»цо ’азарта: ќсновни€т проблем е мижави€т интерес към изборите

Ѕеше невъобразимо трудна тази кампани€, призна депутатът на ѕѕ
ќбновена: 10 ное 2023 10:31 | 10 ное 2023 10:30, Ќели ’ристова
55
»цо ’азарта: ќсновни€т проблем е мижави€т интерес към изборите
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕрез последните 18 години разговорът на демократичната общност в —офи€ беше защо загубихме, а сега темата е защо спечелихме с малко. Ѕеше невъобразимо трудна тази кампани€ и може да се поздравим с това, че наши€т кандидат наддел€, каза депутатът от ѕѕ-ƒЅ ’ристо ѕетров, много известен като певеца »цо ’азарта, по Ѕи “и ¬и.

—поред него основни€т проблем е мижави€т интерес към изборите - огромна част не гласуваха. Ќе разбират ли, че това е единствени€т начин, по който може да реагират, за да има пром€на, риторично попита той.

ѕетров об€сни как се занимава с изборите през последните две години и е усп€л да допринесе за резултата в —офи€, ¬арна, Ѕлагоевград, ѕазарджик. ƒопуснал съм грешка и слабост в ѕловдив, Ѕургас, –усе и на други места. ѕомагах на хора, които познавам лично, на които в€рвам и заставам зад т€х. ’одех на местата, които те искаха да управл€ват.

Ќе толкова активен обаче е бил в социалните мрежи, където по думите му има над 300 хил. последователи. "Ќо фейсбук се превърна в нещо като обществена тоалетна от началото на 90-те и почти не го използвам. ѕроблемите, които се обсъждат там, н€мат почти нищо общо с реалните проблеми на хората в Ѕългари€", каза ’ристо ѕетров.

“ой об€сни как много от хората определ€т избора си за кого да гласуват според това дали най-накра€ ще имат вода или дали ще могат да си куп€т дърва за зимата. ¬ъв фейсбук, а и не само, не се коментират тези неща.

ƒепутатът очаква до кра€ на тази година законът за осинов€вани€та, на който той е вносител със свои колеги, да бъде приет, като мине на второ четене в парламента. —поред този закон осиновените ще имат право да зна€т кои са истинските им родители.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


55
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
48
0
 
0
 
! ќтговори
Ўопендар преди 1 месец
ќсновни€ проблем е ,че плъхове като хазарта са в управлението,и вместо да служат на хората и на държавата,пълн€т гуши.и този напълни гушката и почна да ръси бисери
47
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒа отида да гласувам за н€кой, който има пр€кор хазарта ? -- му-ха-ха-ха, н€ма такава сила в космоса, ко€то да ме принуди.
46
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
јбсолютен клоун. :)
45
1
 
3
 
! ќтговори
ўе търси опипум преди 3 месеца
 ато слепец ще търси нова партийка, нова структурка за да се закачи за властта и да смуче, тогава когато ѕѕ оттекат в канала на истори€та. ¬еднъж като свикнеш на държавна заплатка, на мерцедеси на държавно жилище и охрана, трудно се отвиква. ƒори и от кебабчетата в парламента е трудно н€как си да се откаже човек с лека ръка. “ака че ще обикал€, ще се моли!!  ато беше млад заложи на непобедимата карта ƒжойнт. “ази карта на стари години се оказа ѕѕ.
44
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
—поред този ***,,антиваксърите сме фашисти. јма тоооооолкова е наведен, че това вече е нормалната му поза. Ќе може да се изправи завалийката.
43
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
глупaк
42
2
 
2
 
! ќтговори
—м€на на чипа преди 3 месеца
√ласуването е за овцете
41
1
 
6
 
! ќтговори
ƒойде ѕром€на —ега преди 3 месеца
ѕеевски начело на държавата! »цо ’азарта министър по зариб€ване на деца с наркотици! ≈дин прекрасен нов св€т!
40
0
 
6
 
! ќтговори
ƒокарахте ѕром€ната! преди 3 месеца
ѕреди 10 години го предложиха за шеф на ƒјЌ— и ц€лата държава се вдигна срещу предателите тогава! —ега след такива продажни малки душици като ’азартчето , ѕеевски управл€ва ц€лата държава и всеки ден го дават както даваха Ѕойко! „естита пром€на и ’азарт, не си –уши ¬идинлиев . но знай: ¬сичко се връща!!!
39
0
 
5
 
! ќтговори
ƒепутат ѕетроф, преди 3 месеца
пицарчето на  ирч”...
38
2
 
5
 
! ќтговори
—ата Ќј“ќ преди 3 месеца
√ледайте да подпишете споразумение с Ѕоко сега, че иначе падате до Ќова година! Ќе че и сега не ви върти на к..ра си, докато вие лъжете безмозъчните си избиратели, че той бил в шах от ћагнитски...
37
1
 
6
 
! ќтговори
 олю преди 3 месеца
’азарта е развил зависимост.  ъм бизнес в парламента. Ќе може да устои на шнура на Ѕоко и на ѕрасчо.
36
0
 
5
 
! ќтговори
»це преди 3 месеца
√а ще работите в то€ парламент бе чожум,до сега не ви са събират и 50часа работни,ама иначе заплатите си върв€т,то летни отпуски,за изборите и га ще работите .
35
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
’ората се умориха от избори. ѕък и за какво да гласуват? “и гласуваш да падне един, а този, който го наследи почти веднага почва да прави същото, за което си махнал предни€. Ќа това отгоре правителството прави това, което му казват силните отвън. Ќ€маме независимост.
34
1
 
9
 
! ќтговори
ѕо същество преди 3 месеца
“ова държи мр'ъсната ви пре'дателска групичка във властта, така че мълчи. ѕѕевраси
33
0
 
3
 
! ќтговори
∆ицо јзарта преди 3 месеца
ќсновни€т проблем е управлението на предателите с пералн€та и жалките известни, които си продадоха феновете и принципите за които пе€т ц€л живот срещу депутатско м€сто и комисионни! »скаш да идеп в парламента? *** 0 никога н€ма да имап Xмороиди, »цо !
32
6
 
1
 
! ќтговори
≈дна българка преди 3 месеца
ƒо Ќагъл и јлченјми провери с колко неща помага фондаци€та основана от него (≈дин българин) първо и след това плюй. јко всеки депутат беше толкова социално ангажиран като »цо ѕетров щ€хме да сме на друг хал. ј ти лично с какво допринас€ш за обществото?
31
0
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
»нтересът даже е прекалено гол€м. √ласуват главно от най-ниските прослойки.
30
2
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ќсновни€т проблем са евроатлантическите мафиоти, сред които си и ти.
29
0
 
14
 
! ќтговори
BaiOnzi преди 3 месеца
≈й, наркоман, основни€т проблем е, че тез' 'дето не гласуват са критичната маса и ще дойде време да хванат сопите и те тогава ще ви стане зле!