Съдът пусна Големия Маргин

Красимир Маринов с втора подписка за три дни
17 яну 2010 17:47, Красимир Ангелов
450
Съдът пусна Големия Маргин
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд пусна от ареста Красимир Маринов – Големия Маргин.

Той и Милен Алексиев получиха мярка за неотклонение "подписка”

В ареста обаче остава Стефан Бонев – Сако.

Тримата бяха обвинени за организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

На 14 януари Софийският апелативен съд постанови най-леката мярка за неотклонение "подписка“ на  Красимир Маринов – Големия Маргин по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков.

Още по темата

Въпреки това той не напусна ареста, а бе задържан за 72 часа по ново обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

"Стефан Бонев – Сако се явява като изпълнителен директор, а Красимир Маринов е бил лидер и ръководител на тази група“, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов на 14 януари.

В неделя срокът за задържането на Маринов изтече и той ще може да напусне ареста с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


450
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
0
 
2
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
Поне не се хвалете че ги задържате
429
0
 
2
 
! Отговори
gazara преди 14 години
abe hora to se znaeshe che niama da osadiat marginite kolko pokazni ubiistva sa stana li v BG i koi e osaden prosto vsichki triabva da zapochva me da ubiva me i shte sme si dobre
428
0
 
2
 
! Отговори
мале мале преди 14 години
*** защо изобщо го хващате.Поне не се излагайте ,че нямате никакви доказателства.Или това е може би част от играта ,да симулира дейност полицията.*** тъпата държава.Утре пак ще го хванат и пак щего пуснат.На него вече му е житейско разнообразие.
427
0
 
2
 
! Отговори
pepo преди 14 години
Да живее българският съд-най-хуманният в света!Блянът на всеки престъпник!
426
0
 
2
 
! Отговори
фю преди 14 години
Дадох кредит на доверие на новото правителство и ГЕРБ, но само с ПР акции няма да стане. Как стане някое знаково престъпление и пращат два автобуса качулати барети да арестуват Маргините. А, да, минат преди това и през централния офис на БулИнс да огледат дали някой не се е скрил там. Ако се вярва на пресата, братята са милиардери и е ясно че при такива пари може да си купиш сигурно и място в Рая. Не напразно на младшия му писна и се изнесе в чужбина. Няма да им е лесно на Герберите.
425
0
 
2
 
! Отговори
възмутен преди 14 години
Уважаеми г-ди съдии и прокурори ВИЕ не можете да ги задържите повече в ареста тези бандити и убийци не че нямате доказателства ; А защото ВИЕ досега се възползвахте и живяхте с техните мръсни пари ! РАЗМИНАХТЕ СИЦИЛИЯНСКАТА МАФИЯ ! МАФИЯТА В БГ СЕ НАРИЧА " ОКТОПОД " !
424
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 14 години
А бе човека страда от нощно напикаване (дано не го бъркам с Тухлата, Черепа или Картофа) - защо не го оставят намира а го мъчат с разходки до ареста?
423
0
 
2
 
! Отговори
Kamen преди 14 години
някой въобще съмнявал ли се е , че ще ги съдят за нещо??? Трябва да влязат в болница, да ги излекуват БЕЗПЛАТНО с нашите пари, а ние когато ходим в балница , да ни казват , че няма пари, направленията свършили и тн..
422
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
тези момченца са големи артисти трябва президента да ги награди с орден Стара планина за заслуги в комедииното изкуство толкова са смешни и жалки с тези изкуствени физиономии благи и невинни
421
0
 
2
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Препоръчвам на Боко и Ал Бънди да четат коментарите под статии като тази (които напоследък зачестиха) , а не само вестниците ,които им правят ТУТУРУТКИ по цял ден ! Тогава ще им стане ясно , че ако я карат по този начин , ще стане като със серГЕЙ и Горския !
420
0
 
2
 
! Отговори
Ицо преди 14 години
А тези некадърници вземаха 13-та заплата,а миналата година вземаха дажеи 14-та.Това е първата сериозна грешка на Б.Борисов.Първо ги отряза а, после той нареди да им отпуснат коледните. А те заслужават даже и с една заплата да ги отрежат.
419
0
 
2
 
! Отговори
мечти преди 14 години
предполагам, българските съдии цял живот си мечтаят да им се падне дело с Маргините за да забогатеят за нула време и да си оправят живота, че и за внуците да остане някоя хилядарка.
418
0
 
2
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Като хванаха "наглите" Ал Бънди направи около стотина пресконференции за 5 дена . Интересно ми е днес след като се издъниха "доказателствата " им срещу тоя *** Маргина , колко пресконференции ще направи ! ? МНОГО съм РАЗОЧАРОВАН ! ! ! ! ! ! ! !
417
0
 
2
 
! Отговори
мами преди 14 години
на следващите избори президент и министър председател големия и малкия МАРГИН искам ги имат повече акъл от всички щом могат да се оправят с всички ситуации
416
0
 
2
 
! Отговори
niakoi преди 14 години
steshe da e smashno ako ne beshe tragichno :)
415
0
 
2
 
! Отговори
niakoi преди 14 години
ne Ц.Ц. ами Цв. Цв. (цвъ-цвъ)....по-добре звучи :)
414
0
 
2
 
! Отговори
пишков преди 14 години
АЗ ЩЕ ВИ КАЖА Б.Б И Ц.Ц МУ РАЗПИСАХА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ЗАЩОТО ГО БОЛЯЛ КРАКА
413
0
 
2
 
! Отговори
тотка преди 14 години
Крайно време е да стана Маргинка, стига съм чела за учителка, ааамаха!
412
0
 
2
 
! Отговори
niakoi преди 14 години
vreme e za revolucia....mnogo turpeliv narod sme :)
411
0
 
2
 
! Отговори
DeDe преди 14 години
Бах маааму , сега всички пубери мечтаят да станат маргини ,по-голям стимул да станеш бандит-убиец от тая държава няма !