Съдът пусна Големия Маргин

Красимир Маринов с втора подписка за три дни
17 яну 2010 17:47, Красимир Ангелов
450
Съдът пусна Големия Маргин
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд пусна от ареста Красимир Маринов – Големия Маргин.

Той и Милен Алексиев получиха мярка за неотклонение "подписка”

В ареста обаче остава Стефан Бонев – Сако.

Тримата бяха обвинени за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

На 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на  Красимир Маринов – Големия Маргин по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов на 14 януари.

В неделя срокът за задържането на Маринов изтече и той ще може да напусне ареста с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
390
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Do fsdНапълно си прав моето момче .Малък си но вече знаеш.Ние и затова в БГ не учим в унивирситети а си купуваме дипломите които ви служат после при постъпавне на работа.Затова мисля че всеки който си е избрал професията винаги може да се извини с нещо.Лицемерни думи интелигентни бол за ***.Няма ся Бат Пешо да ви учи и на тва.Мисля е правилно хората от справедливия български съд да кажат че утре може нещо да им се случи и да отидат на 20 число да си вземат заплатите които Борисчо им изпрати.И мога да кажа че техните пари са четворни на вашите- обиковенните роби които секи ден ми хленчите за работа и заплати от 400 лева.
389
0
 
2
 
! Отговори
психиатъра преди 14 години
много филми гледаш бе момче!удари един ритник на ТВ и погледни реално на живота!това е платен съвет,но ще платиш на някоя чужда свадба!
388
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
До fsdНапълно си прав моето момче .Малък си но вече знаеш.Ние и затова в БГ не учим в унивирситети а си купуваме дипломите които ви служат после при постъпавне на работа.Затова мисля че всеки който си е избрал професията винаги може да се извини с нещо.Лицемерни думи интелигентни бол за ***.Няма ся Бат Пешо да ви учи и на тва.Мисля е правилно хората от справедливия български съд да кажат че утре може нещо да им се случи и да отидат на 20 число да си вземат заплатите които Борисчо им изпр
387
0
 
2
 
! Отговори
I преди 14 години
Защо наркотиците не са легални според вас? Нима човек не се убива с алкохол или не би могъл да се натрови с перхидрол? Мафия трябва да има, за това и наркотиците /включително и тревата - едно просто растение/ са нелегални... Осъзнайте измисления свят в който живеем.
386
0
 
2
 
! Отговори
fsd преди 14 години
Spored vas kak moje edin sadia da proiznese tejka prisuda i da si riskuva jivota na semeistvoto.Vsichko e vurzano tuka.Nali ako margina go osudqt,posle sadiata shte bude vzriven ili prebit nqkude ili toi ili decata mu.Zatova nqma osudeni,zashtoto vseki go e strah.
385
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
До special1 Слушай момче с униформа ако не си гледаш дежурството сега защото знам че си на смяна и справедливия български съд няма да ти помогне да те уволня.И утре пак на мойта шия ще си с думите Бат Пешо земи ме на работа че съм много гладен женен съм и имам деца.Жена ми отдавана вече се *** дискретно с други и настройва децата че съм един честен некадърник в този живот.От мен да мине мишок в униформа ще те назнача охрана на обект с заплата 430 лева.Да видиш че Бат Пешо е с сърце и душа.Обаче мизерници наближават об6тинските избори.Нали се сещате кой трябва да посочите в листите-Бат Пешо!!!!
384
0
 
2
 
! Отговори
:( преди 14 години
ама нали бяхме равни?нали ходехме с ватенки и биеха печати на тези с късите поли,нали ни стрижеша голи глави?сега сами си бръснат кратуните и ходят без бельо ама нали ние пак сме на власт!не било толкова страшно да видиш гола жена на магистралата ,ама не се сетихме да спретнем поне една магистрала за да отворим работни места........
383
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Жоро от Мюнхен е прав жалки мишоци.Трябва да сме оптимисти за утрешния ден в които аз ще се возя на джипа си а вие трябва да сте оптимисти че няма да попаднете под него.Важна е гледната точка по въпросът на оптимизма.А относно тия роби дето ме заплашват че щели да емигрират от БГ им казвам веднага дреме ми на куру за вас.На мен тук сами необходими не повече от 4-милиона роби които да обслужват икономиката ни която се състои от заведения *** и хотели.Просто няма логика да държим повече роби в БГ които да ми скимтят в краката за парче хляб.Ние си напраихме страната една вилна зона в която да си почиваме от тежкия труд.Знаете добре че всички бизнесмени в БГ имаме пари защото работим много.Вие работите малко мързеливи сте и затова заплатите ви са 400 лева.Така е справедливо в една демокрация.Аз имам апартаменти и в швейцaрия и Лондон обаче там седя един ден на годината.Бе на тези там демокрацията не е като нашта.Само полицейщина и реални присъди най вече за бизнесмените като мен.Това е цинично.Трябвало е с татко и приятелите му и от там да минем за да изравним стандартите за демокрация и справедлив български съд.Но се радвам че в моя дом БГ нашта демокрация и конституция ни пази за още 100 години напред!Ние си я направихме на времето!
382
0
 
