Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат

По думите му Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна
29 май 2023 18:45, Йоана Цонева
281
Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат
Снимка: БГНЕС

"Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат", това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във "Фейсбук".

Според него Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев.

"Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат", пише още Трифонов.

Лидерът на ИТН смята, че Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност:

"Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост."

"Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта", пише още той.

Слави Трифонов смята за най-добре Николай Денков да върне мандата празен. Лидерът на ИТН заяви, че "трябва да се върви към трети мандат или нови избори".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Славуца, спечели избори и се отказа от управление, по-голямо самоунижение от това няма. Сега, критикува и се прави на моралист! Знаем те кой си бе, слуга на мутрите и мафията.
154
12
 
4
 
! Отговори
СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА преди 10 месеца
Утре в 10:00 в София започва НАРОДНИЯ СЪД!!! Не е нужно да имате пистолети , всеки нож или остър предмет в достатъчен да се одреже главата на националните предатели !!! Не пленявайте- убивайте на място!!!!!!Нека изчистим България от евро-хипита, обратни боядисани с цветовете на дъгата и всичко което в обратно на нормалния работещ човек .Всеки политик ,кмет, наместник - убивайте до крак!!!!
153
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гражданите на ес са про'с'таци и заслужанат да бъдат мачкани, докато не изчезнат. Факт.
152
8
 
14
 
! Отговори
Българин преди 10 месеца
А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западняк в изобилно материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като лосанджелци и майамци, а не като краснодарци и волгородци, да караме джипки джиели 4матик и тесли, а не лада нива и москвичи.
151
4
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 10 месеца
Е, то ПП = ИТН 2.
150
2
 
14
 
! Отговори
Гологлавия преди 10 месеца
Този на снимката без коса е МЕРЗОСТ за цяла България.
149
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Животът на запад е хубав, ние българите искаме да живеем хубав живот като на запад като оядени и самодоволни западняци животът да ни минава леко и приятно в наслаждения да си изпълняваме желанията и да си доставяме удоволствия като на запад и да пътуваме на романтични екскурзии в чужбина и да си караме западните коли по магистралите.
148
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То ние Славуне,станахме " свидетели" И на теб самият! Сгрешихме че ти дадохме цялата власт,а ти Несретнико ,Не знаеше какво Да правиш с нея!-:( И вместо да се прегърнете с ПП ,Тогава и направите правителство.А ти,като дръглива баба,Се изпокара с всичките И сам си провали шанса,че и нашият! И сега нещата са такива,каквито са," благодарение" точно на Теб!!! Скрий се вече мишле!!!-:)))
147
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
форум на млади джуджета с пионерски връзки.
146
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Путин е пътник, так че време е да се преориентирате към САЩ.
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Специален пратеник на САЩ идва у нас заради борбата с дезинформацията. Специалният пратеник и координатор на Глобалния център за ангажираност на САЩ Джеймс П. Рубин ще посети страната ни през настоящата седмица, става ясно от съобщение на Държавния департамент на Щатите.
144
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз мисля,че най-голямото унижение беше за теб.От първо място,после извън парламента,а сега с триста зора мина бариерата.
143
4
 
2
 
! Отговори
МАЙТАП БЕ УИЛИ преди 10 месеца
КОРЕСПОНДЕНТ НА CNN ОТ НЮ ЙОРК ТОКУ-ЩО ПРЕДАДЕ, ЧЕ УДИ АЛЪН ПОСТЪПИЛ В БОЛНИЦА СЪС СЪРДЕЧЕН БЛОК, СЛЕД КАТО ЗЕВЗЕК МУ КАЗАЛ "УДИ, ТИ СИ ВЕЛИК ПОЧТИ КОЛКОТО УЧИНДОЛСКИЯТ ЧАЛГАР...". ЖИВ И ЗДРАВ УДИ - ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА НИ РАДВАШ!!!
142
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав си, кой е унизеният и безформения.
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
да, унизително за радеф!
139
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Славе, пращай протестната нота до САЩ за разкритите американски шпиони. Ти си най-смел от Борисов, Гешев, Радев, Костадинов. Покажи смелост и пионерски дух. Историята ще те запомни.
138
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Славуца точи зъби за трети мандат.Няма ли кой да им каже,че не стават за нищо.
137
0
 
8
 
! Отговори
МУСТАФА САНДАЛ преди 10 месеца
ти първо обясни на твоите наивни фенове защо ми открадна песента моята песен е от 1996г.и се казва араба а твоята е от 1999 и си я кръстил моя си и си безочлив на всич1кото отгоре!!!!най личната гейшХа си на сокола..30 години правиш политическа сатира в национален ефир...и най големия глупХак знае че така да говориш в национален ефир значи бая силен политически гръб имаш!!!!голям дарител си бил...ама за сметка на кого и на какво????ЧИСТА НАТУРЛАНА КУКЛА НА ВЕРИГА(не на конци) си ти трай си поне
136
6
 
1
 
! Отговори
ЧЕСТЕН АМА ЧЕСТЕН? преди 10 месеца
КОЛКО МИЛИАРДА ОТ ГОРИВАТА ОТИДОХА В ПОСРЕДНИЦИТЕ И ОТ ТЯХ КОЛКО СИ РАЗДЕЛИ С КИРО , АСЕН, МИНИСТЪРЧЕТО ТИ И КОЛКО ТИ ПРЕВЕДОХА В ОФШОРКА ЗА ТЕБ? КАК САМО ГО БРАНЕШЕ - КАТО МАТРОСОВ? А ЗА СТРОИТЕЛНИЯ НЕ МУ ДАДОХА ИСКАНИТЕ 6 МИЛИАРДА И ТИ РАЗВАЛИ СЕДЕНКАТА?