25 нови случая на коронавирус, 233 се лекуват в болница

Починал е един човек с потвърдена коронавирусна инфекция
4 мар 2023 07:50, Елка Василева
41
25 нови случая на коронавирус, 233 се лекуват в болница
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 25, сочат данните в Единния информационен портал.

Направени са 643 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3,9%.

Починал е един пациент с потвърдена коронавирусна инфекция.

В болница се лекуват 233 души с диагноза КОВИД-19, от които 25 са в интензивно отделение.

От началото на ваксинационната кампания са поставени 4 608 921 дози.

Общо 38 219 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от началото на пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последното изречение е лъжата, с която се отчитаме пред мафията за добре свършената престъпна дейност. Няма ненаказано зло!
36
1
 
1
 
! Отговори
Ковид умре преди 1 година
Абе какви симптоми, какви криеници бе! Процента положителни проби е 1-2 и то с фалшивите тестове. Свърши вече лапачката за белите престилки
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баси смъртоносното заболявания, хората със симптоми се криели като мишки...как пък няма някой да се търкулне на улицата като в Китай...ей така, баш за пред камерите...Явно не са така сериозни симптомите, не мислиш ли? Пък и каква им е файдата на хората да се тестват? Заради малко кашлица и сополи да стоят седмица под карантина при положение че разпространението е дифузно от поне две години ... А забравих, това било дълг към обществото... Хубаво, само че се свършиха вече баламите
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ви тестваме всички , които имат симптоми , дето се крият като мишки , само и само да не се тестват, със сигурност ще бием всички по бройки.
33
3
 
4
 
! Отговори
До 32 преди 1 година
25 заразени за един ден срещу 20 000 във ваксинирана Германия. И сме продълнили здравната ситема. Ти хапчетата пиеш ли си?
32
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поръчаха много ваксини, да. Еми кой са знае , че народът ни е толкова глупав и ще върже на руската пропаганда против западните ваксини! Продънихте здравната система, социалната система с безкрайни болнични, хоспитализации, скъпи лечения, вместо лесна профилактика с евтини ваксини. Сами сте си виновни! Сега пак изследвания, рехабилитации, телкове ...заради постковид. Край няма глупостта!
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-пр.остите все още вярват, че Ковид-19 е измама, не носят маски и заразяват околните и са си наумили, че хората, които карат Ковид-19 били карали пневмония. Факт. Имам една такава позната. Наистина е най- проста и най- нечистоплътна от всичките и познати..
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пр.остите все още вярват в измамата, носят маски и са си наумили, че пневмонията, която са карали е била ковид. Факт. Имам такава една колежка. Наистина е най- проста и най- нечистоплътна в целия колектив.
29
5
 
6
 
! Отговори
11 преди 1 година
"битката с новия коронавирус" - Аве вий пиете ли си апчетата, ве?
28
2
 
8
 
! Отговори
??? преди 1 година
Защо така още не сте схванали, че в Африка най-малко се нуждаят от ваксини?! Там е горещо и са млади, два фактора, при които вируса трудно вирее и не случайно те имат най-малко заразени и починали.
27
6
 
7
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
За този, който ми е цъкнал минуса, ще кажа, че Д-р Меджидиев го каза почти същото и че загубите за нас от това са колкото 1 детска болница, че и отгоре. Унищожаваме по 2 млн и 800 000 ваксини с достигнат предел на годност, което също струва пари. Никой в Света не е пожелал да му дарят от тези ваксини, дори и страни от Африка!!!!!!!!
26
4
 
4
 
! Отговори
Смъртността преди 1 година
...при всеки вирус е от Недостатъчно или Неправилно лечение, слкато естествено и възрастта е от значение, безсмъртни хора няма!
25
5
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА ЗДРАВНАТА СИ КОМИСИЯ, КАКТО И ДЪЛГОСРОЧНИЯ ДОГОВОР С ПФАЙЗЕР!!! ОТ ТОВА ИМА МИЛИАРДИ ЗАГУБИ ЗА ЦЕЛИЯ ЕС И ПРОДЪЛЖАВА, КОЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗУМНО!!!
24
5
 
3
 
! Отговори
the quiz преди 1 година
E такава статистика от коронарно-артериален вирус не може да има, понеже такъв може да има само директно след операция, вече наистина дразните с тези глупости, които ги говорите на необразованите пациенти
23
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
300 починали средно на ден имаше преди Ковид-19, по-точно 296 средно на ден. После вече не е така. През 2021 бяха 408 средно на ден, а през 2022 по предварителни данни са някъде около 350 средно на ден. Тези в повече са заради Ковид-19, но ги регистрират в повечето случаи като починали от нещо друго.
22
4
 
4
 
! Отговори
the quiz преди 1 година
И как се ваксинира срещу коронарно-артериален вирус?
21
7
 
9
 
! Отговори
Профессор Кавалджиев преди 1 година
В България за денонощие умират триста души. Че е починал един, който даже не е и починал ОТ ковид- трябва ли да е важно за аудиторията и трябва ли да се съобщава изобщо? Ами съобщете тогава и другите 299 от какво са починали. Както и да е. Днес ми върви глътка, сега си сипвам трето Джони за деня и ви казвам наздраве.
20
6
 
7
 
! Отговори
До Галин Костов преди 1 година
Никога не е имало починали от ковид. Такова чудо няма! Жив свидетел съм как пощяха празните линейки в началото на пЛандемията. Направиха умишлена успешна симулация! Големият проблем обаче не е в това, проблемът е, че продължават и че още има вярващи.
19
6
 
9
 
! Отговори
мед сестра преди 1 година
Спрете с тази лъжа ! Хората умираха от химическо отравяне с класически признаци за него-бързо развитие на белодробно отравяне с газ и микрочастици на алум съединения -задух с бързо развитие субфебр.температура ,отпадналост и накрая задължителния кислород ги довършваше!И лечение спуснато от сзо за ликвидиране на населението- който издържи,издържи за другите бяха излишните чували!
18
7
 
7
 
! Отговори
Галин Костов преди 1 година
До 16. Ако начина за отчитане на починали от Ковид е така фалшив като начина по който отчитат оздравелите, нищо чудно в България от нова година до сега да няма нито един починал от Ковид. Тази сутрин Меджидиев излезе по БНТ 1 и заяви, че Ковид вече се кара много по-леко от грип А, а както всички знаем от грип не се мре яко. За разлика от продажните лакеи на фармамафията, Меджидиев е истински професионалист. Човекът каза в прав текст, че в България няма никакъв интерес за ваксинация срещу Ковид.