Пак прибраха Маргина, отмениха му подписката

Това е необяснимо!, възропта адвокатът му
21 яну 2010 14:25,
116
Пак прибраха Маргина, отмениха му подписката
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд постанови наново задържане под стража за Красимир Маринов – Големия Маргин, по обвинението за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Освен Маринов, в ареста остават и другите обвиняеми – Милен Алексиев и Стефан Бонев – Сако.

На 17 януари Софийският градски съд освободи Маринов и Алексиев срещу „подписка“, а на Стефан Бонев наложи постоянна мярка „задържане под стража“.

Магистратите гледаха мерките им при закрити врати.

На излизане от залата адвокатът на Големия Маргин – Трендафил Трендафилов, не пожела да коментира мярката на клиента си с думите:

"Това е необяснимо!"

Адвокатът на Сако – Марин Марковски, каза, че по делото не са използвани специални разузнавателни средства (СРС-та), а прокуратурата се е позовала на показанията на четирима анонимни свидетели, на двама обвиняеми по същото дело, както и на Тихомир Георгиев, известен с прозвищата си Тишо, Боксьора и Доктора.

Георгиев е свидетел срещу Големия Маргин и по обвинението за подбудителство към убийството на Боби Цанков.

По този повод Марковски нарече Тишо дежурен свидетел на прокуратурата и отсече, че днешното решение на магистратите е незаконно.

„Умните прокурори аплодират правилните актове на съда, а неправилните не ги коментират",  така градският прокурор на София Николай Кокинов коментира развоя на събитията.

Според Кокинов аргументите на прокуратурата били убедителни и при гледането на мярката от градския съд в неделя, но председателят на съдебния състав тогава ги разчел по различен начин.

Градският прокурор уточни, че са разпитани още свидетели, които не са членове не групата, а по делото са приложени СРС - нещо, което беше отречено от адвокат Марковски.

Кокинов отрече Тихомир Георгиев да е сключвал споразумение с прокуратурата срещу показанията си.

Запитан защо Тишо сам е поискал да остане в ареста, градският прокурор отговори: „Не съм му родител, нито настойник, може би му харесва“.

Николай Кокинов каза, че очаква още арести във връзка с групата за наркоразпространение.

Според събраните доказателства Николай Маринов – Малкия Маргин, не е участвал в престъпната схема.

Малкия Маргин все още се издирва във връзка с убийството на Боби Цанков, каза градският прокурор, без да уточни дали действията по залавянето му са на територията на страната, или и извън нея.

Dnes.bg припомня, че на 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на Красимир Маринов – Големия Маргин, по другото му обвинение – подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако, се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви тогава градският прокурор на София Николай Кокинов.

На 17 януари обаче Софийският градски съд освободи Големия Маргин срещу „подписка“ с мотива, че няма достатъчно доказателства за задържането му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Че този е мафиот мафиот е , обаче или го осъдете или го пуснете-кви са тея простотии,днес го пускате утре го задържате , е хайде разберете се де - *** ТО ТАКАВО НИ Е УПРАВЛЕНИЕТОООО
51
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Че този е мафиот мафиот е , обаче или го осъдете или го пуснете-кви са тея простотии,днес го пускате утре го задържате , е хайде разберете се де - *** ТО ТАКАВО НИ Е УПРАВЛЕНИЕТОООО
50
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 14 години
Че този е мафиот мафиот е , обаче или го осъдете или го пуснете-кви са тея простотии,днес го пускате утре го задържате , е хайде разберете се де - *** ТО ТАКАВО НИ Е УПРАВЛЕНИЕТОООО
49
0
 
0
 
! Отговори
Курти преди 14 години
Много интересна ситуация имаме тук:Първо ги задържат после търсят доказателства.Ако тези момченца са малко по-тарикати така ще осъдят "татковината" в Страсбург че ББ ще иска заем от Световната банка да им изплати обещетенията.Не ме разбирайте погрешно далеч съм от мисълта че са ангелчета без крила но според мен е нормално да имаш доказателствата първо и после да ги задържаш а не да работиш на принципа "тоз каза, онзи така чул".
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
***, не е повтарял "червените, червените", комунистически манипулатор долен! Изразе е "Ние ги хващаме, те ги пускат"! А кои са "те"? Ами съда! Същите съдии, които са назначени по времето на Станишев и Доган, и чийто мандат е неприкосновен и поради това продължават и сега да упражняват професията си (да пускат Маргините на свобода). Но този път на съдиите няма да им мине номера, защото има политическа воля да не мине!
47
0
 
0
 
! Отговори
българче преди 14 години
Гледаме филма " Докато свят светува"епизод-пореден
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да , и пожарникаря повтаря само това: Червените, червените те ми пуснаха пясък в ***. Ама вече мина време и няма да са му виновни червените, а кой ли?
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това се нарича тормоз. кой за каквото се сети, при Маргините тича
44
0
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
по добре продължавай да си четеш,защото е видно ,че за писане не стига това с което разполагаш.*** Е НА БАЩА ТИ ГЕЙ ДРУЖКАТА,***
43
0
 
0
 
! Отговори
До МИТКО преди 14 години
Ти не си бил член на БКП никога. То това с членството не е задължително.КОМУНИСТ може да бъдеш и без да си член, както е видно конкретно в твоя случай.
42
0
 
1
 
! Отговори
дю дю преди 14 години
Сега и Големия М. се псува наум защо не се спаси с Малкия М. в Доминиканската Република. Губи си времето в ареста, вместо да си кара яхтата "Свобода". Да си купи един апартамент близо до ареста, да не се разкарва напред назад през ден. Така вместо да пращат два автобуса маскирани барети всеки път да го довеждат, следователя може да се покаже от прозореца на ареста и да му свирне: "Ехо, слез за малко, че днеска ще спиш в ареста. Ако видиш брат ти, вземи го и него"
41
0
 
0
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Това ли можа да измислиш?Пак е повече от това което имаш в кратуната си.Някой да не ти е помагал?*** такова червено.
40
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 14 години
Червени ***, пишете колкото си искате и каквито си искате глупости, но най-хубавото е, че повече никога няма да бъдете на власт да сътворявате глупост след глупост да крадете и да лъжете народа. Затвор за вас, мръсну комунисти. Браво на г-н Цветонов, браво на г-н Борисов.
39
0
 
0
 
! Отговори
СС преди 14 години
А БЕ НЕ ИМ ЛИ ПИСНА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТ ПО ЦЯЛ ДЕН С ЕДНИ И СЪЩИ ***!
38
0
 
1
 
! Отговори
Митко преди 14 години
Феновете на Бойко наричат комунист, всеки който не се кланя по 5 пъти на ден на Неграмотния им Вожд. Това е смешно, защото Бойко е бил член на БКП. Аз например въпреки че не го харесвам, никога не съм бил член на тази престъпна партия.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бравоооо....а кога ще го пуснете....че трябва да почерпи
36
0
 
0
 
! Отговори
69 преди 14 години
Стига с Маргините...............Къде е Мургина..........Къде са точещите ДДС............Какво стана с гръмките ви обещания за корумпирани политици...............
35
0
 
0
 
! Отговори
мислителя преди 14 години
Предлагам да се разследва адвоката му!!!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Вива ла СТАДО преди 14 години
Мутренско-селските номера на Бойко вървят само в България, защото народът е *** и инфантилен. Видя се че в Европа, подобни номера от банкянски вечеринки не минават.
33
0
 
0
 
! Отговори
до 28 преди 14 години
пропуснал си обаче ***-аджийската невеста, докторът по география, лъжлата Румяна Желева. И за нея трябва да има място в комунистическия строй.