Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат

По думите му Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна
29 май 2023 18:45, Йоана Цонева
281
Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат
Снимка: БГНЕС

"Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат", това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във "Фейсбук".

Според него Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев.

"Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат", пише още Трифонов.

Лидерът на ИТН смята, че Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност:

"Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост."

"Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта", пише още той.

Слави Трифонов смята за най-добре Николай Денков да върне мандата празен. Лидерът на ИТН заяви, че "трябва да се върви към трети мандат или нови избори".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
1
 
2
 
! Отговори
идетрибунал преди 10 месеца
До Анонимен210 Хапчетата са за това да се пияр редовно!Нема страшно Херо Мустафа ти праща топли привети от брега на Мисисипи!Америка е цялата зад нас!
174
4
 
12
 
! Отговори
Мафиот Долен МРИ преди 10 месеца
Малкото дпс се обади.
173
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киро и Хасан предадоха държавата и народа! Такова падение няма в историята на БГ. ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.
172
2
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 10 месеца
ПРИСМЯ СЕ ПАТЕРИЦАТА НА ГЕРБ СЛАВИ ТРИФОНОВ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ ТОЕСТ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ!ИТН СЪМСЕМ ОТКРИТО ПОДКРЕПИ ГЕРБ И ТО ПРЕДИ ДА СА ОБЯВИЛИ ДОРИ ИМЕНАТА НА ГЕРБ И ДПС МИНИСТРИТЕ
171
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане,ИТН и Радев ни готвят хиперинфлация и фалит !
170
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чорапа така се издъни че трябва да го отстранят ВЕДНАГА!! Парламента да гласува импийчмънт. Тоя индивид не е способен да е президент!! Срамота!! И Пастирката на Боко не се е излагал така.
169
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ето го поредния от групата на статуквото който не желае България да просперира а желае само кражбите им да продължат. ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане,ИТН и Радев унищожават България !
168
4
 
6
 
! Отговори
идетрибунал преди 10 месеца
Ама крушовинчанке що си не кажеш на българският народ-КОЙ ТИ ЗАПОВЯДА ДА ПРЕДЛОЖИШ ТОЗ НИКАВЕЦ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!Хората си спомнят как тоз от учиндол прави с гълъбара Радев интервю и му пожела да стане президент а той още бе действащ генерал от армията!Всички са в ЗАВЕРАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ВЪЗРАЖДАНЕ!ВОЙНАТА *** НА ВРАТИТЕ НИ А ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СЕ БОРЯТ КАКА ДА КРАДНАТ ЕВРОПАРИ!БЕЛЕНЕ ЩЕ ВИ Е МАЛКО!
167
0
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 10 месеца
избори до дупка всички вън от политиката това са недостоини хора как може да сегласува за подобни индивиди не мислите на изборите и ето ги резултатите
166
0
 
3
 
! Отговори
Като нямахте акъл, преди 10 месеца
да се споразумеете навремето, друг ще ви вкара акъл през задния вход. ЗАПЪРТЪЦИ !
165
4
 
7
 
! Отговори
ЧАЛГАРЯ преди 10 месеца
ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ РАБОТЕШЕ ЗА ДОГАНЯ
164
2
 
11
 
! Отговори
akud преди 10 месеца
славчо ние от отдавна сме свидетели на цветкаджии като теб и всички останали като теб така че много не се прави и ти на отворен
163
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега не коментираме русофила Радев, нито проекта "Слави". Истината е една, независимо откъде идва. А тя е, че ПП,ДБ готвят голяма измама и нова подмяна на вота, на избирателите. Готвят болшевики чистки и връщане на комунистически кадри във властта. Изобщо нямат намерение, да спазят ротационното споразумение, както стана ясно от записа. Присъствието им във всяко правителство, ще означава безкрайни проблеми и гафове, нов срив и позор за България. Изолация и отлив от доверието на Брюксел в нас.
162
4
 
8
 
! Отговори
Тоя преди 10 месеца
казваше преди изборите че щял да намали депутатите от 240 на 120.И повече не повдигна въпроса.Що си не гледа бизнесите по ,,капъкулето" ами тръгнал да дърпа лъва за опашката.
161
3
 
7
 
! Отговори
хаха преди 10 месеца
тоя бил направил киро и асен да не са на власт :) някой вярва ли го това ? абе клоун , ако ви бяха дали митницата дали щеше така да говориш , а и още ли не разбра че ти не си фактор в политиката ? тия приказки ги разказвай на лапетата на стадиона , но нещо и там те няма .
160
6
 
8
 
! Отговори
До 188 преди 10 месеца
Мислех, че тежко психичноболните са изолирани и нямат достъп до интернет, ама май съм се лъгал...
159
3
 
9
 
! Отговори
mdaaa преди 10 месеца
това нищожество играе *** игра.
158
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Отвратителен си Славуне! ИТН е най-унизителната партия! Нали щяхнте да изчегъртвате ГЕРБ?? Какво стана, чалго прoстa??
157
1
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 10 месеца
Не е виновен *** и Пульо, виновен си е народът, че го преизбра за 2-ри мандат. Народът повярва и на царя, че ще бъде спасен.
156
2
 
7
 
! Отговори
Иван преди 10 месеца
Това на снимката чичо фестър ли е?