Ева Лонгория – влюбена и щастлива

Актрисата се наслаждава на страстна ваканция с гаджето
15 юли 2015 16:20, Мария Дуковска
6
Ева Лонгория – влюбена и щастлива
Снимка; dailymail.co.uk
Гаджето на Ева Лонгория – Хосе Антонио Бастон очевидно не може да се нарадва на прелестите на сексапилната актриса, която е в топ форма.
 
В момента влюбените почиват в компания на приятели на луксозна яхта край бреговете на остров Капри в Италия. От папарашките снимки се вижда, че Ева и Хосе, които са заедно от две години, не могат да спрат да се целуват и прегръщат.
 
40-годишната ексзвезда от сериала "Отчаяни съпруги" и 47-годишният мексикански бизнесмен (собственик на медиен холдинг) са изключително щастливи заедно, въпреки че според техни приближени двамата нямат близки планове за брак и деца.
 
В миналото чаровната брюнетка е била омъжена два пъти – за актьора Тейлър Кристофър и за баскетболиста Тони Паркър, но няма наследници. Наскоро тя каза, че едва сега може категорично да заяви, че е открила истинската любов в лицето на Хосе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не сте писали отдавна какво става с Ким Кардашиян.Тя дали също е влюбена и щастлива?
4
1
 
1
 
! Отговори
папарак преди 8 години
хе хе ... тва са нагласени снимки, минали през одобрението на меринджея й, снимани уж случайно. даже и фотошопа си личи тук-там. сигурно ще излиза некой филм дето ще участва и гледат да поддържат огъня жив ... елементарни пр акций.
3
0
 
10
 
! Отговори
xaxaxa преди 8 години
Тя на 40 год. и не мислела за деца, ами то не остана за кога, *** булка.
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"....сексапилната актриса, която е в топ форма." Абе, Марийче, ти си за очила или си качила диоптъра! Беше някога тази в топ форма, а сега е яко целулит! Ай, да ти имам разбиранията!:))
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И двамата са като някакви ***, блякс!