Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат

По думите му Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна
29 май 2023 18:45, Йоана Цонева
281
Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат
Снимка: БГНЕС

"Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат", това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във "Фейсбук".

Според него Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев.

"Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат", пише още Трифонов.

Лидерът на ИТН смята, че Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност:

"Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост."

"Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта", пише още той.

Слави Трифонов смята за най-добре Николай Денков да върне мандата празен. Лидерът на ИТН заяви, че "трябва да се върви към трети мандат или нови избори".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нерде Руди,нерде Славчо.От един дол дренки са.
134
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега ВСИЧКИ евроатлантици и особено програмистите ще си купят по една облигация за 1000лв. Но първо бабите им да получат пенсията, че да ги пре6ият и им взеват парите.
133
5
 
4
 
! Отговори
Радев президент але преди 10 месеца
Един импийчмънт ще му се отрази много добре. Ще създаде партия, ще спечели изборите, и ще имаме един много добър премиер, защото в момента е най-отговорния държавник. Но за съжаление ще трябва да поизчакаме, защото импийчмънт няма да има!
132
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо населението на ЕС.
131
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Важното е, че 90% у нас са неграмотни и некадърни про'с'таци и гласуват за евроатлантизъм
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Financial Times: ЕС започва издаването на "народни облигации" (European People's Bond could support Ukraine) за подкрепа на Украйна.
129
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Разкрихме американски шпиони в България. Слави, Бойко Борисов, Гешев, Костадинов веднага да пратят протестна нота до САЩ. Тези патриоти ще спасят България. Или да пращат протестната нота, или да замълчат страхливо. Чакаме тяхната обща декларация и протестна нота до САЩ.
128
4
 
9
 
! Отговори
Мдаа преди 10 месеца
Радев нещо много му се услади управлението на държавата , а как ще му се отрази един импийчмънт?
127
3
 
2
 
! Отговори
КО? НЕ! преди 10 месеца
АЛА-БАЛА С МАДУРОВКИТЕ ПРАВИХТЕ ЛИ С ПРЕЗИДЕНТА И ВИЕ? КОЙ ГИ ГЛАСУВА МАДУРОВКИТЕ? ВСИЧКО ЩЕ СИ КАЖЕТЕ. СЕГА ЛЕНА ЩЕ ЗАПЕЕ!
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо не се борихте срещу Ахмед Доган?
125
1
 
16
 
! Отговори
НИК преди 10 месеца
Слави ти винагие си останеш и ще бъдеш запомнен, като лош и зъл човек, с лош поглед, мразещ всичко и всички. Точно на теб народа Два пъти ти даде шанса да направиш нещо за тази територия, но ти, като едно страхливо пале се отрече и се скри под различен претекст. Така, че престани да се появява, като някакъв призрак по медийте и да се изказвал без никой да се интересува от мнението ти.
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много пуканки сте изяли в ИТН, докато сте гледали изявлението на Радостин Василев. Ако е вярно че без одобрение, хора на определени постове в държавата не могат да получават достъп до класифицирана информация от страните членки на НАТО и ЕС, то тогава много е избързал Слави с коментара си "Преди минути ...". Може би Слави смята, че не е важно? Разчита на уведомления с готови заповеди отвън? Най-важното е, че те не се отричат от думите си.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трифонов бързай с президентската република, че няма време. Направи концерт пред резидентството
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Веднага трябва да уведомим САЩ, че сме разкрили американски шпиони в България. Прокуратурата им повдига обвинения, Гешев, Слави, Бойко Борисов и господин Костадинов ги разкриха и ще ги предадат на прокуратурата на Гешев. Слави, Бойко Борисов и господин Костадинов ще пратят протестна нота до Посолството и президента Байдън. Очаква се обща декларация и нота от Слави, Борисов и господин Костадинов.
121
4
 
3
 
! Отговори
Хахахаааа преди 10 месеца
Голям рев от едноклетъчни , Родината била продадена ! Ами тя е завладяна от руските шпиони много отдавна ...и не е работа на Радев ПП да връщали мандата ! Льотчик не си човека който да казва дали записите са в нарушение , има си прокуратура.Смешници , правителство ще има колкото и да ви се неще , и службите всички на детектора .
120
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Главния прокурор да арестува Асен и Киро за държавна измяна .. Защото системата ще ги ликвидира не само тях , но и главния прокурор който е бил длъжен да ги арестува , не си е изпълнил задълженията.. Такова унижение не само българин , ами и умрял кон не може да преживее .. Според разбирачи България има системата много по дълбока от дълбоката държава на САЩ
119
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 10 месеца
На Американския Посланик- На Маайце му в Газа ..........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА.. ..Стани, Стани Юнак Балкански .......
118
5
 
6
 
! Отговори
Факт преди 10 месеца
Ненавиждам ИТН и лидера му, но е изключително прав
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бойко каза, че ще арестуват първо Слави
116
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я КАКЪВ СТОЖЕР НА МОРАЛА И СПРАВЕДЛИВОСТТА, ЧАЛГА УЧИНДОЛ... ТОШКО АФРИКАНЕЦА И ИВО ГОЛТАКОВ ЛИ ТИ НАПИСАХА СЦЕНАРИЯ?!...