Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
366
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
1
 
26
 
! Отговори
ъъъ преди 6 дни
Помним. По-добре, отколкото би ти се харесало.
203
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Славчо, прав си чичовото, слаба.ми е паметта, но от миналата седмица си спомням, че твоите хора подкрепиха поредната калинка на ГЕРБ
202
1
 
29
 
! Отговори
morgan преди 6 дни
а ти помниш ли че беше първа политическа партия а сега си изпаднал от каруцата заради бездарници като теб и палячовците около теб се случват такива неща сега не се жалваи изпусна своя шанс
201
1
 
23
 
! Отговори
хахахахааха преди 6 дни
ПОМНя! ТРИ пъти гласувам за теб и напускаш веднага! сигурно съм прозст. много прозст.
200
3
 
12
 
! Отговори
Мъка българска преди 6 дни
Чета коментарите и си мисля . Народът си заслужава съдбата . Както казва Борисов , аз съм *** и вие сте прости , за това се харесваме .
199
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
до 198 Знаеш ли кой или по-скоро кои направиха Трифонов това което е сега? Дай да те видя??? Щото аз знам.
198
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Чезни!!!
197
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Физическите страдания и самотата увреждат психиката , а ти Чалга гордееш ли се с номера дето измисли да избудалкаш гласоподавателите , или там каквито са , да може Буци да стъпи по-устойчиво към властта , че се плъзгаше нещо .
196
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Помни те ли , че има чалгаджии които щяха да чагъртат тиквата , а сега ходят в Банкя , за какво ли ?
195
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Да, помня, че излъга, ама не съм от излъганите, защото не съм гласувал за теб и те познавам от началото на кариерата ти и знам кой те направи това, което си.
194
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Дългия итънар за трети пореден ден влиза в обяснителен режим като ученичка и това е красиво.
193
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
помним, помним и вашия Гроздан Караджов, и енергийния ви министър и че самите вие бяхте във властта половин година и що заеми се теглеха и че неограничения брой изборни секции в турция дължим на вас, поне 3-5% за ДПС идват от Турция, а също и от Белгия и Германия още толкова, затова ви наричат малкото ДПС
192
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Не се тревожи бе Славчо, чалгари винаги е имало и винаги ще има, ти не си застрашен, особено образованието какви чалгари възпитава... след 10г ще си първа политическа сила, а ако привлечеш и наркоманите, ще векуваш.
191
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да, помним че бяха излъгани сума ти Овцееее, когато те направиха първа политическа сила, а ти ги предаде като не взе властта, скаааапан селяндуууур!
190
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя вампир пак се появи. Ще го изчегъртаме и него.----Досега поне, не е полегвал в ложето на Пеевски и Борисов, за разлика от Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов.
189
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Що него ухаш бе трифчо?
188
1
 
23
 
! Отговори
Сещаме се преди 1 седмица
Сещаме се как чалгарите излъгаха стадото 2 пъти и после не искаха да управляват.Те обичат да са опозиция и да критикуват.Мозъчета за да управляват,НЯМАТ.
187
2
 
31
 
! Отговори
Главчо преди 1 седмица
Поммним че спечели изборите и се отказа да правиш правителство, защото си бутафорен и страхлив. Помним че събори едно правителство, което беше без тиквата и шиши. Ти помниш ли?
186
3
 
24
 
! Отговори
Главчо преди 1 седмица
Тоя вампир пак се появи. Ще го изчегъртаме и него.
185
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
помним дон Чалгаре, че ни излъга и ти