3 неща, които отличават сериозния мъж

Той определено не е като другите
17 сеп 2024 23:30, Михаела Лазарова
15
3 неща, които отличават сериозния мъж
Снимка: Istock

В любовта лесно бихме могли да се заблудим за това дали сме попаднали на подходящ за сериозна връзка мъж. Мъжете, които искат да се обвържат, са лесни за забелязване. Те са директни и знаят какво искат.

Ето 3 малки неща, които сериозният мъж прави, според психолози.

1. Спазва дадената дума

Обажда се, когато каже, че ще се обади. Срещате се, когато сте си направили уговорка или пък ви известява навреме, когато това не може да се случи, а след това ви се реваншира. Като цяло сте забелязали, че държи на думата си. Един надежден мъж не се страхува от отговорността на това, което е обещал. Именно това го прави по-добър от този, който все се отмята.

Всичко това е, защото не иска да загуби съответната жена, цени я. Пасивно агресивните, неангажиращи се мъже рядко спазват дадената дума. Защо някои хора са пасивно-агресивни? Проучванията показват, че пасивната агресия е незрял механизъм за самозащита, който хората използват, за да потиснат емоционалните си конфликти.

2. Той намира време за вас

Ако един мъж държи на една жена, колкото и да е зает, той ще намери време за нея. Той я прави приоритет, защото цени връзката си с нея. Ангажиментите към кариерата и приятелите също са важни, а и отнемат нечие време. Но ако се появи ясен модел, че той избира други неща или хора пред вас, може би е време да оцените бъдещето на връзката ви. Ако вие сте винаги на последно място, това няма да се промени с времето.

Източник: 3 неща, които прави сериозният мъж
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от Свободно време.
Нумерологична прогноза за 16 – 22 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 ден
Пълни глупости сте написали. Особено 3-та точка, където мъжа казвал колко я обича жената и колко се радва да е с нея. Аз на моята тези дни, бяхме пили и пушили и казах само 2 пъти за 24 часа, че я обичам и тя ми каза: Стига си го повтарял, че така чувството олеква. Показвай го! Жените, а аз имам доста голям опит с тях и те все са били хубавици искат не сериозен мъж, а мъж който да ги разсмива и забавлява. "Сериозен" за тях означава да си материално стабилен и да имаш твърд и работлив xyp :)))
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Бе, той ако нема дебел портфейл и не е склонен безразсъдно да похарчи крупна сума за някоя жИна - не може да е сериозен мъж )))
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Жените искат да обещаеш, че ще направиш деня по-дълъг от 24 часа, че да има време за всичко, и се сърдят, ако не спазиш това "обещание". Вече нямам мотивация да участвам в този абсурд.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
А третото или на Тийнпроблем да видим.
5
0
 
14
 
! Отговори
Дякона преди 1 ден
"Той има план" -къде, кога и как са ви го набута, дами!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Просто ви обича!
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Като го заварите да клати сестра ви, ако ви погледне с тъжна физиономия и без звук ви прошепне: извинявай, а след това продължи да я клати докато се облекчи с животински рев върху големите и нянки, значи е сериозен мъж!
2
0
 
9
 
! Отговори
бл преди 1 ден
И трите неща ги прави ... сериозно.
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Аз лъснах кубето на 25 и жените ми казват че щом съм плешив съм им изглеждал помъдрял и сериозен