134 нови болни от COVID-19 за последните 24 часа

Двама пациенти са загубили битката с вируса
40
134 нови болни от COVID-19 за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

134 са новите случаи на COVID-19 у нас през последното денонощие, сочат данните в Единния информационен портал.

Двама болни са починали.

В болница са настанени 340 пациенти, от тях 30 са в интензивни отделения.

Излекувани през последното денонощие са 94 души.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаме 1,305,164 преболедували и над 2 милиона ваксинирани от живеещите в България, без тези в чужбина. Това дава сравнително добра защита на живеещите в България
10
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът се ваксинира и епидемията силно намаля. В България сме по-слабо ваксинирано, но все пак са ваксинирани повече от половината от живеещите в България пълнолетни български граждани. Още 2-3 милиона български граждани са ваксинирани в чужбина, където живеят.
9
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слабоумниците си въобразяват, че щом СЗО е обявило край на пандемията, то и Ковид-19 е изчезнал. Препоръчвам им да прочетат и осмислят цялото съобщение от СЗО, а не само заглавието. Разбира се едва ли ще могат.
8
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всъщност огромното търсене на помощ навсякъде в Европа е за постковид синдром. Хората не могат да се оправят още от преболедуване още от първата вълна. Нищо общо няма с ваксините. Те повечето с постконид дори не са ваксинирани. Не изопачавай фактите!!!!
7
7
 
10
 
! Отговори
За Факт преди 1 година
Засега нямахме зимна вълна, а лятната беше сравнима с височината на минимума между вълните в Германия (по загинали от ковид на млн. население). Леко и непринудено се превръщаме в контролна неваксинирана група за Европа. Те изтеглиха, късата клечка, а у нас вълните спират, заедно с намаляването на поставените дози ген на шипа елексири.
6
6
 
19
 
! Отговори
bl преди 1 година
Защо бе напишете колко са заболелите от грип? Той е по-опасен и протича по-тежко от Covid.
5
5
 
16
 
! Отговори
мРНК постваксинален преди 1 година
Германия: голямо търсене на помощ за лечение на постваксинален синдромhttps://tkp.at/2023/05/05/deutschland-vermittlung-von-behandlung-fuer-post-vakzin-syndrom-stark-nachgefragt/В началото на април, повече от две години след началото на кампанията за ваксиниране, Бавария най-накрая създаде гореща линия за пострадали от ваксини. Не е изненадващо, че тя веднага беше значително претоварена. "В началото на месец май 2023 г., напливът е бил толкова огромен, че само една трета от обажданията....
4
15
 
5
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Вчера имаме 2 починали, 2 постъпили в интензивното, 43 постъпили в болница, 134 нови случая - такава ще е ежедневната ситуация и в бъдеще, ако няма някоя нова вълна.
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИЗЛЕКУВАНИ НЯМА! Грипоподобни вируси НЕ СЕ ЛЕКУВАТ! Преболедуват се! "Излекувани" от ковинастинка има НУЛА
2
7
 
29
 
! Отговори
Ало Мисирките преди 1 година
СЗО сложи край на Пандемията Вчера - от НПОто, което Ви контролира - не са ли ви информирали?! сега трябва да се пише за това, че Путин е лош!
1
14
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Явно когато няма нова вълна ще продължим имаме между 240 и 1400 нови случая на седмица и по двама починали средно на ден. В интензивното ще са 25-40 новопостъпили средно на ден, а в болница ще постъпват по 200-300 човека на седмица. Когато има нова вълна ще са повече