Какво кара един мъж никога да не остави любимата жена?

Когато общувате открито, честно и качествено
14
Какво кара един мъж никога да не остави любимата жена?
Снимка: Istock

Връзките са предизвикателство, с което понякога някои двойки не се справят. Може да звучи прекалено неромантично, но те наистина са предизвикателство, включващо толкова много фактори и компоненти, които могат да объркат нещата и да ги направят по-сложни. В някои случаи тези предизвикателства натрупват напрежение и неразбирателства с времето, които водят до раздяла.

Но има и неща у жените, които карат един мъж никога да не остави любимата си половинка. Кои са те?

Ето 5 неща, които карат един мъж никога да не изостави жената до себе си.

1. Когато една жена се старае да бъде уважавана от мъжа до себе си.

Уважението невинаги е нещо, което се полага по право. То се заслужава. За да бъдете уважавани както от половинката си, така и от всички останали е важно да се полагате усилия да заслужите името си и да се гордеете с това, което сте. И когато имате самочувствието да ходите с гордо вдигната глава, това кара околните да ви уважават искрено. И това е нещо, което впечатлява всеки мъж.

2. Когато една жена подкрепя мъжа до себе си и не го кара да чувства съмнение.

Един мъж не би изоставил жена, която го кара да се чувства обичан, подкрепян в това, което прави, насърчаван и високо оценяван. Когато намери това у една жена, мъжът не би я изоставил никога, защото такива жени са рядкост и връзката с тях е белязана от хармония и щастие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от За да се разбираме
Нумерологична прогноза до 7 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ако е любимият й мъж!
10
2
 
7
 
! Отговори
Трифон преди 1 ден
Ако тя има пари за прахосване и иска даги даде на дребнав и неуравнъвесен любител на спиртни напитки, той никога няма да я остави докато му дава пари.
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Една жена е длъжна да бъде до мъжа си и да го подкрепя както при успехи, така и при провали. Това, че мъжът трябва да е силен, сам да си решава пробремите, да осигурява парите изцяло в семейството са пълни простотии, остарелшни разсъждения. И ако една жена мисли така и ако работи, но нейните пари са си само за нея - червен картон и дузпата. Голям праз че някоя иска да те прегръща, когато си добре. Важно е коя ще ти подаде ръка и ще те вдигне, когато си зле!
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Един поглед, един въпрос, една усмивка!
7
5
 
2
 
! Отговори
До 7 преди 2 дни
Би могла да се показва в платени еротични чатове или да продава тялото си между приготвянето на манджата и чистенето на банята. Ако не става например за научна дейност или не пише книги. Каквото и се отдава...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Лека нощ, форумни мушмуроци! Приятни сънища!
5
2
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 2 дни
Ако си настоял след сватбата тя да си остане у дома и да се посвети изцяло на домакинството и децата, тогава кой да я издържа, ако не ти? При другия вариант - когато и двамата работят - е редно и двамата да внасят пари в семейния бюджет. По-долу N2 е описал домакиня, която хем покорно да приема всичко, което мъжът прави без да му иска обяснения, хем да не му иска пари. Откъде да вземе тя финансови средства, за да поддържа домакинството, освен от зестрата си? ГоУем гявол е N2.
4
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Що, да не е пък мъжът длъжен да я издържа?
3
2
 
11
 
! Отговори
Хм преди 2 дни
До Анонимен 2 "Не му искаш пари" - означава ли това, че ти си търсиш съпруга, която да те издържа?
2
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ако редовно водите сестра си и двете си по-млади братовчедки и организирате весели оргии с тях! Никога, ама абсолютно никога няма и да си помисли да ви изостави!
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
И номер 6-защото си му удобна.Не мрънкаш,не му търсиш сметка за нищо,не му искаш пари,готвиш му,чистиш му,обгрижваше го.Е защо да те изоставя?Къде ще намери друга такава овца?