Промени във връзката, с които ще станете по-щастливи

Вижте някои съвети
6 сеп 2024 18:08, Ивета Иванова
7
Промени във връзката, с които ще станете по-щастливи
Снимка: iStock/Maryviolet

 Всяка двойка има своите проблеми във връзката. В началото отношенията обикновено са по-хармонични, тръпката ни владее, нямаме търпение да видим партньора и повечето неща се развиват гладко. С течение на времето романтиката започва да липсва, свикваме с присъствието на половинката, розовият период е отминал и нещата могат да станат по-монотонни, еднообразни, може да има повече скандали. Ето 3 промени, които да направите, за да бъдете по-щастливи във връзката, според "Your Tango".


Не очаквайте партньорът ви да е като вас
Нормално е да харесате някого, който има подобни вкусове, интереси, с когото споделяте мнения, виждания, мечти. Но запомнете, че никога човекът не може да е точно като вас и да си приличате, подхождате по всичко. Половинката ви ще реагира различно на дадени ситуации и проблеми, ще се справя по друг начин с тях. А може да има и някои доста различни интереси. Не се плашете от различията, а ги прегърнете. Това ще ви освободи и успокои. Разберете, че можете да обожавате партньора си, дори той да е много различен от вас. Споделете му какво ви притеснява, говорете за тези различия и несходства, обсъдете всичко и измислете как да си помагате и да продължите напред, въпреки тези различия.

Поставяйте партньора преди телефона
В днешно време почти всички са пристрастени към телефона и социалните мрежи, особено младите хора. Нормално е, докато си почивате вечер да скролвате малко из Facebook или Instagram, или за малко да погледнете телефона си, докато сте на среща с половинката. Но нека това не ви става навик и да не го правите прекалено често, прекалено за дълго време. Това ви разсейва и кара партньорът да се чувства игнориран, неоценен, дори сякаш не го обичате. Изглежда така, сякаш ви е по-интересно да си пишете с други, да гледате клипчета, да разглеждате снимки, отколкото да се наслаждавате на компанията на любимия човек. Това е неуважение. Така губите ценни моменти на интимност, не може да водите важни и дълбоки разговори, докато сте разсеяни с телефона. Трябва да общувате с него повече, да се целувате и гушкате редовно, да не се обсебвате от социалните мрежи и чатовете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от Ако щете - вярвайте
Уран стана ретрограден, какво чака зодиите?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бърза и безкомпромисна атака ВгЗ! Това е трикът!
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Целувайте се и се прегръщайте при всеки удобен случай.
2
3
 
6
 
! Отговори
Трифон преди 1 седмица
Ковете дъската редовно и бъдете печеняк!!! Също ако сте мъж не се дръжте като 50 год жена в цикъл, когато имате проблеми а просто не ги създавайте самите вие.
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Спрете да лъжете. Спрете да се цупите. Спрете да пиете, да пушите и да взимате наркотици. Спрете да изневерявате. Спрете да имате много и разнообразни секcyални контакти. Ако направите това, ви е гарантирано, че ще станете по-щастливи и ще имате по-добри връзки.