Джордж Майкъл влезе в клиника заради марихуана

Певецът пушил по 25 цигари с трева на ден
16 юни 2015 17:16, Мария Дуковска
10
Джордж Майкъл влезе в клиника заради марихуана
Снимка: Reuters

Джордж Майкъл е поредната звезда, която е залитнала сериозно към марихуаната. Немският уебсайт BILD разкри, че певецът пушел средно по около 25 цигари от зеленото вещество на ден и след настояване на близки и приятели най-накрая е взел мерки да се справи с порока.

Медията съобщи, че Майкъл по свое решение е постъпил в клиника за лечение на зависимости в Цюрих, Швейцария. Медицинското заведение е считано за едно от най-добрите в света и негови пациенти са били знаменитости като Джон Галиано. Детайли относно решението и престоя на певеца в клиниката не са известни, а говорителят на звездата отказа всякакви коментари по темата.

Майкъл далеч не е единствената звезда в музикалния бранш, която има афинитет към тревата. Майли Сайръс и Риана са други две певици, които не крият любовта си към марихуаната и дори открито я промотират с видеа и кадри в мрежата или с детайли в стайлинга си.

Злите езици коментират, че ако продължават да се напушват със същото темпо, скоро и те ще трябва да последват Джордж и да потърсят професионална помощ.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Който не е ходил на концерт на Джордж Майкъл да не коментира качествата му на певец. Също и тези които в тяхната "плейлиста" нямат няколко негови песни. Уникален глас , уникални песни. А това че чак по 25 на ден пушил като това , къде 3-4 там и 25... Но знае ли човек , има няколко изцепки на публични места... Даже веднъж го арестуваха защото се е опитвал да съблазни полицай в цивилно облекло. :D
7
1
 
2
 
! Отговори
fuckitall преди 9 години
тука има някаква Неистина граничеща с невьзможното... 25 цигари с марихуана - с качественна марихуана ... не вярвам
6
1
 
7
 
! Отговори
до Tulski преди 9 години
Никъде не съм казал, че е задължително да си велик творец и да пушиш, или че ако пушиш трева, задължително си велик творец, а и не може всички да са творци, но със сигурност повечето творци пушат трева, и най-често творят след като се напушат и изпаднат в уединение със себе си, и очевидно тревата не е онзи звяр, за който всички я мислят, а ти не е необходимо да се опитваш да омаловажаваш съществуването ми, изхождайки от предразсъдъците си, мислейки си, че така ще повишиш значимостта на твоето :)
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знам,че един ден трябва да сложа край,но я преди да сложа край -подай.:))))
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В затвора, това са си близо 10 гр на ден :D Мен ако ме хванат нашите промити мозъковци с 0.3 гр ще има да им преживявам архаичният начин на мислене и простотията с дни, даже и глоба ще ми лепнат сигурно, която ще ми тежи с месеци :D А Джордж Майкъл е поредният пример за връзката м/у творчеството и марихуаната, и за това, как повечето талантливи артисти, които са дали нещо велико на света и на които повечето хора се кефят, павкат, по-безвредна е от алкохола и всичко друго, и не се умира даже :D
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвам музиката на Джордж Майкъл, въпреки особеностите на неговата личност.
2
2
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Гръкът Йоргос си е легенда! Най-великата му песен " Jesus to a Child" ще остане у хората, като огледало за това което представлява душата му.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велик певец ! На концерта му в София хората бяха в екстаз