Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа

16 са новите потвърдени случаи на заразяване
13 фев 2023 07:41, Елка Василева
86
Нито един починал с коронавирус у нас за 24 часа
Снимка: архив, БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 16, сочат данните на Единния информационен портал.

Направени са 559 теста, тоест делът на положителните резултати е 3,5%.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 185 души с диагноза КОВИД-19, от които 23 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа няма нито една поставена доза ваксина срещу КОВИД-19.

Общо 38 194 души у нас са загубили битката с новия коронавирус от началото на пандемията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 20. Смятай сам Над 2 милиона ваксинирани на възраст над 18 години само в България, без тези в чужбина. Колко хора на тази възраст живеят в България? Колко хора общо живеят в България, вкл. и децата? Нали не мислиш, че в България живеят 7 милиона, при няколко милиона български граждани в чужбина?! Ако включваш живеещите в чужбина, включи и колко от тях са ваксинирани в чужбина. Може би ще разбереш за какво говоря, ако ти кажа, че в Малта ваксинираните с поне една доза са 108,4%, в ОАЕ 101,01%
20
1
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Не работят? Болниците? Добре ли си с главата?
19
4
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Е как ги изчисли тез неща, когато ясно е казано, че в бг са ваксинирани 30%. Май звездите ти говорят.
18
4
 
7
 
! Отговори
Антинатовец преди 1 година
Тамън реших че е време вече да се боцна и аз а то какво се оказа нямало Ковид? Е как ще има като Русия разката фамилията на всички биолаборатории в Украйна и сега останаха 6 в България да ни морят с тях. И понеже не става дай сега народа да яде червеи и буболечки белким го удари шапатацията.Но балами вече няма.
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2009 г. Пфайзер" незаконно е рекламирала четири свои медикамента, твърдейки, че те помагат при заболявания, за които препаратите не са тествани и нямат съответното одобрение от регулаторните органи. Става въпрос за болкоуспокояващото средство "Bextra", невролептика "Geodon", антибиотика "Zyvox" и лекарството против епилепсия "Lyrica".Фармацевтичният гигант е обвинен още в даване на подкупи на органи на здравеопазването, за да бъдат поощрявани да предписват а пациентите медикаменти на Пфайзер.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ииии... отново във ваксинирана Япония 14 000 заразени и 137 починали. Нали според ваксърите нищо не разбираме, че ковидът бил на вълни? Ваксъри, още ли да я чакаме тази вълна? Повече от година я няма.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 13Връзката е, че хората добиха стаден имунитет, а слабите умряха.Ако в главата ти има друга връзка, има лекарства за психоза.
14
4
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Поне катастрофа да имаше, битова драма... Че няма за какво да пише ***...
13
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поставени ваксини -нула, починали-нула. Никой ли не вижда връзката?
12
4
 
8
 
! Отговори
In Virus Veritas преди 1 година
Не всички българи в чужбина са се ваксинирали. Моите роднини там не са го направили. Единият живее в Англия, другият в Испания. Познавам международен шофьор, който плати 400 лв. за фалшив сертификат с бутафорно поставена ваксина. РЕАЛНО ваксинираните в България са много под 30%, каквато е официалната статистика. Това на фона на почти пълното спиране на пандемията у нас е като боксова ръкавица в отходното отверстие на Фарма мафията. В момента тя не може да свърже края на пандемията с ваксините.
11
7
 
6
 
! Отговори
Фен на Пфайзер преди 1 година
Процентът положителни проби се увеличава. В началото сме на нова вълна. Ако бяха направени 40 000 теста, това щяха да са 1 400 заразени. Трябва да се върне задължителното тестване и зеления сертификат. Незабавно!
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Платената пропаганда се включи. Спри се жено, ковид 19 е измама. Смешна си! Само 10% са ваксинирани. 20% са с купени сертификати.
9
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Засега от доста време ни се разминава. Може би това, че над два милиона се ваксинираха дава резултат. Това са почти всичките хора на възраст над 20 години и живеещи в България, без тези в чужбина, които не трябва да се включват в статистиката за България - те си живеят и се ваксинират в чужбина. Реалността е, че повечето пълнолетни в България са ваксинирани.
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поставени ваксини за последните 24: НУЛА!
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както обикновено в събота и неделя не работят и няма отчетност в понеделник. Ще ги отчетат от вторник до петък, както показва статистиката. Най-много във вторник, по-малко в сряда, после в четвъртък и най-малко в петък.
6
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Сатанинската Зла Организация ще вземат да получат инфаркт след като прочетат статията.Дано не ни пуснат друго.Напоследък има статии,че изследвали чумата.
5
5
 
8
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
До 3Те сигурно, и не знаят че са активни случаи. Ако има 2600 човека болни, аз съм трамвай петицата...
4
2
 
9
 
! Отговори
tcvetcho преди 1 година
До Я си -ето , че има починала , но неотразена понеже не е умряла в ковид отделение https://novini247/***/66-godishnata-jena-koyato-vchera-beshe-hospitalizirana-v-umbalsm-n-i_5717555.html
3
9
 
14
 
! Отговори
Я си... преди 1 година
Колко време им трябва на тия над 2600 "активни" случая да оздравеят от кихавицата? 7 месеца ли? Оттогава не са мръднали. Докога болниците ще са търговски дружества? Докога ще крадете? Докога ще ни занимавате тази стъгмистика? Докога?!
2
8
 
15
 
! Отговори
Изглежда май преди 1 година
Съжалявате?