Кметът Терзиев: Събарянето на имението на Гайтански върви по план

Той сам поискал негова фирма да го руши
14 апр 2024 13:08, Петър Бойчев
27
Кметът Терзиев: Събарянето на имението на Гайтански върви по план
Снимка БГНЕС

По план върви събарянето на незаконното имение на Румен Гайтански - Вълка край язовир Искър.

Това каза в предаването "Тази неделя" кметът на София Васил Терзиев. По повод факта, че в петък екип на на Би Ти Ви е бил на място и не е заварил нито един работник на обекта, а вместо това е имало нов катинар, Терзиев каза: "Ще проуча въпроса, не бива да е така".

Общинска фирма събаря незаконното ловно стопанство. От думите на кмета стана ясно, че Румен Гайтански е предложил фирмата му да изготви линеен график и сама са извърши демонтажните дейности. Така 2 млн. лв. общински пари ще бъдат спестени на общината.

До момента обаче се свалят само керемиди и е махната една външна стена, обясни Терзиев. До 2-3 месеца трябва  сградата да бъде премахната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от Крими
97 жертви на катастрофи от началото на годината
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Боко преди 1 седмица
Мишки нищо няма повече да бутнете защото църкате на бандитите..
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Рак да те хване кметче ,жалко...там да те заровят където буташ..
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Царе сме да рушим,нещо навярно правено с протекцията на висши чиновници. Защо държавата да не може да го национализира ,узакони и използва в обществена полза.Така ще останат само руини,които никой,никога няма да почисти!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Плана за крадени на. Малиони върви
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За два милиона строителите вдигат 6-етажен блок, пак общински схеми.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То събарянето от този кмет, прилича на събарянето на догановото барбекю от бойко кмето навремето.
20
0
 
5
 
! Отговори
А розовко? преди 2 седмици
А ще има ли розози еднорози и пенделс ки билборди за джен дър парада?
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А какво стана с автокъща Капитолия в борисовата градина, кмете? Нали и тя била незаконна, поне така говореше другарката даскалица? Аааа, сетих се, кмете, и нея я бутат сами, за да не се харчи народна пара, и бутането върви по план, някъде към 2100 година няма да я има.
18
1
 
5
 
! Отговори
Майорс преди 2 седмици
Жалко Терзиев ,общината не ти е лична фирма та да кажеш на Вълка да си премахне сам постройката! Въобще не ставаш за кмет и затова си подай оставката!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя вълк ли е или койот ли е, да вземе да се разкара вече не преде. Тези стари бангии, не са актуални пред днешните пудри.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кмете, цялата ти работа е такава. Дай на Ваня такива работи , гледай и се учи.
15
1
 
3
 
! Отговори
Пепа Бойчева преди 2 седмици
Срещнали се Кити Божанков с тротинетката и Мазил Ухото Терзиев с велосипеда,поздравили се с гореща евроатлантическа целувка с езиче,погледали се влюбено,държейки се за ръчички както АкаДенкофф и ОМакрон... МАЗИЛ :Как си Кити,какво правиш,какво ново при теб? БОЖАНКОВ : Ами нищо ново,ще се връщам на село при тати да си бера желязУ,а днес си охлузих кайсиите по асфалта.При теб? МАЗИЛ: Ами утроих си заплатата,подслушвам наоколо и като цяло въртя пфедалите в собствен СОС...Айде,ще се видим на прайда!
14
0
 
5
 
! Отговори
999 преди 2 седмици
По тухла на ден .
13
0
 
8
 
! Отговори
Питам само? преди 2 седмици
Новият ни служебен министър на туризма Милошев не беше ли близък до този Вълк? Пак се оплетоха като черва!
12
0
 
9
 
! Отговори
Отвратен преди 2 седмици
Този Вълка няма ли кой да го осъди. Нали беше взел кредит от 150 милиона ле., нали се водеше най-големият в историята на държавната насърчителна банка. Нали това беше и един от няколкото големи съмнителни кредити от ББР, раздадени по времето, когато тя беше управлявана от Стоян Мавродиев. Има ли осъдени? Ей такива мошеници си веят байрака и безчинстват у нас благодарение на 12 годишното управление на ГЕРБ и ДПС (в сянка)!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Типична мила картинка, дефакто според кмета всичко върви по план, останали са само керемидите. А фактически нищо не се случва, даже работниците ги няма да се подпират поне на лопатите. Импотентната община ще бута имота още 10г. поне. Ама иначе всички сме равни пред закона - за остъклена тераса ще извадят душата на обиковения данъкоплатец, ама за незаконен палат нещата са други.
10
2
 
4
 
! Отговори
Историята преди 2 седмици
Вие Печенегите може амо да сбъаряте. Мавзолей, паметници, жълти павета. Кажете, какво сте съградили. Една детска болница неможете да изградите. Вижте другите градове как пазят старото и градят ново. Във Варна от една изоставена срада, Марешки сътвори цялааа болница, Пловдив процъвтява иима икономически бум. Бругас също . Чиновниците не могат да градят, пипето им е консуматорско.
9
6
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
До 2. Ужас. Васил Терзиев дари първата си заплата като кмет! А ти, лаладжия какво си направил?!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
7, мизерствай си с другите страхливци тогава
7
2
 
6
 
! Отговори
Срам и позор! преди 2 седмици
До 5. Чудя се. Аз пък се чудя на такива като теб с изкривен морал, който не осъжда престъпниците като Вълка, който забогатя по съмнителен начин, който строи където си исща, сякаш у нас няма закани. Такива като теб търсят да уязвят и очернят тези, които търсят справедливостта и законността да възтържествуват! Жалко е за страната ни да има такива българи като теб! Ти си сржм и позор, щом не виждаш къде е престъплението!