Съдът пусна Големия Маргин

Красимир Маринов с втора подписка за три дни
17 яну 2010 17:47, Красимир Ангелов
450
Съдът пусна Големия Маргин
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд пусна от ареста Красимир Маринов – Големия Маргин.

Той и Милен Алексиев получиха мярка за неотклонение "подписка”

В ареста обаче остава Стефан Бонев – Сако.

Тримата бяха обвинени за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

На 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на  Красимир Маринов – Големия Маргин по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов на 14 януари.

В неделя срокът за задържането на Маринов изтече и той ще може да напусне ареста с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
370
0
 
2
 
! Отговори
Юда преди 14 години
Как ще го пускат бе ,тои беше Тои потопи ТитаникТои предизвика земетресението в ХаитиТои събори кулите на Световния Търговски ЦентърТои е виновен че загубихме всички воиниАз бях там и видях,защо не ме питаха да свидетелствам.
369
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Истината ще я кажа сега докато все още мисля трезво.Аз съм хомосексуалист.НЕ МИ стиска да го призная извън интернет и затова съм така агресивен тук.Искам да се извиня ако съм обидил някой с постингите си но страдам от личностно разтройство иТРЯБВА ДА СИ ИЗМИСЛЯМ ОБРАЗИ за да понеса по-лесно съдбата си.Това е!
368
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
DO marioВинаги се радвам когато почвате да се съгласявате в крайна сметка с мен.Марио това не е новина че сте МАЙМУНИ.Аз тва ви го пиша месеци наред.че като маймуни ми скачате по баровете за мои кеф и разтуха.А като пъдпъдъци по улиците когато поря с черния си джип и полицаите дружешки ми махат за поздрав.Много моля *** мизерни да четете какво пиша в постовете си за да не се повтарям!
367
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
До НФБСъгласен с теб приятел.Каня те утре в Син Сити и спри джипа си до моя срещу входа на заведението да може мишките да минават под гумите на колите ни както досега.До нас е читалището наречено народно събрание и ако искаш след купона можем да се изпикаем на стените му ей така за наш кеф.Нищо няма да ни направят защото и справедливия български съд ще бъде на една маса с нас и ще вдигаме оценки коя студентка тая вечер трябва да опънем.Относно другото знаеш Бат Пешо си държи на думата.Казал съм на робите си че ще им въведа еврото до 3 години и заплатите те им ще скочат на 225 за месец.От друго не ме е страх вече щот няма вече АРМИЯ няма военни училища а от там и няма хора с качества морал и себестойност.Всичко е в наши ръце и виждам за сина ми и внука му един блестящ живот сред роби и мизерници които да ни слугуват до гроб!
366
0
 
2
 
! Отговори
До Културист преди 14 години
ОК си.!!!!!!!........добре си подхванал мутрите ,те са пълни *** .........ами справедливият Златен Съд ???
365
0
 
2
 
! Отговори
mario преди 14 години
На маймуни ни направихте ...*** С НИЩОЖЕСТВАТА... !!!
364
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
все пак ако успеем да ограничим износа на капитали..щото тато и мен ме учеше да изнасям парите си в швейцарски и австрийски банки хем съм отскочил до Виена хем съм си оплел кошницата..плебса треба да се зоби ама не по много, създавахме и рабфаковци ,раздавахме и научни звания на наши хора..тато и мен ме учеше завалиятаче колкото по налагам с гьостерицата толкова повече ще ме уважават и любят плебеите..добри бащи сме имали..случили сме...
363
0
 
2
 
! Отговори
spartak преди 14 години
klozetianska darzava
362
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Още като видяхме написаното "Големия Маргин" стана ясно, че ще бъде пуснат. :)България :) браво.
361
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Нима, хм, как може да е трудно, като целия ресурс от специални разузнавателни средства и не само е на разположение на органите имащи правомощия за ползването му. И при тази ситуация ако е трудно ... как ли са се справяли преди изобретяването им? как са задържали престъпници и доказвали престъпленията им? Срамота!
360
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
май че в една зала тренираме...
359
0
 
2
 
! Отговори
6opa преди 14 години
апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка axxaaxtaka e v balgaria si4ko e navarzanoinz edinstveno edin bunt na xorata i sta4ki 6te stegnat darjavata ni6to drugo.dokato ne se napravi tova 6te ni ma4kat postoqnno
358
0
 
2
 
! Отговори
Златният Съд преди 14 години
Златният съд е справедлив ,защото доказателствата много трудно могат да бъдат събрани.Но..... доказателства относно имущество и пари на съдий и свързаните с тях лица не отговарящи на законните им доходи,по лесно могат да бъдат събрани.
357
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
До НФББез МВР нямаше как да успеем.ДС бяха първите ми съдружници с които татко ме запозна.Започнахме бизнес и така.А в АРМИЯТА имаше вълнения до 1999година и ние се плашихме от тях защото те имаха морал ценности ниски заплати.Нещо не им харесваше нашта демокрация таверните бяха пълни с мои приятели мутри и полицаи с които чукахме студентки които днес правораздават .Именно тези армейчета се дразнеха от тва и че не бяха ги научили в военните им училища на подлост и подкупност.Но мушнахме на началниците им няколко пачки и всичко утихна с Костов когато дойде на власт!
356
0
 
2
 
! Отговори
Гугуткова преди 14 години
И да ми пишете, и да не ми пишете минуси има роман с такова заглавие на А.А., издаден 2004 год.
355
0
 
2
 
! Отговори
ИВАНЧО преди 14 години
Всяка държава си има мафия, а нашата мафия си има държава.
354
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Може и да си прав за армията по онова време...но Дс то държеше тогава и днес проституцията и дрогата..сивия сектор на чеинч бюрата на Магурата...имаха си ушенца на всякъде..та се внедриха и в опозиция, па си я моделираха..и сивата Мвр-ейска пяна изби на повърността.народиха себизнесмени като кюлевци .ил. павловци..пръкнаха се и добрите момчета като маргините..роди се клуба 777 на димитров..ипон..вис..***..все отбор добри момчета с червени връзки..
353
0
 
2
 
! Отговори
Гугуткова преди 14 години
Ей, Културист, като те чувам как говориш за АРМИЯТА, случайно да си чел "Ба Мааму"?
352
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Кефиш. Споделям написаното от теб :)
351
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В такива случаи се казва : *** народ - слаба държава.