtimes.cOm/article/psychosis-panic-attacks-hallucinations-bizarre-ps
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Охаа, халюцинации, кеф. Пък ние обикаляме за гъби.
26
6
 
5
 
! Отговори
муш, боц, буст, буст преди 10 месеца
Медицинския брат Скот Марсланд, който е лекувал стотици пациенти с дългогодишни заболявания и увреждания от ваксини в клиниката Leading Edge, добавя, че изтощителната тревожност, депресията и безсънието са сред най-често срещаните симптоми, които е наблюдавал. При някои пациенти обаче се наблюдават и халюцинации и суицидни нагласи.https://theepochtimes.cOm/article/psychosis-panic-attacks-hallucinations-bizarre-psychiatric-cases-among-the-covid-vaccinated-5500128
25
6
 
6
 
! Отговори
бучи, бучи, бусчи... преди 10 месеца
Повтарящ се модел, който д-р Макдоналд наблюдава, са атипичните пристъпи на паника, които могат да се усещат като сърдечен удар. Типичната паническа атака може да се появи по всяко време на деня, но често има отключващи фактори и е лесна за лечение, ако пациентите могат да ги избягват.След като прекарва повече от година в проследяване на пациентите си, д-р Макдоналд осъзнава, че ваксините COVID-19 е вероятно отключва техните психиатрични заболявания.https://theepochtimes.cOm/article/psychosis-panic-attacks-hallucinations-bizarre-psychiatric-cases-among-the-covid-vaccinated-5500128
24
6
 
21
 
! Отговори
До 16 преди 10 месеца
За съжаление, И аз имах един приятел дето се спукваше от смях..... Ваксинира се , и сега пише само за ваксини, кълне онези, които не се ваксинират. След втората доза пък, започна да нарича всички русоороби и русофили, а след третата - стана хомосексуалист.
23
7
 
15
 
! Отговори
ФлякФ преди 10 месеца
Искаме доказателства за лъжливите твърдения в тази статия. "-Няма ли??? Ама как така няма доказателства? Защо си позволявате да пишете откровени лъжи и да заблуждавате народа?" Налага се отново да призова към масови екзекуции на всички политици и журналисти на площада пред Народното събрание. Вече прекаляват с лъжите.
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зън, зън, зън кромид е навън, пак ще ни турят те оковите, зъннннн...
21
7
 
16
 
! Отговори
Хахах преди 10 месеца
Ваксите ще се подплашат и ще си набият по един бустер, Урсула ще си вземе комисиона , Киро и Асен ще бъдат потупани по рамото Ние , ще гледаме как ни отнемат свободата Докога ?!?!?!
20
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Може ли за кратко интервю с някой от болните в търговските дружества. Да каже колкооооо страшеееееееееееееен е последния вариант на кромида и как всички трябва веднага да се ФЪКсинираме :)
19
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ДейвидАйк към робите Изчезвай, бе гущер.
18
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Зозо Уфф, тая глупост не ти ли омръзна. Успокоява ли те?
17
8
 
9
 
! Отговори
ДейвидАйк към робите преди 10 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
16
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Детинското перчене на антиваксърите издава дълбока житейска паника и страх и неспособност да се "смели" действителността. Също както децата имат нужда от успокоителни разкази, че няма нищо страшно и ако пресстанат да плачат, ще им купят шоколадче. А действителността, хубава или лоша, съществува обективно. Но от нас се изиква най-обикновена предпазливост, за да не ставаме жертви на глупостта. Ако печката е гореща, трябва да си дръпнеш ръката, нали?