2
 
! Отговори
ДС преди 14 години
Това е девиза на ДС от къде я имаш тази информация!ДО ВСИЧКИ КАЧУЛАТИ!!! ЗАПОДОРРЕНИЯ ДА СЕ АРЕСТУВА ИЛИ НЯКОЯ НАША МУТРА ДА ГО ГРЪМНЕ ДО МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ЗА НАЗИДАНИЕ!
381
0
 
2
 
! Отговори
До жоро мюнхен преди 14 години
Жоро, и аз мога от Мюнхен да гледам на нещата оптимистично. Ела тука в Мутристан да те питам дали ще си оптимист. Що си избягал в чужбина като си оптимист?
380
0
 
2
 
! Отговори
joro,munchen преди 14 години
ebati ...samo nqkvo pesimisti pi6at tuk komentari...abe hora mislete razumno.vse edno slu6am dqdo koioto e na 86-godini.
379
0
 
2
 
! Отговори
Де Конспиратор преди 14 години
всъщност партията майка заедно с бандитите от ДС си мислеше ,че може да управлява мутрите и да излезнат сухи от водата за злодеянията си!всичко се обърка и повечето от простаците организирали този цирк за съжаление не могат да видят резултата на простотията си!горе главата шоуто трябва да продължи за сметка на народа разбира се!
378
0
 
2
 
! Отговори
КОНСПИРАТОР преди 14 години
ЕДНО Е ЯСНО.И ТОВА Е,ЧЕ МАРГИНИТЕ СА УМНИ МОМЧЕТА.ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИСА ГИ ПОДЦЕНИЛИ И СА СЕ НАСАДИЛИ.ОЧЕВАДНО Е ,ЧЕ МОМЧЕТАТА ПРИТЕЖАВАТ СКРИПТО,АУДИО И ВДЕО МАТЕРИАЛИ УЛИЧАВАЩИ ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ И СЕГА ГИ ДЪРЖАТ В ШЕПА.БРАВО МОМЧЕТА ДЕЙСТВАЛИ СТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО.АКО НЕЩО СЕ СЛУЧИ С ТЯХ,АКО ГИ ОСЪДЯТ ИЛИ СЕ ОПИТАТ ДА ГИ ЗАДЪРЖАТ НАД 72 ЧАСА ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ЩЕ СЕ ПУБЛИКУВАТ.ТОВА БИ БИЛО ПАГУБНО ЗАБКП-ДС.ОБЩЕСТВЕНА ТАИНА Е КОЙ СЪЗДАДЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.БЕРВАЩИТЕ НЕ ЗНАЯТ...............
377
0
 
2
 
! Отговори
special1 преди 14 години
6te te zaboli glavata ako ti hakna palkata v tikvata prosta pedofil skapan van ot toq forum 4e me qdosva6 zdravo
376
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
в тоалетната срещнах много красив младеж.влюбих се!!!!!
375
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
честно да ви кажа,жените ме отвръщавът.мъжети мъ кефат.дали има нещо нередно в мен? баща ми ме нарича женчо,но аз го обичам,защото градихме демокрацията с него.
374
0
 
2
 
! Отговори
baba Pena преди 14 години
Kolko sam umna..predi sedmiza kazah ,che vmesto da arestuvat malkija Margin, te shte pusnat golemija Margin !!
373
0
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
имаше един Махо, но изчезна някъде това момче..Приятна вечер, че бърбана ми е вече много...а и има певачки едни...
372
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
И ако искате да ме чукате си оставете телефоните за да ви се обадя!
371
0
 
2
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Имам вече фенове като номер 370.Това показва че съм номер 1!Благодаря!