Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
366
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
3
 
24
 
! Отговори
... преди 6 дни
ДГД трифонов, ти , цялата ти рода и също твоите чакали жабока и онзи нерез балабанов.
263
7
 
31
 
! Отговори
Ангелина преди 6 дни
Причината ,Слави да ненавиждаш ПП и по - специално Кирил Петков и Асен Василев ,не са твоите принципи за "добруването" на обществото ,а това ,че те не дадоха възможност за изява на твоят егоцентризъм,желание за еднолична власт и само твоето ЕГО е от значение за теб.Слави, ти "забрави ли" ,че станахте партия и влязохте в НС ,за да "изчегъртате " модела Борисов/Пеевски и да започне промяната ,като процес ?!След това вкарвахте в управлението задкулисни играчи и водите "война"-брутална само с ПП
262
2
 
28
 
! Отговори
Ангелина преди 6 дни
Слави ,не само ти си "паметлив".Някои от нещата ,които си написал са факти ,с изключение на това ,че не ПП/ДП казаха това за ДП ,а Даниел Лорер .Други от нещата ,които споменаваш е необходимо да бъдат доказани със справедливи процеси ,а не изфабрикувани ,като тези в момента в частната държава на "приятелите ти" ,с които отдавна сте "прегърнати",но "скрито" ,и докато Борисов си критикувал и правехте скечове за него ,за ПЕЕВСКИ няма такива - Защо ли ?ТИ ,СЛАВИ си инструмента на задкулисието
261
2
 
37
 
! Отговори
Помним помним преди 6 дни
Помним, че бяхме излъгани от теб, Славуц !
260
2
 
35
 
! Отговори
Алекс преди 6 дни
Всъщност помним,че спечели избори и вместо да поемеш отговорност,да съставиш правителство и да покажеш как се правят нещата,предпочете да се скатаеш на диванчето в кабеларката.Видяхме те какво представляваш.Куче,което яростно лае докато е вързано.Като го отвържеш,свива ушите и подвива опашка.
259
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
И тебе Славуцо долна ще изчегъркаме наесен а парламента ще съборим това място на гей срещи
258
0
 
17
 
! Отговори
Балтазар преди 6 дни
Аааа помним Славчо ..Помним.Та то забравя ли се?
257
2
 
24
 
! Отговори
Да Помним преди 6 дни
Че бяхме излъгани от тебе.И ако искаш да знаеш защо си все още в Политиката,ще ти отговоря директно.Защото продължаваш да лъжеш,и така си удобен на задкулисието.Много хубаво лъжеш,че дори и сам си вярваш.
256
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Славчо, дълдисваш ли с шнорхел ле си
255
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Славуцо ,къде ти е скалпа ? В зайчарника в Банкя или в сарайте на Росенец ?
254
2
 
20
 
! Отговори
Кино Сердика преди 6 дни
Помним, разбира се. Помним, че ти ходеше на кино с Бойко. На кино обикновено ходят мъж и жена. Гушкат се, държат се за ръце. Обичат се.
253
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Пак няма да има правителството и на есента отново избори в България на които пак малко българи сте ходят да гласуват хората са отвратени от всички политици включително и от Итн и затова не ходят да гласуват на изборите за съжаление всички български политици както и Итн нямат никакъв мозък в главата си затова не могат да го схванат в празните си глави и на изборите остават шокирани що толкова малко хора са отишли да гласуват но кои каквото си надроби това сърба
252
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Помним, помним, нали щеше да правиш правителство с твоя мандат преди две години и не направи? Това ти дали го помиш? Лъжец нещастен.
251
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Слави, в теб ни е надеждата! Премахни корупцията на Буци. Изправи България на крака. Имате добри експерти в ИТН.
250
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
помним,помним ...*** :)
249
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Скрий се бе,*** долен
248
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Вие сте вярвали на Тошко ли хахахаха
247
1
 
14
 
! Отговори
Боби преди 6 дни
Че то всички партии са създадени от алчни хора и от хора, идващи от бизнеса. Не че не се занимавам с бизнес и инвестиции, освен с работа подчинена на шефовете ми и с учене, но не мисля просташки като тях. Какъв *** трябва да си, за да разпродавш държавата за жълти ститинки? Кой има интерес от това едни да са богати, а други бедни? Всичко работи против бедните и тези дето не инвестират в активи като акции, имоти, земя и др. Те си печатат пари, създават инфлация, а бурканбанк губят.
246
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Моля ви искахте промяна имате я но тези променките чалгарите шарлатаните искат промяна за себе си за своите банкови сметки а вас ви имат за средство излъгаха ви лъжат вече 4 година какво пишете небивалици
245
2
 
22
 
! Отговори
Излъган преди 6 дни
Всъщност помним ти как излъга и се подигра с народното дверие, на два последователни парламентарни вота.