Съдът пусна Големия Маргин

Красимир Маринов с втора подписка за три дни
17 яну 2010 17:47, Красимир Ангелов
450
Съдът пусна Големия Маргин
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд пусна от ареста Красимир Маринов – Големия Маргин.

Той и Милен Алексиев получиха мярка за неотклонение "подписка”

В ареста обаче остава Стефан Бонев – Сако.

Тримата бяха обвинени за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

На 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на  Красимир Маринов – Големия Маргин по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов на 14 януари.

В неделя срокът за задържането на Маринов изтече и той ще може да напусне ареста с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
450
0
 
2
 
! Отговори
д-р гигълс преди 14 години
Б Р А В О - трябва да си лекува кръста момчето, а и знам , че имаше проблеми с простатата - напикаваше се и проблеми с *** - надрискваше се
449
0
 
2
 
! Отговори
MARGENA преди 14 години
kade si batkoo
448
0
 
2
 
! Отговори
bullet преди 14 години
na pe4eliv6ite 4estito, i na vsi4ki naivnici koito si misleha 4e marginite 6te vliazat v zatvora,kraino vreme e da priemem realnosta i da razberem 4e durjavata raboti za mafiata i vsi4ki prikazki na b.b. i c.c. e prosto edin medien cirk i kakto e bilo do sega taka 6te bude i za na pred,tova e polujenieto za nai goliamo sujalenie
447
0
 
2
 
! Отговори
Dublin преди 14 години
Az puk mislia da se zavurna v BG za postoianno/po licni pricini,ne profesionalni/...Dali da ne si pomislia povecko??
446
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кво стана с Маргина бе бате? Малкия Маргин хвана съдията на тесно и айде вънка. Или не го арестувахте,за да може да събере кинтите за бате, а? Вие сте *** смешниците.поне не се правете на такива мъже, щото не сте. Това го знам от личен опит. Преди време ми беше сътворена една среща-сплашване в една доста популярна институция, рекларекламирана и по телевизията. Тъй като имам познати в ДАНС естествено се обърнах към един от тях, неофициялно, за съвет как мога да се защитя. Той, съответно се обади на бивш колега в ГДБОП(обясни му ситуацията) и познайте какъв беше отговора- брат, пецакан си. Нищо не може да се направи по законовия ред. И понеже и ония го знаят това и се чувстват недосегаеми, тормоза си продължава, от време на време, и до сега.
445
0
 
2
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Прясна новина:И петимата, задържани в петък, за които прокуратурата твърди, че са част от ръководената от Големия Маргин група за разпространение на дрога са на свобода срещу гаранция. Шашавия, Душманина, Банана, Камбарата и Върбан са пуснати срещу 1000 лв. всеки.Мярката им е определен от прокуратурата, която дори не е опитала да поиска от съда да постанови постоянното задържане на петимата, сочени за наркодилъри."Счел съм, че на този етап тези мерки устройват прокуратурата", отговори наблюдаващият прокурор Чавдар Ангелов...И после ми говорете, че полиция, следователи и прокуратура ги "хващали", а съдът ги "пускал"."Хващат ги" пред камерата за да се отчита дейност....
444
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
kak няма да го пусне,като малкия дебне да освободи батко си!на кой прокурор му стиска да им се зъби като не знае на кой дувар ще му увисне мозъка,хахаха.подобре да си трайка, ида се радва на пролетта.
443
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Dumata e -osvobodi,ne pusna.Ako sthe si govorim na jargon,shte se izchervite :)
442
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всичко е прах в очите на хората защо не говорят за намаляване на цените или за вдигане на жизнениня стандарт на простия народ ами всичко върви на горе и ни занимават с някакви престъпни муцуни и всеки ден в новините само за тях се говори а за другото просто само се споменава от време на време и се вдига леко по-леко и никой не си мърда пръста
441
0
 
2
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Около 250 - 300 човека от престъпния контингент тормозят страната. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов след национално съвещание на МВР.Според Цветанов - емблематичните фигури в престъпността се знаели, но никой досега не си е правил труда да работи срещу тях...Простата сметка показва, че на един бандюга се падат по минимум 200 ушеви. И резултати няма, и няма, и няма, и няма, и няма......... Изводът е, че не бандюгите ни са голяма работа, а че милиционерите и за семкаджии не стават. Да ставаха - можеха да ги изтрепят даже като ги замерят с фуражките си....А Цветанов ако наистина ги озапти тези 250-300 души ще избие тавана на рейтингите. Заедно с Бойко.Да видим....
440
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това с доказателствата не важи за България.щом си пачка няма затвор вече се доказа с много такива като тях.......
439
0
 
2
 
! Отговори
дада преди 14 години
Не може да арестуваш някой и след това да търсиш доказателства.При ареста на Големия Маргин стана точна точно това.Прокурора който разпореди ареста каза че ние сега ще ги арестуваме и докато са в ареста ще намерим доказателства.Навсякъде в света е обратно :първо събираш доказателства и тогава арестуваш.В България е важно да шумиш и да имитираш работа пък след това някой друг ще ти е виновен.
438
0
 
2
 
! Отговори
иън преди 14 години
Следващия път като им трябва Маргин, да вземат да му звъннат по телефона. Така полицията няма нужда да слага качулки, бронежилетки, автомати и друга кинкалерия, да гори бензин и обикаля по офиси и СПА центрове да го търси.Излагат се като кифладжии - днес го задържат за убийство, на следващия ден за наркотици и на третия го пускат. Пародия на съдебна система, прокурори и полицаи.
437
0
 
2
 
! Отговори
хем така,хем иначе преди 14 години
Да бе,липсвали доказателства!Хич не липсват,ами той е тлъста крава за доене!Ако него не го изръсят,от кой да вземат!?13 И 14 ЗАПЛАТА НЕ СЕ ВЗЕМАТ ОТ ВЪЗДУХА,НАЛИ!?
436
0
 
2
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Балонът се надуваНадувайте момчетаДа стане на парчетаПук!Знаехме си, че от самото начало така ще стане. PR-акция за първосигнални.И големият проблем не е съда, а полицията, следствието и прокуратурата.Със смешни "доказателства" няма как да стане.Съдът в момента е под преса и ако имаше поне едно читаво доказателство най-малкото щяха да го оставят в ареста поне за да не ги плюят.
435
0
 
2
 
! Отговори
kukoto преди 14 години
Поредната гавра с българския данъкоплатец от "обективната" съдебна система. Навремето е имало барба кой да гледа делата на Стефан Софиянски. Сега сигурно се борят кой да гледа тези на Маргините,защото тези дела генерират добри входящи парични потоци. До кога ?
434
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 14 години
Е, аз като казах още като ги задържаха че ще ги пуснат и че всичко е бошлаф работа ме плюхте. Тоя другия и него ще го пуснат. Нали уж свидетели имали много, пропели всички.. грънци.. тъй се пее то срещу такива хора.
433
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лошото е,че тез тренировки и п.р акции все за сметка на народа!!!!!!!!!!!!!!!!
432
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ha ha pak trenirovka bezmislena..................
431
0
 
2
 
! Отговори
perk преди 14 години
imam predlojenie da napraviat golemia margin przident na BG a malkia da stava evro komisar sigorno sa mnogo po umni ot tova skapano pravitelstvo pomiari