143 нови болни от COVID-19, един е починал

В болница са настанени 201 заразени
34
143 нови болни от COVID-19, един е починал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите потвърдени случаи на коронавирус за последното денонощие са 143, сочат данните на Единния информационен портал.

8,7 процента от направените тестове са положителни.

Един болен е починал.

В болница са настанени 201 душ, от които 12 са в интензивно отделение.

Новопостъпилите в болница за последните 24 часа са 34.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За последната седмица 5 пъти повече починали на глава от населението в Германия и 10 пъти повече починали на глава от населението в Нова Зеландия в сравнение с България. ваксините действат, вервайте ми.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Не става ясно от какво е починал човекът. Все още не съществуват рентабилни тестове за Ковид.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Новите случаи в Германия са 1700, а починалите са 27. Пък тя е ваксинирана.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Е - какви грехове има човека - ваксинирал се е за собствена употреба и си носи маската - на мене не ми пречи. Тебе някой да те е вързал да се ваксаш или да ти е сложил намордник - ама верно сте хаховци някои антиваксъри. Па и много грамотен и начен са пишеш - наш Гачьо от всичко разбира - от политика, от футбол, от жени, от автомобили, от вируси.
23
3
 
1
 
! Отговори
До 19 анонимен преди 11 месеца
Ами всичко това което изброѝ и осмя,и взимаш за нещо наречено с думата конспирация е ИСТИНАТА! Точно поради подигравателното отношение страдат всички тези набодени. Жалко е че сте толкова наивни! Аре да не тели пращам къде да влезеш и да видиш всички тези информяциѝ със доказателства, патенти, и видеа,че ще съжаляваш,че си проверил веднъж в живота си информацията!!! Бъди жив и здрав и се моли Бог да ти прости греховете!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От какво е бил болен починалият? Все от нещо е бил болен, не може ей така просто да си замине в резултат на най- обикновена настинка.
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
просто са сменили отровата от 2019,с нова ъпдетната версия на отровата 2023..54
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
по точно нови 143 отровени, тъй като ковида е химически който така щедро разпръскват по нареждане на краварите от козяк..
19
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
КОСПИРАТОРИТЕ винаги са прозрели истината - те пият жълта телесна течност, броят облаците които са от кемтрейлса, следят за наноботи във ваксините и винаги си носят алуминиева шапка в чантичката, а да и Бил Гейтс е най-големият им враг - каквото и да стане той е виновен и замесен -хахаахх - смешници
18
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Модераторето трие неудобните коментари на хора, прозряли истината за СТЪГМИСТИКАТА
17
5
 
7
 
! Отговори
... преди 11 месеца
... как може да починеш от нещо неизолирано и недоказано...
16
5
 
6
 
! Отговори
... преди 11 месеца
... Ужас. Пейките в парка най-много ще пострадат...
15
5
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 11 месеца
До 14: а нещо за бъркочите, които уж пазеха от заразяване, предаване и по-леко боледуване? Или ако си се набол и умреш, отиваш в рая, а? Ковид е обикновен грип в момента. Преди 2 години не беше така. Ама сега нали са поръчани ваксинки за 140 милиона лева с новия бюджет, та...
14
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
100% увеличение на броя хоспитализирани само за месец! Нещо за доживотния имунитет да се изкажете, конспиратори?
13
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ахой, общество антиваксърско НЕлюбимо! Къде се бяхте запиляли толкова дни. Г-н конспирация пак се е включил с лаладжийството му за лошите ваксини - аз пък ще си сложа новия бустер другата седмица. Хайде - до скоро - и знайте МАСКИТЕ са пътят към вашето здраве в тази пандемия!
12
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За по-малко от два месеца имаме седем пъти увеличение на новите случаи.
11
7
 
3
 
! Отговори
АШЕТО ВАКСИНИРАНЕ... преди 11 месеца
е важно за НАС. Ясно е, че в първите дни на въвеждането на COVID-19 mRNA жените са припадали от инсулти, а лекарите им дори не са разглеждали ваксините като причина. Тези "мистериозни инсулти" при млади жени, ваксинирани с COVID-19, продължават и до днес и често имат и други увреждания от ваксини в допълнение към инсултите. https://globalresearch.ca/covid-mrna-vaccine-strokes-young-women/5830199 При всяка ваксинирана с COVID-19 млада жена трябва да се счита, че всички симптоми на инсулт или транзиторна исхемична атака се дължат на ваксината до доказване на противното.Данните на пра
10
8
 
6
 
! Отговори
Нов Световен Фашизъм преди 11 месеца
Представете си, че живеете в свят, лишен от индивидуални свободи и основни човешки права, в който поведението, речта и (дори) мислите на всеки човек се определят от държавата. Свят, характеризиращ се с повсеместно наблюдение и последваща цензура на всяко действие или изказване, което се отклонява от версията на режима за "висшето благо", където военното положение може да бъде въведено по прищявка на неизбрани бюрократи под претекст, че всички ние сме "в безопасност". Представете си едно безкешово общество, в което картата спира и бива отхвърляна, защото сте надвишили разрешените за този месец
9
2
 
2
 
! Отговори
ПорЦелан преди 11 месеца
Бяхме в Пловдив миналата седмица на "уъркшоп", за първи път от пет години. Събрахме се почти всички от отдела от Германия, Швейцария, Белгия, Франция и двама от Украйна, ама те май са вече в Испания. Сега всички се оплакват от болки в гърлото и общо неразположение. Взех си тест от аптеката, ако може да му се вярва, не е ковид. Почти не сме излизали от хотела (Империал), така че майните са невинни може би.
8
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ще горят в ада,защото пускат лабораторни вируси,за да изкарват пари.Кланят се всяка вечер на бога на войната и чумата.Това е древен семитски бог.