Мъж от с. Гега пребил баща си с метален прът за ЧРД

Бил зависим от алкохола, пращат го на лечение
3 юли 2024 15:47, Петър Бойчев
29
Мъж от с. Гега пребил баща си с метален прът за ЧРД
Снимка БГНЕС

Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Петрич, внесе в съда постановление за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание срещу 56-годишния М.Г. по дело за домашно насилие.

Обвиняемият живеел в с. Гега, община Петрич, в къщата на родителите си. Той не работел, често употребявал с алкохол, проявявал агресия към тях. На 1 септември 2023, на рождения ден на баща си, мъжът го пребил с метален прът. Майка му подала сигнал на телефон за спешни случаи 112.

На място пристигнали полицейски служители и екип на спешна медицинска помощ. Извършителят бил задържан и привлечен като обвиняем за причиняване на телесна повреда при условията на домашно насилие.

По делото е била извършена съдебномедицинска експертиза, която установила контузия и разкъсно-контузна рана в областта на подбедрицата.

От становището на вещото лице, изготвило съдебнопсихиатричната експертиза, е видно, че обвиняемият страда от разстройство вследствие употреба на алкохол със синдром на зависимост. Препоръчано е принудително лечение в психиатрично отделение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: мъжпрътгега
Още от Страната
Сърна в безпомощно състояние е спасена от горски служители
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
1 септември зодия дева - всички са за пребиване :)))
14
3
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 8 преди 2 дни
Ти си прав. Детето трябва да бъде научено, че пълнолетният трябва да живее самостоятелно дори тогава, когато родителите по закон му дължат издръжка (имам предвид студентите). Обаче у нас освен синдрома "Никъде не мърдам от вкъщи" (маминото дете, на което му е по-удобно родителите да го дундуркат до безкрай), е много разпространен и синдромът на родителя-лепка, който не желае да се отдели от детето си и се чувства в правото си вечно да му дирижира живота. Такива тъщи и свекърви има колкото щеш.
13
1
 
2
 
! Отговори
Продължение - преди 2 дни
за да не смеят други момичета да минават оттам. Обяснила това съвсем спокойно, правете си извода защо не е била респектирана от ареста. И какъв беше резултатът? Изпратиха я на принудително лечение в психиатрия. Никаква друга санкция! Явно сутеньорът й е имал солидни връзки. После поживо-поздраво продължи да си практикува занаята, но не точно на същото място. Пострадалото момиче споделяше, че вече наистина не смее да минава оттам, а мястото уж е оживено.
12
1
 
2
 
! Отговори
Преди няколко години преди 2 дни
В Градската градина, която се намира в центъра на Пловдив, посред бял ден студентка бе нападната с нож от ромка, която й нанесла лека порезна рана на ръката, крещейки "Само аз имам право да съм тук!" Почти веднага индийката беше заловена. Оказа се, че е позната на полицията жрица на онзи занаят. Спокойно обяснила, че на тази алея причаква мъже, за да им предлага услугите си и затова й станало неприятно като видяла младото момиче. Надявала се да се разчуе какво се е случило, за да не /продълж./
11
0
 
5
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 2 дни
Ба.ти подаръка аз .....
10
11
 
14
 
! Отговори
до 11 преди 2 дни
По времето на бае ти Тошо нямаше 56 годишни безработни. Имаше 56 годишни пенсионери с по 4-5 внуци. Но всички е въпрос на ценности, както се каза.
9
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Представяте ли си каква изненада готви на татю си за юбилея.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Плодът като навърши пълнолетие трябва да се изритва с малкото наличен багаж и иначе започва да трупа предмети и става по-трудно да се откъсне и да си търси късмета по белият свят, защото в един момент може да се усети че животът не е дар и че са му раздали лоши карти или е тръгнал по лош път.
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До това води политическото разцепление с такива като Борисов Крадев... НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Техни Величества, забавляват се, както умеят.
5
11
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 2 дни
Евроатлантическите ценности са всеобщи и здраво прегърнати от целокупний българский народ. Не ли тъй?! В резултат 56 годишни безработни по цял де пият и бият дъртите си майка и татко. Това го нямаше даже по турско. Не ли?!
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 4 Тъй, тъй...там, в село Гега, сите са евроатлантици!! Вервай си!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Оригинален подарък за рожден ден. Съответстващ на новите ценности и цивилизационния избор.
2
9
 
16
 
! Отговори
Исторически ЗООпарк преди 2 дни
Русофили, Сър! Забавляват се...
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Късмет, да си родиш дете, та да те убие. Тоя от предния ден ли се е алкохолизирал, та е трябвало да чакат да претрепе някого и да го приберат я на топло, я за лечение.