Венера в Рак: Кои зодии ще усетят най-позитивно транзита?

Венера влезе в Рак на 17 юни и ще остане там до 11 юли
27 юни 2024 20:55, Теодора Драгоева
1
 Венера в Рак: Кои зодии ще усетят най-позитивно транзита?
Снимка: iStock

Транзитът на Венера оказва силно влияние върху живота ни. От една страна, това е планетата на любовта и взаимоотношенията, така че всеки нейн транзит може да донесе нови събития в любовния ни живот. Освен това Венера също е планетата на парите, материалните притежания, артистичните изяви и социалните дейности. И така, транзитът на Венера, специално в Рак, може да ни донесе финансово изобилие, да ни помогне да проявим желанията си или да установим приятелства и романтични връзки.

Венера влезе в зодия Рак на 17 юни 2024 г., където ще остане 24 дни. Следващият транзит е на 11 юли 2024 г., когато планетата ще се премести в Лъв.

А ето и кои 3 зодии ще се възползват най-много от транзита на Венера в Рак:

Рак

Рак, откакто Венера навлезе във вашия знак, може би сте забелязали увеличаване на естествения си чар и привлекателност. Този период вероятно ви е направил по-сексапилни и атрактивни за другите, предоставяйки превъзходна възможност за привличане на нови романтични интереси или задълбочаване на съществуващи връзки. Размишлявайки върху миналите дни, може да откриете, че изразяването на чувствата ви и свързването на по-дълбоко емоционално ниво е станало по-лесно. Вашите взаимоотношения вероятно ще се възползват от предимствата на вашата повишена чувствителност и грижовна природа.

Цялата статия можете да прочететe в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Венера в Рак
Още от Свободно време.
Кои са признаците, че той не става за партньор?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари