Учителка обясни в клас: Една се ваксинирала и след 2 дни умряла

В Министерството на образованието не знаят за такъв случай
30 окт 2021 11:12,
741
Учителка обясни в клас: Една се ваксинирала и след 2 дни умряла
Снимка: Pixabay

От ваксините се умира. Това обяснила пред учениците си преподавателка в родно училище, съобщи БНТ.

За случката разказа неин възпитаник, който имал редовен час, различен от „часа на класа“. В него учителката разказвала за вредите от ваксините срещу COVID-19.

„Tя ни разказа, че една жена се ваксинирала и два дни след това е умряла“, сподели той.

По думите му учителката е изразила мнение, че проблемът не е бил коронавируса, а средствата за имунизация срещу него.

„Детето се притесняваше за мен и за баща му, тъй като ние сме ваксинирани и ни обясняваше, че неговата учителка е била категорична и сигурна, че хората, които си слагат ваксини, ще умрат. Без никакви факти, но и без другата гледна точка. Те на тази възраст според мен приемат безкритично всичко това, което чуват от учителите“, обясни майката на ученика.

В Министерството на образованието не знаят за този случай.

"Ние нямаме при нас постъпил такъв сигнал. Бих посъветвала, ако родител стане свидетел на такава ситуация, да разговаря с учителя и да подаде съответния сигнал, за да можем да реагираме", каза Мария Гайдарова, зам.-министър на образованието.

Още по темата
Докато у нас някои училища въвеждат заповеди да се говори 5 минути за ковид без да е ясно за какво точно ще стане дума и каква ще е интерпретацията на учителя, в други училища в Америка например - за децата са подготвени научни видеа. Поднесени по различен начин за различните възрасти. У нас засега информационна кампания просветното министерство е насочило само към учителите.

"Министерството на образованието и науката е дало в насоките линкове с точна научна информация, която може да се ползва. Да зададе своите въпроси, да получи аргументирани отговори от медицински водещи специалисти в областта. Науката е водеща във всяко отношение, когато говорим за образование", казва Мария Гайдарова, зам.- министър на образованието.

Министерството предполага, че информацията, дадена на учителите ще стигне в същия вид до децата. Но както разбрахте от този случай това е само предположение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


741
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
585
0
 
2
 
! Отговори
Good преди 2 години
До пияница мистикСнощи си прекалил, а и мистиката ти идва в повече.Покрай короната промениха дори дефиницията на това, какво е ваксина, и инфо има в сайта на СЗО.
584
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирайте...неваксинирани, вероятност да оцелеете "Х", ваксинирани- вероятност да оцелеете Хх95.Ако нещо ви говори това и имате акъл...ОК.Ако не..слушайте всякакви лелки във фб, врачки и профанизирани начални учителки и Джи Пита, които си нямат идея от имунология.И разбира се, не вярвайте на световните учени.
583
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно е казала жената,от ваксините се умира.Разбира се няма да е от това официално,но в 1 момент 1 лампа ще светне.
582
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз познавам човек, който се ваксинира за да отиде на екскурзия в чужбина и не се върна. Причина за смъртта - инфаркт и няма нищо общо с ваксината разбира се.
581
5
 
15
 
! Отговори
ааа преди 2 години
За съжаление и аз познавах жена, която се ваксинира и на слефващият ден почина от тромб в началото на Октомври. Продавачката в магазина в село Баячево, Търговищо, на 46 години, без заболявания, не пуши, не пие, с нормално тегло. Така че нека не се правим на ударени, от ваксината се умира. Съмнявам се това да е единственият случай, но аз други не познавам лично. Все пак да отбележим, че без ваксината се умира повече, много повече. Така че се ваксинирайте.
580
14
 
13
 
! Отговори
... преди 2 години
Тази "учителка" още ли е на работа,още ли сее невежество...
579
9
 
14
 
! Отговори
Мощ преди 2 години
Истината често е неприятна, но е добре да я знаем. Ваксина се нарича само онова което е минало тестови период между пет и десет години. Всичко останало е препарат в изпитателен срок. Дали ще стане ваксина? Времето ще покаже. Пише го във всеки специализиран учебник. И моля, индивидите които не могат да правят разлика между тестови период и време за разработка, да замълчат и да не показват, че са ***.
578
4
 
16
 
! Отговори
кристина преди 2 години
и още - защо се подписва информирано съгласие??? съгласие за какво? ако се случи нещо с ваксинирания, за да няма отговорни.. и това на какво ви навява .. за сериозни странични ефекти на експеримента наречен ваксина :( .. така че права е учителката и хората да не искат да се ваксинират, който оцелее добре, който загуби живота си, никой няма да се трогне, освен близките му..
577
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И все пак при положение, че смъртта от тромби е факт, защо човек никъде не може да намери статистика за смъртността от т. нар. ваксини.
576
3
 
21
 
! Отговори
Лично преди 2 години
Е, аз лично познавам колежка на майка ми, която 24 часа след ваксинация образува тромб и сега е при Господа. А беше само на тридесет и девет години.
575
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за джи пита, които говорят същите глупости...какво да ги правим? Освен бой?
574
3
 
2
 
! Отговори
Цвета Каранянчева преди 2 години
Голяма работа, ЕЖК
573
21
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Медиите лъжат === Хахахахахаххахахахаха, ти си явно наистина много т ъ п o парче :))) Няма и една буква истина в това, което си написал. Ваксините за коронавируси се разработват от 20 години. Всички до една са лицензирани и одобрени от СЗО, освен измисления Спутник V. В никакъв експериментален период не са, дори и от обикновените поливалентни ваксини много повече деца стават аутисти, отколкото от тези за Короната показват странични действия. *** илитирати сте повечето пишещи тук
572
4
 
18
 
! Отговори
Медиите лъжат преди 2 години
Министерството и медиите трябва задължително във всяка кореспонденция за ваксините да описват подробно, че те не са лицензирани, че са в експериментален период до 2024, че има опасност от усложнения и смърт и че никой не носи отговорност в случай на усложнения или смърт! Всичко друго е лъжа и манипулация.
571
0
 
7
 
! Отговори
absurd преди 2 години
От два дена до две години е срока
570
20
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Пр0ст народ е булгаропитека. Само му четете коментарите. Познавам много хора, приятели и познати. Всички се ваксинираха, включително един познат на 72 години, сложи си и двете ваксини. Аз преди няколко дни си сложих първа ваксина. Никой, повтарям НИКОЙ от тях не е умрял, даже узложнения не е имал, освен дъртия, че го боляло рамото 2 дена. А вие вярвайте на селските даскалки и на 0лигофрените пенсионери, коментиращи в Днес.бг. Те затова най-много измират, следете статистиката
569
11
 
4
 
! Отговори
Тази анти идиотка преди 2 години
я покажете по телевизията.
568
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво! Дай боже повече такива будители.
567
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То да беше само една! Най-ме изкефи даскалицата, която изгорила маска в час по химия. За експеримент. На нейно място щях да изгоря цял сноп маски. Тя скромно го дала-само една.
566
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много правилно. И тя не е една те са много такива, които са инжектирани и умрели скоро след това