Съдът пусна Големия Маргин

Красимир Маринов с втора подписка за три дни
17 яну 2010 17:47, Красимир Ангелов
450
Съдът пусна Големия Маргин
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд пусна от ареста Красимир Маринов – Големия Маргин.

Той и Милен Алексиев получиха мярка за неотклонение "подписка”

В ареста обаче остава Стефан Бонев – Сако.

Тримата бяха обвинени за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

На 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на  Красимир Маринов – Големия Маргин по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов на 14 януари.

В неделя срокът за задържането на Маринов изтече и той ще може да напусне ареста с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ae 6to go puskat toq le6 e nqma l ida go ubiqt i nego
349
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
До НФБАко трябва бъда до край изчерпателен и честен както досега мога да ви кажа че имаше момент когато да не ни се случи демокрацията и вие да не сте свободни роби с заплати 400 лева които ние шефовете ви даваме от човещина.Момента беше крити4ен -1991 година татко тъкмо беше станал демократ и с неговите приятели от БСП се разбираха как да е модела за които писах по долу в постовете си.За вас духовноста в бедните ви мизерни панелки за нас парите.Проблема беше в това че АРМИЯТА ако беше излязла на улицата и беше извършила преврат с нас и демокрацията беше свършено и сега щяхте да сте като полицейската страна САЩ където няма справедлив български съд.Имаше заговор да изчистят всички като нас и дори генерали които да поведат тва.Обаче добре че българите не са силни на дела както и на думи все гледат някак мило и възпитано да минат.Това ни спаси..спаси и нашта демокрация.После разбрахме че можем да ви манипулираме с интелигентни думички 20 години и всичко се нареди което пак е факт с днешна дата.Иначе МВР и тогава беше с нас.Единствено АРМИЯТА имаше честни хора с морал и самоуважение.От тях се пла6ихме.Но когато всичко завършва добре трябва да се поздравим за успеха и красивия живот които аз водя в моята прекрасна родина БГ.
348
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
я виж маргина как ги е повел на наказателна акция..с червената си връзка ..напред..червените ескадрони на смърта.. попълнени от армейци , милиционери, спортисти от клубовете на армията и МВР
347
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
полиция престъпници прокуратура следствие мафия депутати-това са приятелски организации
346
0
 
2
 
! Отговори
Жул преди 14 години
Резила си е изцяло за прокуратурата и МВР, защо изобщо го арестуваха като нямат доказателства срещу него. Тия арести впечатлиха единствено безкрайно вярващите във възможностите на ГЕРБ и ББ, за останалите си беше израз на пълно безсилие от страна на държавата към организираната престъпност.
345
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
До jorkataКато изтече мандата аз съм подготвил хора мишоци.Вие май спите като пиша тук.Върнете се и прочете там където казвам паляци че имам мацки покрай мен в баровете които учат право журналистика банково дело.Утре те ще са на тези постове и морала и справедливоста отново ще тържествуват а вие ще сте пак в стойка партер с смешно плачливо трагични коментари в стил аз съм една гнусна плюнка с звание БГ гражданин.
344
0
 
2
 
! Отговори
баба Хакерка преди 14 години
До всички от коментиращи приятели: Открих го в друг сайт.В следващите дни не отваряйте никакви съобщения с прикачен документ "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), независимо кой ви го изпраща, алармират специалисти в бранша.Това е вирус, който поврежда целия твърд диск. Този вирус ще дойде от познат, който ви има в списъка си с адреси. Затова е добре да изпратите това предупреждение до всички свои контакти", съветват те. Ако получите съобщение озаглавено "Актуализация на Windows live" (Windows live actualization), дори и да е изпратено от приятел, не го отваряйте и изключете незабавно компютъра си", пишат още те.Това е най-лошият обявен от CNN вирус. Microsoft го характеризира като най-унищожителният вирус, който е съществувал. Вчера следобед вирусът беше разпознат от Mc Afee (антивирусна програма). Все още няма противодействие за него. Той просто разрушава нулевия сектор (Sector Zero) на твърдия диск.
343
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Не, така ще е докато предложим и вкараме в парламента хора които да оправят съществуващите и създадът нови и адекватни на животът ни закони. Като има читави закони, няма да има значение нито кой ще е главен прокурор, нито кой ще е министър председател, или шеф на агенция или незнам си какъв чиновник. ДО ТОГАВА!!!
342
0
 
