»спани€ временно забрани Telegram

ѕричината е обвинение за пиратско съдържание
23 мар 2024 18:02, јниси€ »ванова
8
»спани€ временно забрани Telegram
—нимка: Pixabay

Ќационални€т съд на »спани€ реши временно да блокира приложението за съобщени€ Telegram в страната. ѕричината за забраната е обвинение към социалната мрежа за разпространение на пиратско съдържание, съобщи вестник elDiario.

—ъди€та от Ќационални€ съд на »спани€ —ант€го ѕедрас е наредил блокиране на Telegram като предпазна м€рка в отговор на жалба от Mediaset, Antena 3, Movistar и Egeda, които обвин€ват системата за съобщени€, че хоства съдържание, защитено с авторски права, без разрешение. Telegram е облачно-базирано мобилно и настолно приложение за незабавни съобщени€ с фокус върху поверителността.

Telegram Messenger FZ-LLC, компани€та собственик на приложението, е основана през 2013 година от брат€та Ќиколай ƒуров и ѕавел ƒуров. ѕрез 2018 г. Telegram е забранен в –уси€, след като ѕавел ƒуров отказва да предостави на властите достъп до потребителските данни, събирани чрез приложението. «абраната е отменена в средата на 2020 г., информира "‘окус".
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


8
ќще по темата: »спани€забранаTelegram
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
7
1
 
1
 
! ќтговори
пи€ница мистик преди 3 месеца
"Telegram е забранен в –уси€, след като ѕавел ƒуров отказва да предостави на властите достъп до потребителските данни, събирани чрез приложението. «абраната е отменена в средата на 2020 г." === јз затова не ползвам “елеграм, защото ‘—Ѕ го следи, съответно и наши€ ƒјЌ— (ƒ—). «а абсолютно защитени съобщени€ ползвам Wickr. ¬сички бандити него ползват
6
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
≈дин ден преди атентата край ћосква. »ма сериозни основани€ да се счита че министър председател€ там е приел мюсюлманската религи€ в босн€, 1994, когато там се обучавашеал ал  аеда. Ќеговата парти€ дойде на власт след атентат от военна част, ко€то след това при писаха на јл  аеда. јтентат, който уби 200 души във влаковете на ћадрид.
5
2
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
“ова си е чиста диктатура. ¬ какво се превръща прахвалени€ западен св€т.
4
3
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
—тига глупости, мрежите са за комуникаци€ между хората, нали бъдещето е във всичко дигитално, защо се жалват ти€, пускат всичко свободно за стотинки и ще лапат пари или се слага кръст на дигитализаци€та и »», и всичко остава както е било преди ковида, нормалното.
3
7
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ƒо јнонимен1 истината е в телеграм
2
5
 
12
 
! ќтговори
»спанеца Z преди 3 месеца
¬се още си върви.ƒаце одеве гледах как руснаците гръмнаха един украйнскои рзк.» за скрап не ставаше след това
1
13
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 месеца
ако искате да ви измам€т => инстаирай телеграм