Зодиите, които стават най-добри майки

Вижте кои са те
9 юли 2024 19:35, Ивета Иванова
8
Зодиите, които стават най-добри майки
Снимка: iStock/Choreograph

 Майчинството е мечта за много дами. Част от зодиакалните знаци от малки копнеят за това, нямат търпение да пораснат и да създадат семейство. Те са грижовни майки, обичат силно, помагат на детето си, но и знаят как да го възпитат добре, как да не го разглезят. Ето кои са те, според "Times Now News".

Рак 
 
Не е тайна, че Раците са много грижовни, чувствители и състрадателни зодии. Те проявяват разбиране към децата си, изслушват ги, грижат се старателно за тях и опитват да им помогнат по всякакъв начин. Тези зодии от малки копнеят за истинска любов, сродна душа, създаване на семейство и дом. За тях това е сбъдната мечта и са невероятно щастливи, когато станат майки. Много са нежни, мили, държат се прекрасно с детето, възпитават го добре.

Телец
 
Тези зодии са познати като отговорни, стабилни, сериозни, на които може да се разчита. Тези качества ги правят добри майки. Те винаги поставят детето и семейството на първо място, не забравят нищо важно, осигуряват стабилност, уютен дом, трудолюбиви са и се грижат за наследниците си. Телците са последователни и търпеливи зодии, което им помага да разберат децата и да имат хубава връзка с тях. Обичат силно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Не ме интерисува - Този твой въпрос и чистосърдечното ти признание са подходящи за по-друг вид сайтове. Все някоя мома или булка ще се отзове.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Снимката е много хубава. :)
3
1
 
0
 
! Отговори
Не ме интерисува преди 1 месец
Лапи няма да и правя по добре кажете как да познаем коя е добра в криватната борба
2
1
 
1
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 месец
Тея дето пишат за зодии обикновено не са много добри майки и според мен трябва да им се забрани да имат деца.
1
2
 
2
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 1 месец
Зодия "пия си редовно хапчетата" са доста добри майки.