2
 
! Отговори
jorkata преди 14 години
Така ще бъде, докато не истече мандата на сегашният гл.прокурор и отрядът му от заместници.
341
0
 
2
 
! Отговори
снимка преди 14 години
на снимката физиономиите на полицаите са красноречиви и говорят сами по себе си: Положението е безднадеждно
340
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Имат, но това го позволи законът. Законите се ТВОРЯТ в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, от ЗАКОНОТВОРЦИТЕ които НИЕ вкарваме там. Съдиите нямат НИЩО ОБЩО със създаването на законите, нито с редакцията им и т.н., но са ЗАДЪЛЖЕНИ да си СПАЗВАТ! Нека ПРОКУРОРИТЕ и ДОЗНАТЕЛИТЕ да ДОКАЖАТ, че произходът на средствата им е НЕЗАКОНЕН и тогава СЪДИИТЕ ще отсъдят спрямо закона с АДЕКВАТНИ на ЗАКОНОНАРУШЕНИЕТО ПРИСЪДИ. Нека се случи да има ДОКАЗАТЕЛСТВА, и тогава да видим кой какво ще отсъди.
339
0
 
2
 
! Отговори
Жиш преди 14 години
И големият Марген показа среден пръст на ББ и ЦЦ. Сега и той ще фръкне към топлите страни, а за ББ ще остане Желева.Сигурно в своя си кръг Маргените скъсват ББ и ЦЦ от подигравки.
338
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Ми аз от първия си постинг тук преди 4 месеца да съм излагал за нещо?Разкавам ви едно към едно вашия жалък мизерен живот на роби.Ама нали сте болни *** с психика която ние помачкахме доста 20 години и се лутате в шизофренията си с въпросът КОЙ СТЕ ВИЕ?Аз отговора ви го дадох бе грам емоция.Вие сте долни мизерни *** с звание роби в служба на нас МУТРИТЕ които постоихме демокрацията.Модела няма да се смени щом Бат Пешо казва тва начи пак ще има тежест в казаното както винаги се случва.Примера тук е само част от фактологията.
337
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Явно щангата те е ударила по главата! Вятър ти вее между ушите!Умните слушат глупавите говорят
336
0
 
2
 
! Отговори
7 преди 14 години
Пуснаха ДЖУДЖЕТО,а брат му вече са го свалили от издирване! Прави са хората някой трябва да контролира улиците,а ДЖУДЖЕТАТА са богоизбрани!!!!!!!!!!
335
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
докато носи червена връзка, този нищо не го грози!И скакво се занимава маргина?Няма нищо нередно в СИК..парите им са законни..натрупваха съвсем законно капитали...нямаха силово застраховане..
334
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
ОК, перфектно, що не го направиха и тук, на мен ми се струва лесно и елементарно. Намам протрив, така съдията с чиста съвест и в съответсвие със задълженията и морала си ще постанови да останат в ареста и ще ги вкара в затвора. НАЛИ???? НО!!! Няма такива доказателства :(:(:( и няма защото целта не е да се вкарат бандитите в затвора, а да се дискредитира СЪД-а и хората да не си отстояват ПРАВАТА. Това е тънкия замисъл на МУТРИТЕ които ВЛАДЕЯТ държавата и ни МАЧКАТ като гъсеници!
333
0
 
2
 
! Отговори
тр-р-р-р-р-р преди 14 години
Аман от циркове ! Тези Маргини , Маджовци, Барети , други там зарзавати и токмаци или да ги съдят или да ги пускат и да ги награждават ! Писна ми цял живот да ме зани мават с тях! *** ти *** , пък знам ли вече може и те да не са , а аз да съм такъв!
332
0
 
2
 
! Отговори
баш културист! преди 14 години
До НФБ Някой да ти е искал мнението как да приемам или да не приемам изказванията на този селски пръч! Пиши си постингите и не се вживявай в роли - адвокати си имам, а и нужда от съветници нямам! Айде прав ти път...смърделеч...
331
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоест, за теб свидетелски показания не са доказателство ?