Нито един нов случай на коронавирус през денонощието

Няма и починали пациенти с КОВИД-19
7 авг 2023 07:15, Елка Василева
73
Нито един нов случай на коронавирус през денонощието
Снимка: архив, БГНЕС

През последното денонощие у нас не са регистрирани нови случаи на КОВИД-19, показват данните на Единния информационен портал.

Направени са общо 132 теста.

Няма и починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 116 души с диагноза КОВИД-19, от които десет са в интензивно отделение.

През последните 24 часа няма поставени ваксини срещу КОВИД-19.

Общо 38 442 души са починали у нас от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
4
 
! Отговори
Напротивдо 6 месеца преди 1 година
Но починалите след ваксина не са успели да го почистят. Я се замисли защо ви разрешават не по-често от 6 месеца да се причестЯвате със светите мРНК. Антигенът белтък на шипа е точно най-опасната част немалка 10% от ковид вируса, а за по-надежни усложнения в бивалента участва и оригиналния ухански шип 50/50. Дългия ковид беше най-характерен за оригиналния Ухански щам, и със всяка мутация намаляваше в пъти, но за ваксърите най-ефективния антиген. Наздраве!
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само дето, така удобно се пропуска, че КОВИД съдържа всички части на вируса, които ще влезнат в действие и ще мачакат наред, размножавайки се в милиони свои копия, а ваксинита само една единствена част, която се изчиства от тялото за няколко часа до наколко седмици, след като тялото се е "запознало" с врага.
23
6
 
3
 
! Отговори
до подхилкваш се преди 1 година
Само дето дългия ковид се причинява от същия антиген, онуй дето е белтък на шипа и *** ковидофсе сами си го набиват, чрез дългосвирещите модРНК. Измама е да се наричат мРНК, защото вместо урацил, съдържат свръхустойчивия метилиран псевдоуредин. Отделно са в свръхпроникващи нано липидни носители с PEG, позволяващи проникване във всяка клетка и количества по-големи от тези при ковид заразяване. Ефекта е наречен ПОСТВАКС СИНДРОМ.
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се плашете от ваксините антитамнещоси. Ядете кремвирши и колбаси с един рон вредни добавки и пиете фашливи напитки а тръгнали да се плашкинтят от най-най-безопастните ваксини в историята.
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ашлаците антиваксър и антимаскъри пак ръсят глупости на килограм - това не ви е кемптрейлс кукумицини, племето ви няма да пребъде - вървете си в Папуа, Нова гвинея където ви е мястото или ще ви затворим зад плексиглас
20
6
 
5
 
! Отговори
Сами си ги набихте преди 1 година
https://sott.net/article/482461-Situational-AwarenessВ началото на юли вирусологът Герт Ванден Боше отново предупреди, че светът е в рамките на няколко седмици от нова и смъртоносна епидемия от вариант, защото масовото ваксиниране в разгара на епидемията, е обучило вируса да се развие по-опасно, което ще предизвика шокираща вълна от заболявания и смърт сред хората, получили множество ваксинации с Covid-19. Това би се случило в допълнение към вече ускореното нарастване на латентните нежелани реакции от ваксините, като сърдечни увреждания, кръвни нарушения, неврологични заболявания, агрес
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалката ковидарска пасмина е разочарована. Маски, сертификати, папая тестове, бъркочи, пландемия, стъгмистика... МАЙ НА ТА ВИ !
18
6
 
10
 
! Отговори
Айде закривай, а? преди 1 година
Може ли вече да ЗАКРИВАТЕ ЦИРКА? МОЖЕ ЛИ?
17
5
 
5
 
! Отговори
треперете ваксъри преди 1 година
Нов вариант на COVID се разпространява в Обединеното кралство, като хоспитализациите се увеличават https://matzav/new-covid-variant-spreading-in-the-uk-as-hospitalizations-rise/ Мониторингът на варианта EG.5.1 започна в началото на юли поради зачестилите съобщения в международен план, особено в Азия, като вариантът беше открит за първи път през март. Случаи на вариант EG.5.1 са открити в 36 държави по света, включително Израел. На 10 юли, 11,8% от генетично секвенираните случаи на COVID-19 са били EG.5.1, но се е увеличил до 14,55% към 20 юли.
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
подхилкваш се и се подиграваш ти, ама като те пипне дългата ръка на Дългия Ковид, друга песен ще запееш и ще ходиш по форумите да се жалваш и дириш помощ
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не бе, даже милиарди добри хора си отидоха! Отделно лошите!
14
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече можем да кажем, както антиваксърите: "Ковид няма".
13
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отидоха си милиони добри хора подведени от спихнатите мозъци на банда антиваксъри и пропагандатори, които подведоха по не особено интелигентните - кемтрейлс-пръскане от самолети, наноботи, бъркочене в мозъците им, алуминиеви шапки - това е само част от глупустите им
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смъртността в България си стои на високи нива, а трябваше да е спаднала под нивата на годините преди Ковид-19 заради многото починали в повече през 2020-2022 години.
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко неваксинирани спаси отишли уж от друга болест?!
10
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С удоволствие ще си постявя от новите бустери срещу КОВИД тази есен - дано ги комбинират и с грипните и е крайно време наесен да върнат поне някакви мерки
9
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че 70% от българите над 20 години се ваксинирахме. Ако бяхме се поддали на пропагандата на антиваксъри, сега броят на населението ни щеше да е редуциран до минимум и гяволъкът на антиваксърите щеше да ни излезе през носа.
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко тройно-четворно сиропирани не са се събудили за последните 24 часа?
7
6
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
Ку-куууу.....ку-кууууу........
6
7
 
10
 
! Отговори
Язък преди 1 година
А така бяхме си свикнали.......