Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат

По думите му Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна
29 май 2023 18:45, Йоана Цонева
281
Трифонов: Станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат
Снимка: БГНЕС

"Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за съставяне на правителство в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков. Истината е, че ПП не заслужават този мандат", това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във "Фейсбук".

Според него Николай Денков означава Кирил Петков и Асен Василев.

"Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които искат да овладеят службите - законно или незаконно, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с чужди посолства и чужди държави, хората, които правят „ала-бала“ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си стремеж към власт, сега взеха втория мандат", пише още Трифонов.

Лидерът на ИТН смята, че Асен Василев и Кирил Петков трябва да бъдат арестувани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност:

"Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отрича от нито една от думите, казани там. Но винаги има надежда за справедливост."

"Аз тези хора ги познавам. Направих всичко възможно те да не управляват. Тогава бях лош и зъл. Сега така ли ви изглежда?

Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „Продължаваме промяната“ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не бива да се докосват до власт. Тяхното присъствие във властта в България ще бъде пагубно за държавата и за всички нас.

И тъй като няма как да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на икономиката и техните производни да са министри и шефове на служби, тъй като не вярвам ,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не позволяваме тия хора да участват във властта", пише още той.

Слави Трифонов смята за най-добре Николай Денков да върне мандата празен. Лидерът на ИТН заяви, че "трябва да се върви към трети мандат или нови избори".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
10
 
1
 
! Отговори
По отношение на тези преди 10 месеца
ПП измамници си прав Славчо, но Радо Василев разкри ква стока сте и вие и ПП- ДБ, демек еднакво бок луци, народа ще даде шанс на Радостин Василев при следващи избори.
194
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трифонов е национален предател.
193
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години (и сл. чл. на НК
192
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Военен съд за Слави, за диверсии по време на война, подпомагане на враговете по време на война. Съзаклятничество с вражите сили на държавата по време на война. Ефрейтор Слави предаде родината. Съд за предателя.
191
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радо Помадата е агент на Слави. Слави го направи предател на ИТН, за да спечели доверието на ПП и да го приемат в редиците си да подслушва и да докладва на ГЕРБ и Слави. Така се внедрява чужд агент във вражеска организация. Това беше общо активно мероприятие на Слави и Боко за внедряване на техен агент-провокатор в редиците на ПП. Слафчо прави диверсии и конспирации на територията на военния съюз НАТО и трябва да бъде осъден като чужд шпионин и некадърен диверсант. Разкрит е.
190
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киро и Асен затвор престъпление срещу републиката
189
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав е!
188
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-голямата подл.ога дава съвети !!!
187
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Слави, като водач на българска партия, да подаде протестна нота до САЩ за разкриването на американски шпиони. Само приказва и лъже, както излъга за декларирането на офшорките и офшорните сметки с милионите. Не връща и партийната субсидия. По делата им ще ги поснаете. Да подава протестна нота до САЩ. Той е руски шпионин, внедрен да руши нашата евроатлантическа ориентация и да прави преврати и диверсии на територията на НАТО.
186
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Някой помни ли, че преди около 2 години Славчо предложи за премиер един младеж който продава шнорхели.
185
2
 
8
 
! Отговори
СКРИЙТЕ ГО ТОЗ преди 10 месеца
ТУРСКИ ***, НЕ МОА ДА го ГЛЕААМ
184
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
След два месеца ще бъде обявена валутната система на брикс за търговия на международните пазари без амер. долар и заплаха от сащ за прехващане на финансови средства при нарушаване на техните измислени санкции -- оон не ги е одобрявала.
183
8
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 10 месеца
Алооо, долния, Русия няма нищо общо с резила на ДБ-ПП. Стига сте говорили глупости. Знаете приказката за кой им таковал в гащите, нали? Не ставайте като американските ком-унд-ели от Демократическата на които някой друг им бил виновен за изборите!
182
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Русия обяви съдиите в хага за издирване и залавяне -- престъплението на тези *** е заплаха за руския президент, ха-ха, хи-хи ! Ще видим дългата ръка на Москва в действие !
181
11
 
13
 
! Отговори
Да преди 10 месеца
Кирчо и Кокорчо са политически труп по ве
180
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Руски шпиони няма -- има само американски шпиони. За руски шпиони говорят само опростачени оттрепки.
179
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Слави е руски шпионин, както и Борисов, Радев, Костадинов. Заедно да се предадат на Хага за предателство. Ще стоят до Путин, Лавров и Медведев.
178
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да, абсолютно е прав Трифонов -- това са прислужници на сатаната. Трябва да бъдат арестувани и прибрани. Борисов -- също. Той е техен съучастник, има и други престъпления от преди. Неслучайно прави коалиция с тях -- това са временни коалиции между престъпните банди. Простото българско население първо доста дълго го подготвяха и му баеха докато бе приведено до състояние на опростачване -- за да гласува безмозъчно. Както е в сащ.
177
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чалгар!
176
9
 
5
 
! Отговори
Пижо преди 10 месеца
Напълно съм съгласен, че заедно с Борисов и Гешев към Централния софийски трябва да заминат и Кирчо, Асенчо, Ицко!