"—иела Ќорма": ÷»  умишлено забави машинни€ вот

ѕроблемът е бил и в поръчаната харти€
7 ное 2023 12:20, —тела —то€нова
33
"—иела Ќорма": ÷»  умишлено забави машинни€ вот
—нимка Ѕ√Ќ≈—

Ќа местните  избори имаше скандал около машинното гласуване.

Ќа балотажа отново имаше блокирали устройства и такива, които не издават разписки. ќт фирмата, осигур€ваща машините – „—иела Ќорма“, об€виха, че от ÷»  са поръчали неподход€щ вид харти€.

ќт щаба на кандидата за кмет на —офи€ ¬ан€ √ригорова, издигната от местна коалици€ „Ѕ—ѕ за Ѕългари€, пък об€виха вчера, че ще оспорват резултатите от вота в —офи€ заради начина на удостовер€ване на машините.

“емата коментира пред bTV проф. »ван “одоров, акционер в „—иела Ќорма“.

ќще по темата

„“олкова подробно и щателно удостовер€ване не съм виждал. ѕредишните удостовер€вани€ б€ха направени по същи€ начин“, об€ви “одоров.

ѕроблемът според него е в поръчаната от ÷»  харти€ и във факта, че това ръководство на комиси€та непрекъснато е забав€ло сроковете по подготовка на машинното гласуване. „“ова го прав€т всеки път и това се прави умишлено“, см€та представител€т на „—иела Ќорма“.

—поред “одоров става въпрос за активно меропри€тие срещу гласуването с машини.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


33
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
31
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒо 22 ѕлати този, който искаше президентска република и даваше трибуна на ¬ан€ √ригорова: —лави ƒълги€. ўото ћитрофанова свърши доларите.
30
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒаже  остадинов се изуми от нови€ –адев проект с парашутистката му. ј той не се шашка лесно. —м€ааатай!
29
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
“ова е нови€т –адев проект "Ћьотчик": "ƒа спускаме  √Ѕ парашутисти направо в столичните кметства, пък народът да гледа като паднал от ћарс. Ќас какво ни пука за народ, който ни иска импийчмънта и не обича братушки. “оз антипрезидентски народ да си е взел парашут или ракета-носител. јма ха!".
28
0
 
5
 
! ќтговори
toti преди 3 месеца
“и€ всички *** “–яЅ¬ј ƒј —≈ ”¬ќЋЌя“ и ѕќ¬≈„≈ ƒј Ќ≈ —“Џѕ¬ј“ ¬ “јя —√–јƒј !!! «а много хора /близо половин ћ»Ћ»ќЌ / има посегателство върхо лични€ избор и свобода и “ќ¬ј ≈ «јѕЋј’ј «ј Ќј÷»ќЌјЋЌј“ј —»√”–Ќќ—“ !!! Ќе са ви виновни машините ј ѕќЋ”„≈Ќ»“≈  ќћ»—»ќЌ» «ј ’ј–“»я ќ“ »«Ѕ–јЌј ќ“ —»  ‘»–ћј !!! “»я ’¬ј“ » —≈ ѕ–ј¬я“ ќ“ ¬—≈ » ЅјЎ ћј…—“ќ– !!!
27
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
јктивното меропри€тие на пре÷≈дента ни –ундьо. “олкоз си може човекът.
26
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
«аради директивите на ћитрофанова –адев саботира ц€лата държава.
25
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
“. е. отговорникът за изборите –адев, за да изберат с харти€ парашутистката му.
24
4
 
1
 
! ќтговори
‘ирмата на ƒЅ преди 3 месеца
ћраво€д √ранто€д и сиелата са навързани като с8ин$$ки 4ерва още от 2016, брат€ “одорови, —8ин4еф,ћестан,ћ≈углена  укунева и още куп заклети евроатланшити. »наче дългоноси€ говори за демокраци€,евроатлантически ценности (каквото и да значи това), свобода на словото и прозрачни и честни избори...
23
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
—аботьорът е президентът, който назначи тази ÷»  и командва пр€ко тази ƒјЌ—. «ащо никой не го изрича на глас в “¬тата? “олкова ли е трудно да се посочи чужди€ агент-провокатор и подривник, щот " рим бил руски?".
22
2
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
÷»  и ƒјЌ— са под фуражката на –адев по закон. “ой отговар€ за т€х. Ќе питайте повече кой е платил. Ќе е ли €сно? «апочва с ћитро...
21
2
 
4
 
! ќтговори
ћного €сно преди 3 месеца
» сами се сетихме за този факт. «наейки, че именно –адеффф назначи ÷»  и ƒјЌ— и спусна от самальота парашутистката √ригорова зорл€м при Ќинова. ѕре÷≈дентът се оказа най-големи€т саботьор и подривник на държавността. «а едни избори отговар€ само и т€х оака.
20
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
Ќе само го забави,умишлено го провокира с неудачни€ избор на харти€. ой им плати?
19
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
јкционерите в ÷»  сме на друго мнение!
18
4
 
5
 
! ќтговори
 оментар преди 3 месеца
“олкова подробно и щателно удостовер€ване не съм виждал. ѕредишните удостовер€вани€ б€ха направени по същи€ начин, об€ви “одоров."’ем не бил виждал, хем били направени по същи€ начин...
17
4
 
5
 
! ќтговори
ѕитам преди 3 месеца
«ащо ÷»  да поръчва харти€та ?—иела Ќорма са длъжни да обезпечат изц€ло машините.“ези машини тр€бва да работ€т и с тоалетна харти€. »ма в изобилие.
16
3
 
8
 
! ќтговори
¬иц преди 3 месеца
¬ан€ в двата големи гета в —офи€ , обещава мед и масло. Ќа кра€ пита: »ма ли въпроси ? ≈дин смел ц-га-нин пита ?ј обувки с големи грайфери ще ни дадете ли «ащо ? јми да не се хлъзгаме по меда и маслото.
15
5
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
“ова го повтар€м и аз от началото - по н€каква причина ÷»  саботират изборни€ процес. ¬ид€ се и с погрешно поръчаната харти€, после моментални€ отказ от машинно гласуване, множеството нарушени€, който баха заснети от телевизи€та, а телевизи€та са били само на изолирани места, а сега представате си на другите, където н€ма контрол какво се случва. ¬ъпроса е каква е причината? ƒали другарите от ÷»  не са за разследване?
14
16
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
‘ирма, ко€то има интерес от машините, за да си получи милионите от изборите дава акъл на колективен държавен орган. –ешени€та в ÷»  са с 2/3 мнозинство. “.е. се вземат с огромно мнозинство и от вс€какви партии.
13
7
 
10
 
! ќтговори
Ѕързо преди 3 месеца
∆ълтопавета да излиза да протестира в защита на машините,н€ма съмнение,че изборите с т€х са честни ха ха
12
7
 
9
 
! ќтговори
ћайора преди 3 месеца
ѕреди да обвин€ваш другите виж себе си , още повече че ÷«и  действа по зададени параметри за харти€та! ј кплкото до ћадуровките , те се доказват само във ¬енецуела ! ѕублично се доказа че ала бала с машините се фалшифицират избори и затова машините не се използва в развитите демокрации!